Feedback Runda de discuții: Evenimentul de Iarnă 2015

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 30 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Stefan`

Stefan` Novice forum

tot vad ca scrii ..da nu te baga nimeni in seama ce sa faci frate asta este soarta .. bigpoint vrea profit... asa ca normal ca e eventu cum e..

Shadow22 și B0UNCE apreciază asta.
  2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

este cel mai penibil event in decurs 6/7ani de cind joc jocul asta. Eventul asta s-a terminat fix cind au scos harta porcului. Stai sa pierzi timpul alergind pe 15 harti dupa cai verzi pe pereti. si cind se intimpla sa ai bafta dupa citeva ore sa gasesti skuldul, te mai si bati pentru citeva perle :(

Stefan`, Shadow22 și B0UNCE apreciază asta.
  3. Stefan`

Stefan` Novice forum

nu va stresati .. ca nici nu are rost .. cei de la bigpoint sarbatoresc acum cu calamar , creveti , scoici si alte mancaruri de bogatasi .. aa da si se distreaza pe seama noastra :)))) sa vezi ce event le-am facut la jucatori un skuld la 9 ore =))))

4. carlosmm

carlosmm Maestru forum

Dc nu merge portul?

5. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Esti nerespectuos si te rog sa iti ceri scuze, stii ce greu este sa mananci calamar in timp ce discuti cum ii mai prostesti pe fraierii de pe joc? Te rog pe viitor sa nu te mai iei asa de ei :))

Stefan` apreciază asta.
  6. carlosmm

carlosmm Maestru forum

AUTHENTICATION FAILED ! dc?

7. FELIX001

FELIX001 Scriitor în devenire

unde vad cate piese din puzzle am?
    nu-mi aduc aminte sa fi luat piesa de la Calendar(am ratat doar doua)

8. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

Pagina principala,Taverna,Festivalul Iernii.

9. tycoon*fmf*

tycoon*fmf* Începător forum

Nu ati spus cu cat se cumpara fiecare parte de skin si m-am trezi in ultimele 3 zile ca am 3 parti si 1000 de turte , a 4a parte costand 2500 de perle. Sa va fie rusine caci prin lipsa de informatie va bateti joc de jucatori, acum nu am nici posibilitatea recuperarii turtelor, asa macar luam acel skin cu 3000 de turte. Sunt profund dezamagit de lipsa de profesionalism si incompetenta de care dati dovada. Apropo, '' LA MULTI ANI 2015'' si voua ,incepatorilor.am mai deschis si 300 de cufere si nu am primit partea de schin exact cea care imi lipseste. Ziceati ca rata e de 1% , trebuia sa-mi dati 3 parti sau nu stiti matematica.Nu ma mira.

Modificat ultima dată: 1 Ian 2016
  10. GeoST_RO-[ONE]

GeoST_RO-[ONE] Începător forum

BIGPOINT - Ne ureaza LA MUTI ANI 2015 Rusinicaaaaaaa:))))))

11. ~*Oana*~

~*Oana*~ Începător forum

poate cineva sa-mi spuna ce recompense se ofera pentru clasamentul general de event? mai sunt cateva ore si inca nu stim ce recompense se ofera...

12. **SaSa**

**SaSa** Novice forum

si acum urmez eu sa spun ca : mie mi-a picat din prima cheie ... scuze

13. dan1912

dan1912 Începător forum

stie cineva de ce sunt serverele lost connection! ?

14. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

A fost restart,acum poti sa intri.

15. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Daca vrea, nu il comanzi tu cand sa intre don :))

16. morbius666

morbius666 Novice forum

NE ANUNTA SI PE NOI CINEVA IN CE SE VOR SCHIMBA TURTELE????????????????

17. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

1 turta dulce =100 munitie zapada,1 cheie event=1 cheie de la cutia cu comori(1:1)

Modificat ultima dată: 5 Ian 2016
  18. moscova

moscova Pretendent

A fost vreun event de iarna si nu am stiut noi? A fost o pacaleala repetitiva si monotona de misiuni zilnice in care luai 10k perle dar nu a fost decat o plictiseala ingrozitoare. Harta porcului ce a fost un pic mai animata, in rest nu stiu cati si-au stricat ochii sa caute o nava inexistenta - skuld. Si multumim admini pentru ca s-a "marit" rata lor de aparitie, (NU) ati fost bagati in seama de BP, ca de obicei. Dar nah, scrieti si voi la CV ca ati fost moderatori, suna bine la un interviu..etc

19. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Eu cred ca si dupa ce ai scris ... defapt ei habar nu au unde au gresit :)) data viitoare sa dai mai multe indici :))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.