Runda de discutii - Design-ul turcesc

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 25 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Rain

Rain Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta despre Design-ul Turcesc . Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

50% reducere Dot.
    Puteti traduce si pe limba noastra, ce face mai exact acest dot?

3. =KøŔεςќT=

=KøŔεςќT= Novice forum

Aceeasi intrebare ? Ce reprezinta Dot ?

4. =CASS=

=CASS= Junior Expert

Damage over time..dar nu stiu la ce se refera :)

5. BaD_FoX

BaD_FoX Novice forum

domnule Rain S-Moderator ne puteti lamuri si pe noi daca tot ati deschis topicul?

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ati deschis tema dar stiti despre ce vorbiti? Ce este Dot-ul dragilor? Sau inca nu aveti habar si va mai ganditi? Din nou va faceti ca munciti.

Modificat ultima dată: 27 Iul 2014
  7. Sunset82

Sunset82 Începător forum

DOT este damage over time cand folosesti munitie gheata si munitie fosfor

8. Zeusian

Zeusian Comisar forum

acest dot exista pe nava tentakulon, cea luata de la caracatita, ai o reducere la demageul luat de la otrava

9. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

Oare de ce nu sunt surprins ca ai gasit tocmai tu raspunsul zeusian...profesionist al forum-ului...bv...si ms pt raspuns:)

10. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Am skinul tentakulon cea luata de la caracatita. dar habar n-am ce este acest, Dot ?! ne poate lumina si pe noi cineva ? ms !

11. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Ms pentru raspuns, Zeusian ! inseamna k nu prea ne este de folos Dot-ul chiar daca am, tentakulon !

12. SeafRO

SeafRO Duce forum

Poate ca mai stiam si noi dar este bine ca atunci cand faci ceva sa iti indeplinesti sarcinile pana la capat si cu simt de raspundere, nu in bataie de joc si plictisit, facand lucrurile numai pe jumatate ca sa scapi de ele fiindca oricum la fraierii astia merge orice ca inghit si nu comenteaza si daca o fac oricum putem sa oprim mesajele inainte sa ajunga unde doare.

13. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

DOT- Damage Over Time dupa cum s-a mai scris putin mai sus si se aplica la urmatoarele munitii: Fosfor, Congelanta, Venin Caracatita.
    50% DOT e cam slab acel gem, pentru ca ai -50% damage la damage-ul care vine dupa salva trasa. Din 3000 damage x4 o sa primesti 1500 x4 la fiecare salva primita.