Runda de discutii - Design-ul mexican

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 27 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Rain

Rain Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Design-ul Mexican. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. Ingeras

Ingeras Începător forum

daca ai designul asta care este rata de schimb al sufletelor? ce se da in schimb?? :) ca de asta ne frige buza acum, nu de skinul lui peste zis si SpeedeGonzales :)

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Faceti atatea skinuri de tara fiindca nu mai gasiseti cum sa scoateti bani de la jucatori. Eu unul nu mai cotizez deci puteti sa faci si pentru planeta Marte daca vreti ca tot nu ma va interesa. NU mai bag bani intr-un joc caruia i se canta vesnica pomenire. Faceti jocul sa mearga, tratati jucatorii cu respect si oferiti recompense atunci cand o eroare a jocului ii afecteaza, faceti ceva si pentru jucatorii vechi si vom vedea daca va mai platesc si eu salariile sau nu. Pana atunci va trimit la munca nu la pomana.

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

daca dau cristale ma astept sa dea 1 cristal la 10 radiante sau la 50 de blestemate ca sa nu cumva sa castige cineva ceva. Probabil vor da pulbere si placi sau carticele sau cine stie ce alta aberatie care nu ma mai intereseaza fiindca deja mi-am cumparat eu ce ar putea sa imi fie util pe viitor.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Se da experienta ce sa se dea? :):):) PE si PEL ca nu avem destul si ne sunt utile de nu mai putem.