Feedback Runda de discutii - Design-ul Spectare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 29 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Rain

Rain Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta despre posibilitatea achizitionarii design-ului Spectare ! Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată: 29 Ian 2014
  2. VLAD

VLAD Talent de excepţie

SCUMP...mai ales dupa eventul asta unde majoritatea jucatorilor(care nu au designul) au ramas fara perle
    pe viitor vom mai avea ocazia de a achizitiona acest design???

3. Rain

Rain Guest

Pentru moment nu avem informatii despre o noua posibila achizitie a design-ului in viitor. Avand in vedere ca-l puteti achizitiona in doua moduri, cred ca cei ce si-l doresc cu adevarat vor gasi o metoda sa si-l achizitioneze acum.

4. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Admin, sper sa bagati si Mega Happy Hour, ca eu nu am perle acuma, dar vreau designul :))

5. Zeusian

Zeusian Comisar forum

cand eu spun ca la bp sunt multi executanti si pauza vizionari nu ma credeti. iata dovada. de ce puneti spectrare la piata? sa mai ciuguliti niste bani de la cei care nu au reusit sa il ia? CORECT
    care sunt posibilii clinti? cei care nu au spectrere si nu au nici perle pe cont? corect
    deci ce vanzari veti face? verry verry low!!!

solutie - una dintre multele posibile:
    SPECTRARE 2 !!

tan tan tan

o dunga neagra pe tavan (o culoare un pic modificata), un atribut in plus (gen 10% rezist) si pusa la piata acum exclusiv pe bani, iar peste juma de an cu 500k perle.

posibilii clienti?
    TOTI CEI CARE ISI PERMIT, inclusiv cei care au spectrare.

sunt o gramada de skinuri care nu mai pot fi achizitionate in prezent. si ce daca! luati banul si apoi va permiteati eventual sa dati un event decent, ca aveati de unde :))

dar voi nu su nu

PS si nu mai nemultumeati unul ca mine carevrea si el skinuri vechi la care nu are acces. Iar Makombo :) daca era sa caute cufere (ca pentru asta este dorit :) ) : mai Makombo? tu nu ai Spectrare2? nu ti-ai permis sa-l cumperi?
    si mai bagati si un tricou la piata special cu o nava pe spate la pret triplu.
    ...
    dupa care mai bagati si un concurs de tricouri seafight ude (purtate normal), cele mai faine mai primesc niscaiva nimicuri ingame =)

dar voi nu si nu ....

stima,

Modificat ultima dată: 29 Ian 2014
  6. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

300.000 perle=200 chei din care nu erai sigur ca iei designul,deci mi se pare mai avantajos asa,DAR ma nemultumeste faptul ca suntem presati sa il luam intr-un interval asa de scurt de timp...daca ar fi fost introdus permanent ca designurile celelalte(elcano,flora fatale,etc.) totul era OK,cel putin pt mine.

VLAD și Spirit_Breaker apreciază asta.
  7. VLAD

VLAD Talent de excepţie

din moment ce a fost introdus initial la un fel de "loterie" nu cred ca e normal sa te raportezi la sansele de castig... asemenea eventului de iarna multi jucatori au bagat peste 5-600(in medie) de cheite pt acea parte si unii au prins din maxim 20 de cheite sau chiar 1 (cunosc persoane norocoase:) ), cum iti este norocul
    cu ultima parte sunt de acord cu tine, sau macar sa ne anunte ca va mai aparea la o piata speciala din cadrul unui viitor event

8. ~®~Łęøη~®~

~®~Łęøη~®~ Începător forum

era de asteptat din partea BP...era mult mai convenabil daca il puneati la negustor...si DEFINITIV ca oricine sa il poata cumpara ...asa cam slabe sanse :(

9. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

DE cand nu se mai poate lua spectare din cufere?gresesc daca spun 6/8 luni?Poate pe eg1,2 si alte servere mai vechi lumea detine schinul ,dar sunt eg4 ,5 unde acest schin ar fi o sursa de venit pt bp .CEI vechi isi aduc aminte ..poate ..prima mascota ..dragonul . Upgrade-ul de 25 k hp ..costa vreo 300 k perle..si a fost disponibil tot 4/5 zile ...iar cei care chiar si-au dorit upgrade-ul l-au luat .Povestea se repeta ..se vrea joc free ..si ti-l da pe perle ..Nu ai perle ?Cat de mult il doresti? Spectare 2? .CHIAR daca in loc de 10% bonus la cufere ar da 50 %,lumea nu l-ar cumpara ..premium-ul ar ramane tot 2 luni iar munitia ar creste de la 2200 la 3000..un mizilic,Sa ai clienti pt SPECTARE2 ar trebui sa devina schinul MUSTHAVE,asta insemnand maxim HP,PV ,dmg +bineinteles bonus pt cufere

10. Zeusian

Zeusian Comisar forum

cate skinuri ai cumparat? si daca nu ar mai exista spectrare si doar spectrare 2 ai cumpara? cat premium ai castiga?? plus multi multi jucatori sa il aiba in colectie macar :)

nu toti ne permitem sa dam 25 euroi pe o poza, dar sunt destui sa o faca. iar ungurii dau doar 12.5 ca ei sunt smecheri :)

11. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

V-a ramas ceasul pe loc? ca este ora 14:20 si designul nu a aparut

12. VLAD

VLAD Talent de excepţie

trebuie sa-i intelegem, a revenit iarna, marile au inghetat... nava are intarziere

13. Spirit_Breaker

Sper ca nu s-au razgandit.

Si normal ar fi ca Designul sa fie introdus cu 300.000 de perle la: Negustor -> Nave .
    Sa poata fi achizitonat pe viitor si de jucatorii mici, care acum incep sa joace seafight.

Modificat ultima dată: 30 Ian 2014
  14. VLAD

VLAD Talent de excepţie

sper si eu, dar fara suparare, domnul spirit, din cate am citit am vazut ca tu ai fi fost multumit sa l cumperi si in cazul in care ar fi fost exclusiv payment

15. Spirit_Breaker

Da eram multumit sa-l cumpar si cu bani, pana cand am vazut ca cei din Ungaria au reduceri , si noi nu. Cand am vazut ca se fac diferente intre useri, am renuntat sa mai investesc. Poate exista niste costuri sa schimbe ofertele. Si poate pe viitor o sa avem aceleasi oferte toti , si atunci o sa cumpar si eu de dragul jocului.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.