Feedback Runda de discutii: Design-ul de nava turcesc

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Duncan_Idaho, 17 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta despre design-ul de navă turcesc. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. Heisenberg16

Heisenberg16 Scriitor în devenire

parca se scosese pietrele de pe designurile tarilor acesta cum de are ?

3. mondy-jr

mondy-jr Începător forum

pai pe asta l-au facut iei ma mi se pare normal ca sa aiba pe ce sa ceara bani

4. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

De acord cu tine, dar design-ul romanesc nu a avut nimic pe el...desi multi romani l-au dorit...Adica sa iau design-ul altei tari cu pietre si de pe design-ul tarii mele sa iau o...teapa?

5. Heisenberg16

asa suntem noi facuti sa fim furati ...

6. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Aceste design-uri ar trebuii sa promoveze mandria nationala pe o comunitate internationala...puteti fura cat vreti, nu voi regreta ca nu m-am nascut si eu turc sau rus sau orice altceva...Mircea nu are pietre pentru ca ROMANII si le fac prin munca...Asa ca puneti ce pietre vreti pe design-ul oricarei tari...sa aiba si strainii sanse in fata romanilor.

7. Heisenberg16

intr-adevar poate ca ne reprezinta faptul ca nu are pietre dar din punctul meu de vedere ar trebui macar o piatra speciala sa aibe fiecare nava caracteristica ei, care sa o reprezinte chiar si la designuri-le acestea de 5 euro .