Feedback Runda de discuții: Evenimentul de Iarnă 2015

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 30 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

daca am nivelul 5 si nava skuld apare de la 6 in sus de ce imi dati misiune cu aceasta nava???

2. ™Iceman™

™Iceman™ Novice forum

In ce harti apare npc event Skuld?

3. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

ca sa faci level;), misiunile sunt generale, nu-ti da tie ca ai level 5 o misiune si mie ca am level 20 alta misiune, aman2 avem la fel

4. mydyla

mydyla Conte forum

Dupa ce ca este cel mai plictisitor event de cand joc acest joc , tehnicienii au fragmentat eventul asta si ca sa umpleti golurile ce bagati ....eventul Marauder’s Days , pai asta lipsea ... in rest totul era ok . Ca intrebare ptr dl dezvoltator ... doar atat se poate ? Ca o parere daca tot ne-au facut harcea parcea cu serverele unul peste altul ...pe cand unirea cu dark orbit ? (!!!!!)

5. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

Acest tip de event a fost in fiecare luna.O luna CLASH Event(Lupte letale in arenă) iar urmatoarea Marauder's Days si tot asa.

6. mydyla

mydyla Conte forum

mda ... vezi tu mai crime , de aceea a ajuns jocul asta asa , pana sa raspunda un admin ... ii ia locul un jucator , de ce sa schimbam ceva cand putem sa ne rupem picioarele intre noi .... ai o bila alba , baga cerere la moderatori , ai sanse :)
    app ms ptr ca m-ai luminat ca habar nu aveam ce este , credeam ca este o noua versiune la monopoly !!!!!!

7. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

crime... pe langa ca tragi in unul de pe globala 3 ca intr-o stanca mai baga si Marauder''s Days ca sa nu mai stai pe mare. Si vorba mydylei ce event e asta? gasesti un skuld 1 la o ora daca nu mai bine si dau in el 15 ..... iti revin si tie vreo 5000 perle poate.
    Ti se pare normal sa inteleg?

8. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

Asta este un event pentru puncte batalie,daca nu sunteti fanii puncte batalie pentru anumite bonusuri (gen hp-ul de 40 k).Nu este ceva frumos..Iar eventul de iarna....cand a fost harta de grup a fost bine,acum nu....lumea este invatata cu eventuri unde faci milioane de perle,la asta nu faci milioane dar merge..

Modificat ultima dată: 11 Dec 2015
  9. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

Stiu ce tip de event este Crime....si nu este vorba despre a fi sau nu fan pcte batalie... stii foarte bine cata elita se duce in fiecare seara din motive Bine cunoscute, si m-as astepta sa am un ragaz in timpul zilei cand sa o recuperez ca seara urmatoare sa dispun de o noua cantitate de resurse dar nu... nu se poate pt ca esti "calarit" incontinu de inamici. Si daca tu esti multumit de acest event de iarna ....pctul meu de vedere se incheie aici si iti urez eventuri de astea in continuare!

10. mydyla

mydyla Conte forum

Crime ... eu in postarea mea am scris cu totul si cu totul altceva .... si tu nu stiu dc ai intervenit , sincer , era vb de un event in derulare unde a intervenit o pauza ... (skul-ul este ff rar pe mare ) , pana acum asa ceva nu s-a intamplat , ca au suprapus dar eventul era "activ" sa zicem asa , era altceva .... dar simt ca vrei sa te evidentiezi , si ai ales un moment un pic cam aiurea ... intr-adevar la 2 ore cat am stat eu pe joc vroiam milioane de perle ...esti patetic
    Bafta la joc ,am incheiat aici discutia cu tine .

Modificat ultima dată: 11 Dec 2015
  11. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

Dupa cum ai citit am zis cu eventuri de milioane de perle.(la asta nu faci milioane dar merge..)Nu era vorba de eventul asta daca citesti mai atenta.recunoaste tu ca nu ai facut milioane de perle la alte eventuri.Si tu ai zis mai ales de eventul Marauder''s Days pentru ca acum nu se mai poate cauta nave event skull pentru ca se primesc scoici(.foarte multi dusmani cauta jucatori pentru puncte.)skull-ul apare asa din data de 1 decembrie ca o paranteza,de ce tocmai acum postarea asta...Hai ca deja o dam in alte alea.Si nu mai spune 2 ore.o dai in penibil sa recunoastem ca pe timp de event lumea sta mai mult.atat am vrut sa zic.O seara buna!

12. moscova

moscova Pretendent

admini, sunteti degeaba. Ori nu ati transmis sa se bage mai multe nave skuld, ori ati transmis si nu v-au bagat in seama (ca si noi). Inutili, caci tot boieru BP face ce vrea... asa putem si noi sa traducem faqs din engleza. Iar eventurile ar trebui facute pe mai multe nivele, la fel si hartile de grup (unde nu ar trebui sa se poate scufunda jucatorii intre ei). Eu unul nu-mi stric ochii sa caut nava himera pe harta....

Modificat ultima dată: 12 Dec 2015
  13. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Pt fani BP Ce inseamna pt voi event? o modalitate de a face perle ,cristale, item-uri mult mai usor decat in restul anului sau o modalitate de a strica perle, cristale, item-uri mult mai usor decat in restul anului..... pt mine ultimele eventuri a fost varianta 2 .... desi eu cred ca ar trebui sa fie prima varianta

PS
    Asta pt a evita raspunsul de genul ..... pai eu am facut perle.... eu sunt pe plus.... as ruga sa va calculati timpul pierdut pt acel plus si sa il comparati cu un timp similar pierdut in Raid , BM si chiar cules luminite ....sa vedeti daca eventul va aduce cu adevarat un plus mai mare.....

14. *NaZg*uL*

*NaZg*uL* Novice forum

BP doua intrebari am si eu:1.va intreb pe voi daca stiti ce inseamna cuvantul - EVENT? si 2. cand incepe EVENTUL DE IARNA?

BYTZA.87 și ☆Freedom☆Fighters☆ apreciază asta.
  15. キノレノや

キノレノや Junior Expert

Reusit din niciun punct de vedere? macar noi am avut voucherele alea smechere.. ;)

16. moscova

moscova Pretendent

au bagat event marauder ca sa nu mai poti cauta si asa inexistenta nava skuld ca te scufunda toti urangutanii cand esti pe 1000 hp ..destepti tare astia de la BP.

17. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Foarte foarte slab si rau eventul.
    Dar, dragi colegi jucatori, daca vreti eventuri bune in care sa puteti munci pentru perlele voastre (pentru ca noi nu vrem perle moca, vrem doar sa avem de unde sa le scoatem, ca suntem dispusi sa muncim), daca vreti o echipa care sa se intereseze de parerile, dorintele si problemele voastre, daca doriti ca ideile noastre chiar sa fie luate in calcul si implementate, un joc fara probleme cu o echipa de moderatori carora sa le pese de ce aveti voi de spus (nu doar sa stearga posturile care nu le convin, cum vor sterge acest post) ei bine vreau sa va spun "Luati-va gandul!"...vreti toate astea? Schimbati jocul, ca seafight s-a dus si acum puteti doar plange dupa el...chiar vrem un raspuns domnule Decadent, s-a trimis cererea noastra de crestere a ratei aparitie navei Skuld?
    Cum spuneam, eventul este slab, cu harta de grup era interesant, aveai ce face, chiar si fara plus.

18. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

ati dat niste recompense la calendar..mi sa umplut inima de fericire si contul de itemuri..mai bine scoate eventul

19. Buccan33r

Buccan33r Scriitor în devenire

Inca nu ai primit cireasa de pe tort, 1 perla + 1000 gold :)))))

20. -=dead^end=-

-=dead^end=- Scriitor în devenire

prostie de "event"

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.