Feedback Runda de discuții: Cupa lui Bokor - Martie 2018

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Galadriel, 10 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Galadriel

Galadriel Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Cupa lui Bokor - Martie. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

Nu va mai saturati de copy-paste...
    Cupa lui borok martie 2017 va rula pana pe 28 februarie 2017, GG BugPoint inca o data. http://prntscr.com/ipeu5c

marinarul†acutGo® apreciază asta.
  3. Galadriel

Galadriel Guest

Mulțumim pentru sesizare! :) Apreciez vigilența d-voastră.

4. Zeusian

Zeusian Comisar forum

multumesc bp. mi-ati facut un cadou frumos de ziua mea. economisesc banii de cupa lui bokor :) nașpa design :) :) :)

5. Banii ii luati pentru lazile bokor dar unde le bagam ???

6. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

Sti ca este un topic pentru asa ceva, da? Asta este surpriza BugPoint. Acum serios, ori o fi alt bug ori le baga de pe 15, la jumatatea lunii. In orice caz stiu daca daca nu arunci lazile se vor folosi automat la sfarsitul lunii si tot vei participa la tombola.

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Situatia a fost transmisa deja mai departe catre departamentul tehnic. Va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil.
    Multumim.

8. Zeusian

Zeusian Comisar forum

degeaba îmi trimiteți newsleter, pentru că la cupă jucam pt. skin. iar de această dată, pe lîngă faptul că este urât, nu are nici piatra de demage, în condițiile în care pentru a o ridica la 21 am bagat ceva cristale si banuti. nu ms, o puteți lua voi!

9. Ciresul

Ciresul Pretendent

Eu nu mai bag la bokor ca in ultimele 3 luni nu am luat nimic desi am bagat multe...

10. ~**Timeea**~

~**Timeea**~ Novice forum

Salut as vrea sa stiu daca a fost extragerea la cupa lu Bokor Martie?

11. uss_kidd_destroyer

uss_kidd_destroyer Începător forum

unde sunt premiile de la cupa?

12. ♔Pýяลиýล♔

♔Pýяลиýล♔ Scriitor în devenire

ma dati-ne premiile am bagat 230 de cupe degeaba nu fiti nesimtiti?!!!

13. ~**Timeea**~

~**Timeea**~ Novice forum

nu cred ca a fost extragerea bokor

14. ~C☆ک†дC☆~

~C☆ک†дC☆~ Novice forum

luam si noi ceva la bokor ... nesimtirea e mare .. va dam si bani si tot nu sunteti in stare sa faceti ceva bun

15. ♔Pýяลиýล♔

♔Pýяลиýล♔ Scriitor în devenire

ba sunte-ti nebuni cum sa nu dati nimic din 230 de cupe!!??

16. ~C☆ک†дC☆~

~C☆ک†дC☆~ Novice forum

nu a dat la nimeni nu numai tie

17. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Extragerile din cadrul Loteriei nu au fost inca facute.
    Situatia a fost transmisa mai departe. Din pacate, datorita faptului ca suntem in perioada sarbatorilor de pasti, nu cred ca vom avea o solutie pana in decursul zilei de marti.

Imediat ce vom avea informatii suplimentare, le vom posta.
    Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate!

18. ~C☆ک†дC☆~

~C☆ک†дC☆~ Novice forum

ce mai conteaza daca dati premiile la data indicata ... important este sa bagati bokor la data precizata rusineee ....

♔Pýяลиýล♔ apreciază asta.
  19. uss_kidd_destroyer

uss_kidd_destroyer Începător forum

e sarbatoare?.... dar cand iau banii nu e sarbatoare?

20. jaklaj*HIP*

jaklaj*HIP* Novice forum

din moment ce noi platim un produs si acesta nu este creditat indiferent de santem castigatorii sau nu,este cam aberant, ia incercatii sa mergetii sa cunparatii un tichet sisa il platitii iar vanzatorul sa va spune ok bani ii luam dar nu veti afla deste castigator sau nu il mai cunparatii acel tichet? deci propun ca totii cei care au bagat la bokor sa fie conpensati avem suport sa inainteze neplacerile noastre catre made in china la sediu ca noii consumatorii ne cerem drepturile pentru ceea ce am cunpara cu banii reali...
    Aceasta este deja a 2 teapa in 2 lunii prima data nu am luat nimica pe mail fiind scapa cu un raspuns sec: ne cerem scuze dar unii jucatorii au avut probleme .acum iar ne cerem scuze e 1 aprilie trebuia sa va anuntam e teapa luna asta la bokor platesti in aprilie primesti in 1900 toamna.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.