Feedback Runda de discuții - Design-ul German

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Hochi, 27 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Hochi

Hochi Moderator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Design-ul German. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. Devil

Devil Scriitor în devenire

disponibil acum în secțiunea de plată a jocului .....
    deci sincer nu imi permit sa fac achizitie doar pentru faptul ca mi mila de design in momentele nepretuite de logare aka 21%congestion error. bafta

3. victor

victor Junior Expert

pfff 30 euro foarte scump:(

4. crisservice

crisservice Începător forum

disponibil in sectiunea de plata dar daca reusim cumva sa deschidem pagina de logare:))

5. -S.O.S.-

-S.O.S.- Novice forum

Tare de tot faza, 30 de Euroi pentru un part de nava. Bugpointul a luat-o rau prin fasole. Nava asta nu merita mai mult de 3 Euro.

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Ungurii il au cu 15 Euro... Platesc altii mai "destepti" 30 Euro

7. noi nu suntem in stare de nimic, ceea ce au reusit ungurii nu o sa reusim niciodata pana la finalul jocului asta, ne place sa ne plangem si sa ne lingusim pe langa cei mari

8. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Pai nu mai cumparati nimic pana cand o sa avem un payment unic.

Jocul e la pamant - lag , buguri, mai sunt 23h50min si nu avem nici o informatie despre schimbul de suflete, adminii nu raspund pe forum, nu raspund pe chat.. Eventurile sunt pline de lag , de buguri dupat super "patch-urile lor" -> Dar au timp sa bage tot felul de chestii fantastice in payment ( dupa ce ca paymentul nu e corect -> ungurii au la jumate de pret si pe noi romanii se pisa razand )

Modificat ultima dată: 27 Mar 2014
  9. Zeusian

Zeusian Comisar forum

1. nu mai cumpar nimic pana nu avem pe aceleasi servere aceleasi preturi
    2. este o ca ... narie. distrugeti sistemul de viteze cu faze de 2 bani ca sa le reintroduceti identic numai pe bani

RUSINEEEEE

Devil și Spirit_Breaker apreciază asta.
  10. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

dezavantaj clar acum sa transformat jocul de pirati intr-o continua afacere de ce nu sa facut o analiza a numărului de jucători din fiecare tara si sa se bage acest desing toate o data nu pe rand e clar ca eu fiind roman mi-as dori un design cu steagul romaniei dar pana atunci ma uit cum trece ca vântul un neamț pe lângă ce sa mai spun de lupta ca nu are rost nu mai trag un foc in cei cu aceasta nava germana sau cum se numește ea

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.