Feedback Runda de discuții: Cupa lui Bokor - Septembrie 2018

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 10 Sep 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Cupa lui Bokor: Septembrie 2018 . Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Urite skinuri sant la cupa lui bokor in ultima vreme. Culoarea si desingul lasa de dorit. Arata ca o magazie plutitoare, n-are pic de finete, acest rosu aprins duce cu gindul la popieri. Schimbati desenatorul ca este lipsit de inspiratie deja, merge pe acelasi tipar. Nimeni din cei ce au cistigat la cupa lui Bakor skinul nu-l foloseste deoarece sant urite si masive, culorile lasa si esle de dorit. Toata lumea au pe mare skinuri vechi deoarece arata foarte bine fata de ce avem acuma.

Modificat ultima dată: 10 Sep 2018
    -.corsarulnegru.- apreciază asta.
  3. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Eu cred că tu glumești. Nu ai vazut cum arată Dracula, Mumia, Vârcolacul? Mi se par foarte mișto, chiar dacă sunt puțin mai mari și sunt 8D, au o mulțime de detalii. Așa sunt skin-urile pentru că asta e tematica acestui an: poveștile cu personaje de groază :) Despre Fantoma din Operă nu pot spune prea multe, însă consider că va arăta foarte bine pe mare.

4. jonyplayer

jonyplayer Scriitor în devenire

decadent ia spunemi si mie daca am platit la cupa lui bokor de ce nu primesc lazile , si mia luat si banii si fara lazi ce inseamna asta

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Inseamna ca a avut loc o eroare la achizitia facuta. Va rog sa va adresati suportului. Acest tip de problema nu poate fi rezolvata in forum.

6. ~**Timeea**~

~**Timeea**~ Novice forum

Salut a avut loc extragerea Bokor pe servarul INT12(Globala 7)?

7. =Decadent=

Da. Tragerea la sorti are loc in acelasi timp pentru toate serverele.

8. =Decadent=

Loteria lunii septembrie s-a incheiat.

Topic inchis!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.