Feedback Runda de discutii - Cupa lui bokor Ianuarie

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 15 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Rain

Rain Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Pocalul lui Bokor - Ianuarie. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

18% are dmg-ul skinul de la cupa lu' boko'r ?

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

29,9 pe level :))

4. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Eu cred ca pentru Europa Globala 4 ar trebui asa sa fie cupa lui bokor:
    • 15 x Skullbasher. X2
    • 35 x 10 tunuri Voodoo X2
    • 30 x 250000 muniţie Voodoo X2
    • 30 x 200000 muniţie Soul Eater X2
    • 30 X 200000 muniţie Voodoo Doom X2

Cred ca o sa bag si eu , dar sunt doar foarte multi useri pe EG4 si nu cred ca am sanse sa iau designul ala.. Macar sa bagati ca premiu de consolare designul Spectare celor ce baga +20 lazi la cupa, si atunci eu as fi un client multumit :D

+ ca cei din ungaria cumpara lazi de 2 ori mai multe ca mine la aceeasi bani.. :(

5. Zeusian

Zeusian Comisar forum

m-am uitat pe lazile de cumparat si am gasit o eroare semnificativa:

La pachetul L ai 20 de lazi iar la pachetul M 6. unde este reducerea de 23% la pachetul L? nu economisesti nimic, iesi mai bine dak cumperi 4 pachete M ca ai 24 nu 20.
    in medie cereti 1 euroi pe lada fara reducere. deci probabil trebuiau sa fie 25 de lazi! multumesc
    (eroare identificata, poate imi dati si mie cadou 2 lazi :) )

Pachet de lăzi Voodoo L19,99 €
    Pachet de lăzi Voodoo M4,99 €

6. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi pirați,

Problema legată de necreditarea pachetului premium (1 lună) câștigat în cadrul Pocalului lui Bokor este cunoscută. Echipa tehnică lucrează deja la rezolvarea ei; estimăm că eroarea va fi corectată în decursul săptămânii care urmează. Veți fi anunțați imediat ce fix-ul va fi implementat. Toate logurile de primire sunt salvate în sistem, așadar, după rezolvarea problemei, tuturor celor afectați li se va credita pachetul premium pentru o lună.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate!

Echipa voastră Seafight

7. VLAD

VLAD Talent de excepţie

battl3sh!p și Spirit_Breaker apreciază asta.
  8. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Arata bine, dar am o intrebare: Cei care au folosit voucherul pentru bokor, participa la concurs??

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

da, cand a mai fost voucher pt bokor am vazut un cont mic care castigase mascota si nu prea cred ca a bagat bani in acel cont

10. =Decadent=

Da. Orice jucator care a aruncat cel putin o lada in pocalul lui Bokor participa la concurs. Nu conteaza care este provenienta lazii: voucher sau payment.

11. ĄҜ-47°

ĄҜ-47° Novice forum

se va mai continua eventul "Cupa lui Bokor"?? sau e ultimul?

12. =Decadent=

Nu avem nici o informatie care sa specifice faptul ca e ultimul event de acest gen.

13. Rain

Rain Guest

Premiile au fost creditate automat pe conturile castigatoare.

Multumim pentru participarea in runda de discutii.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.