Feedback Runda de discutii - Cupa fantomelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 18 Iun 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ☆LiΘη☆Kiηg☆

☆LiΘη☆Kiηg☆ Scriitor în devenire

Nu poti schimba echipa din cate am auzit

JerryCo apreciază asta.
  2. alexandruyoo

alexandruyoo Junior Expert

mai stricam mult eventul ? unii fac cate 5 harti gemeni pe zi iar noi ceilalti , muritori de rand suntem indopati numa cu perle si ici colo niste coroane amarate , nu mai zic de yulong apare din an in pasti. Pai parca au crescut sansele de drop la nave. Bine ca marim hp.ul si scadem recomensa si tot odata bagam pachete ca doar asa e frumos, nu cumva sa lasam si noi un event care sa satisfaca pe fiecare jucator.

3. kostzy

kostzy Expert forum

si cu cardu cine mai da?

4. ғıʟıρ

ғıʟıρ Novice forum

Nu, nu se poate :)

JerryCo apreciază asta.
  5. rachets

rachets Novice forum

6. carlosmm

carlosmm Maestru forum

zaruri cum fac?

7. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Zaruri primesti la Dawngazer. Dar destul de rar

8. SattiS

SattiS Junior Expert

gresit, nu unii fac cate 5 harti gemeni, ci numai cei care stau pe mare si au norocul sa nu le fie abordate navele de boti.Penrtu ca intr-adevar acest event este bun, nu joc de mult, dar este dupa parerea mea cel mai reusit si stimulativ event. Pacat ca pe mare s-au inmultit jucatorii care stau pe program, iar asta tine de bun simt nu de BP.Vina lui BP este ca nu isi respecta regulamentul de joc, mai exact nu face nimic pentru a creea conditii normale de joc, si nu ia masuri impotriva acestor programe.

JerryCo și Ica apreciază asta.
  9. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Nu bagati si reducerea la castele daca tot...? :D

10. suke11

suke11 Începător forum

trebuie crescuta sansa la coroane sau sa bage munitie nelimitata cu perle, nu avem cu ce sa tragem

11. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Tragi cu exploziva sau orice alta munitie pe care o cumperi cu perle. Ia incearca si vezi daca merge.

JerryCo apreciază asta.
  12. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Si eu sustin aceasta dorinta, cu toate ca fiecare modificare facuta la eventuri este, in general, in defavoarea jucatorilor. Poate faceti deja la fel, dar eu nu dau cu munitie fotbalistica decat la Dawn si Lance (si nu cumpar upgradata), la restul dau cu elita normala si mai economisesc.

13. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Asta e pt patch-ul de azi, abia astept sa va aud cum tipati ca nu aveti nave la ce sa trageti :))))

Modificat ultima dată: 23 Iun 2020
    JerryCo apreciază asta.
  14. kostzy

kostzy Expert forum

Ahoi pirați,

În curând va avea loc un synk / patch:

Balanța evenimentului:
    • Am adăugat un anunț pentru apariția NPC-ului Spear of Destiny
    • Am crescut puțin șansa de a obține coroane.
    • Am scăzut puțin rata de apariție a navelor de eveniment.
    • Am schimbat descrierea realizării sezonului unic din a „câștiga” un meci de arenă în a "juca".
    • Am triplat șansa de a obține elementul „Zaruri”.
    Vă rugăm să aveți în vedere acest aspect în planificarea activităților voastre de joc.

Echipa voastră Seafight​
    Modificat ultima dată: Astăzi la 13:41
    scrie undeva de maritul hp-ului la npc?ca eu nu vad

JerryCo apreciază asta.
  15. IANA

IANA Novice forum

ati micsorat toate recompensele de perle de coroane yulong cu cel putin 10% de la 160.000 de perle sa iei 121.000, de la 17-18000 de coroane, acum iei 12000, mai mariti si hp cu 2 milioane, si mai si scadeti rata de aparitie, transmite-ti-le programatorilor jocului, ca noi nu suntem batjocura voastra!!!

kostzy apreciază asta.
  16. kostzy

kostzy Expert forum

sigur au scazut incasarile si sau gandit ei sa faca niste modificari la event,era prea frumos la inceput,dupa cum stim orice minune dureaza 3 zile,la ei a durat cateva ore

JerryCo apreciază asta.
  17. carlosmm

carlosmm Maestru forum

hai ca da, din 20 de nave nici un zar

JerryCo apreciază asta.
  18. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

2020-06-23 19:13:27
    Ai primit 86612 x Perle.
    2020-06-23 19:13:27
    Ai scufundat nava lui Dawngazer.

Hmmmm...

19. edysukaru89

edysukaru89 Scriitor în devenire

pe bune ati injumatatit recompensele,si cica sanse mai mari la coroane si monezi yulong,,,,,,,,,,,trebuia sa lasati ca inainte,era mai bn

20. Ica

Ica Junior Expert

Era prea frumos sa fie adevarat. E ceva normal ca sa schimbe putin lucrurile.
    Ganditi-va ca in primele zile puteai face pe zi:
    - 20k-25k yulong
    - 100-300k coroane
    - 10-20 mil perle
    - foarte multe alte obiecte (amulete, harti gemini, etc.)

Chiar si dupa ce s-a dat primul synk, faceai perle enorm de mult, coroane si yulong mai putine.(coroane destul cat sa iti scoti munitia)

Tot ce am enumerat mai sus, cuprinde mai mult de un pachet de 50-60 euro (doar ca nu iei tunurile).
    Cand un jucator(client) poate sa faca intr-o zi cat dintr-un pachet, va dati seama ca pachetele nu isi mai au rostul.

Oricum si acum pare destul de profitabil, deci trageti cat puteti. Mai sunt 20 zile, si BP ne arata in fiecare zi ca se poate mai rau.
    In momentul in care avem timp sa facem misiunile zilnice, evenimentul deja nu se mai merita.

Modificat ultima dată: 23 Iun 2020
    JerryCo și IceBull3t apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.