Feedback Runda de discutii: Eventul A 10-a aniversare – Petrecerea deceniului

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Eris, 16 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Misiunile din partea a 3 a sunt jalnice :) 500 de jucatori pe server si dmg fara numar, poate daca erau aceleasi nave in toate hartile era cum era dar asa .... rusine ptr acest asa zis "event aniversar"

2. *thegos*

*thegos* Novice forum

Domnule Decadent imi raspundeti astazi?

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Faza 3 e prastie..

4. ~ro~roman~ro~

~ro~roman~ro~ Începător forum

multi ani anainte sincer ami cer scz de toate jignirile dar ce ati facut acu este chiar varza antro singura baza sa dai asa ceva este ridicul toate cele bune

5. SixFeetUnder

SixFeetUnder Novice forum

dropul de jos a fost mai mare decat cel de sus sau mi sa parut mie pana acum?

6. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Au intrat chinezii pe fir de s-a blocat jocul? Ca la cati sunt aia, si jumate daca se asezau pe fir blocau alimentarea.

banditblue și CARTOFFEN apreciază asta.
  7. Spirit_Breaker

Luam o mica pauza si bem un coniac in cinstea celor 10 ani seafight.

Buccan33r apreciază asta.
  8. FELIX001

FELIX001 Scriitor în devenire

aloooooooo BP desteptareaaaaaaaa ...........

9. vsn25BaF

vsn25BaF Începător forum

petrecerea deceniului.Ati pus capac cu faza a treia.Jenant.Rusinos.

10. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Am o intrebare si eu, va rog ! Dar eventul cind incepe ?!:D

Modificat ultima dată: 29 Mar 2016
    CARTOFFEN apreciază asta.
  11. FlasH95.

FlasH95. Novice forum

O insigna nu ati fost in stare sa puneti pe joc!!!

Spirit_Breaker apreciază asta.
  12. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Jocul a fost vandut.
    Ca pt despartire asa.....ne-au mai dat un event in 'bataie de joc' ,de amuzament asa.
    Pe cine mai intereseaza? 1/2 luni dureaza transferul serverelor si probabil inca 1/2 luni pt noua strategie (una asiatica).
    Asa ca 3/4 luni joc de voie,fara event de pasti si banuiesc fara mari evenimente pe mare.Pt cei care mai cred inca in jocul asta ii sfatuiesc sa se aprovizioneze cu calmogen(calmante) pt ca serios veti avea nevoie:)).

13. _MARYUS_

_MARYUS_ Junior Expert

Cu ce item vor fi schimbate sufletele blestemate si radiante?

14. Tom-Degetel

Tom-Degetel Novice forum

"ciuciu", "cucu"...ce insigna? ei nu sunt in stare sa tina serverele in stare de functionare si sa mai avem pretentii la insigne, schinuri deosebite. Pentru insigna aia ar fi trebuit sa munceasca toata echipa B.P fara pauza de masa cel putin 3 luni, apoi la implemetarea ei sa mai urmeze vreo 5-10 restart-uri de server la final se constata ca insigna este prea "mare" si nu mai are loc pe server. Ca ultima solutie ar fi sa ia o "insigna veche" care deja are locul ei ... sa-i traga un grund, o mana de vopsea mai colorata (sa atraga ochiu') si cu ea a inchis gura targului...altfel nu se poate cu/in "Marca BugPoint".

P.S - Poate am fost un pic cam rautacios, dar asta este realitatea vazuta de mine.

15. Spirit_Breaker

Pana in ce data putem achizitiona iteme din Piata Neagra?

16. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

"Piața neagră va rămâne deschisă până la sfârșitul zilei de 5 aprilie."

17. _MARYUS_

_MARYUS_ Junior Expert

Domnilor moderatori daca tot ati deschis aceasta tema ar trebui sa ne oferiti si niste raspunsuri dar cred nu aveti timp....
    poate ne spuneti si noua ce primim in schimbul sufletelor blestemate si radiante?

18. Spirit_Breaker

Multumesc.

19. ™Iceman™

™Iceman™ Novice forum

Domnule Decadent,am scufundat 8 npc event din parada,[le-am dat ultima salva] si nu am luat nici un skin,ce fel e rata de drop?

20. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

'Radiantele/blestematele vor fi schimbate cu actiuni la firma BigPoint in procent de 1radiant/1000 actiuni si 1blestemat/10000 actiuni.'
    In timp ce scria aceste randuri cel de la BigP vine un coleg si il anunta ca' chinezii au achizitionat firma cu tot cu vestiare.
    Auzind aceasta veste minunata au luat-o la 'goana' lasand in urma praf si pulbere dar ce-i mai grav ca au uitat sa apese 'enter' la mesajul care trebuia sa anunte ce primim pe marfa stransa de la event.
    BYE BYE BigPoint,du-te invartindu-te ca noi oricum suntem preocupati de vanatoarea de rate,daca tot am ramas fara 'pene' sa ne razbunam si noi cumva.....ADIO!!!

Modificat ultima dată: 31 Mar 2016
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.