Feedback Runda de discuții: Eventul iernii 2014

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 29 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. f!0r!n0-1uk4

f!0r!n0-1uk4 Scriitor în devenire

chiar nu puteti face nimic cu disparitia sleipnirilor asa repede chiar credeti co sa ramana pe harta ca si pompkinu de la haloween?fiti sigur ca nu

2. banditblue

banditblue Novice forum

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Comentarii numai de dragul de a ne contrazice putem sa facem toti dar, spre deosebire de tine, eu dau sfaturi utile jucatorilor nu ma agat de 1 sau de 2 si comentez doar ca sa vada lumea ca stiu sa dau din taste. Daca nu ai ceva folositor de spus atunci aplica varianta a doua: taci!
    Si, daca imi amintesc bine, ai cam citit din 3 in 7 si ai comentat inutil. Puteai sa aduni hp-ul si intelegeai ce am vrut sa spun daca vroiai dar tu ai preferat sa te lansezi in atacuri ilogice. Si, ca fapt divers, la 4 Sleipniri poti sa iei si 66k perle daca ai noroc si, repet, nu este nevoie sa fii singur in harta ci sa faci cu colegii. Nu conteaza sa faci singur ci sa iesi la rezultatul corect.

Citeste poezia de mai jos inainte sa te apuce talentul comentatului. Cine stie, poate vei evolua si o sa te miri ce potenial zace ... chiar si in tine.

Mihai Eminescu - Criticilor mei"

Multe flori sunt, dar puţine
    Rod în lume o să poarte,
    Toate bat la poarta vieţii,
    Dar se scutur multe moarte.

E uşor a scrie versuri
    Când nimic nu ai a spune,
    Înşirând cuvinte goale
    Ce din coadă au să sune.

Dar când inima-ţi frământă
    Doruri vii şi patimi multe,
    Ş-a lor glasuri a ta minte
    Stă pe toate să le-asculte,

Ca şi flori în poarta vieţii
    Bat la porţile gândirii,
    Toate cer intrare-n lume,
    Cer veştmintele vorbirii.

Pentru-a tale proprii patimi,
    Pentru propria-ţi viaţă,
    Unde ai judecătorii,
    Ne'nduraţii ochi de gheaţă?

Ah! atuncea ţi se pare
    Că pe cap îţi cade cerul:
    Unde vei găsi cuvântul
    Ce exprimă adevărul?

Critici voi, cu flori deşerte,
    Care roade n-aţi adus -
    E uşor a scrie versuri
    Când nimic nu aï de spus.

Modificat ultima dată: 11 Dec 2014
    ☆Ữ☆®☆§☆U apreciază asta.
  4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Tinand cont de cat ai tras mai bine faceai sleipniri si luai cufere si ieseai mult mai bine. Eu, cel putin, asa fac: iau cufere si cu munitia de acolo dau la jorm si sleipnir si ies mult mai bine, mai ales ca mai iau si cristale si alte itemuri. Pacat ca nu au bagat si dragoste pierduta fiindca mai toti jucatorii au papat-o pana acum. Sper sa bage mai multe cufere ca sa nu mai pierdem timpul alergand inutil prin harti.

5. f!0r!n0-1uk4

f!0r!n0-1uk4 Scriitor în devenire

cum ar fi sa dai in sleipnir si cand mai are jumate sa dispara ca i sa terminat timpu tre sa iasa de pe harta iti convine iti zic io ca nuti convine si in 5-10 min in plus sai mai tina pe harta nu cred cai mare deranj

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Am propus sa scoata acel timp sau macar sa nu ii faca sa dispara daca trage cineva la ei dar se pare ca nu este in beneficiul BP prin urmare nu se face (deocamdata). Mai tipati si voi si poate vor misca ceva, daca nu pentru acum atunci pentru eventurile viitoare.

7. simi2

simi2 Mogul forum

banditblue, nu au cum sa dea drumul la npc-ul bjorgold. nu ai vazut ce ii preocupa pe cei de la BP. exploitul de piata. in alta postare din cadrul acestui subiect, atat eu cat si alt jucator am adus la cunostinta BP ca in loc sa primim turte dupa indeplinirea misiunii, ne-au fost luate. reactia BP, zero. luna asta scriu suportului aducandu-le la cunostinta faptul ca mi-au disparut odata cu puntea mojo si 14 tunuri (culmea nu? 14 in loc de 10 cat incap pe o punte). reactia BP. inca verifica. in luna septembrie 2014, observ si aduc la cunostinta suportului ca ceva nu e in ordine cu licitatile la piata. adica toata lumea liciteaza, nimeni nu castiga. ei confirma lucrul asta. aurul nu s-au gandit o clipa sa-l returneze.
    si acum cand npc-urile event nu apar, seara de abia daca poti juca, BP este preocupat de exploitul de la piata. si asta si cu un pic de amenintari.
    e o vorba romaneasca: tot la hot ii e frica de furat.

sebastiano0088 apreciază asta.
  8. ™Iceman™

™Iceman™ Novice forum

Ai primit 438 PE (puncte de experiență).
    2014-12-10 16:20:23Ai primit 199 perle.
    2014-12-10 16:20:23Ai primit 409 PE (puncte de experiență).
    2014-12-10 16:20:13Ai primit 1 x Jötnar.
    2014-12-10 16:20:09Ai primit 1 x Lumânare.
    2014-12-10 16:20:08Ai primit 6166 PE (puncte de experiență).
    2014-12-10 16:20:07Ai scufundat nava lui Bjorgold.

Din al 2-lea Bjorgold. ;)

9. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

hai sa va invat eu ceva de disparut nu spun ca nu dispare au o perioada si nu cred ca este scurta acea perioada dar ia cand scoateti slepniri dati cate un foc la fiecare nu de alda daca luati cateva perle insemna ca cineva la facut nu de alta este ceva logic sal faca cineva daca al gaseste o zi buna

10. sebastiano0088

sebastiano0088 Novice forum

Un adminc,CM ceva ma poate lamuri si pe mine cu ceva? E a 3-a zi in care am ramas fara 5 turta...totusi sunt 3 zile in care turta mea nu am primit-o...intr-adevar nu e mult 5 turta...dar totusi vreau sa sesizez problemele care sunt pe joc si cum nu ii pasa nimanui de asta

11. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa va adresati suportului si sa solicitati o verificare a contului, pentru a afla de unde aveti aceste retrageri.

12. sebastiano0088

Inca o chestie...LOST CONNECTION ! e a 10-a oara cand imi apare asa...timp de 2 ore doar asa imi apare...hai sa fim seriosi...macar daca nu ne putem bucura de event lasati-ne sa facem npc

13. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi pirați,

În urma feedback-ului primit pentru faza a doua a event-ului de iarnă, în decursul zilei de astăzi vom avea un synk:

- se va dubla numărul de NPC-uri Bjorgold și se va înjumătăți HP-ul și recompensele.
    - Hildsvini va oferi recompense doar jucătorilor care au cauzat cel puțin 5% daune.

Echipa voastră Seafight

14. YceProject

YceProject Scriitor activ

Aha frumos deci acuma ne da cate o jumatate de mascota? si ce se intampla daca luam aceiasi jumatate de doua ori?

15. simi2

simi2 Mogul forum

Decadent, in cazul meu suportul a fost anuntat. crezi cumva ca a avut alta reactie decat sa-mi multumeasca ca am apelat la ei. mi-au raspuns ca nu pot sa contorizeze aceasta problema. Decadent, asta chiar e o prolema de ban. pentru cei de la BP.
    alta problema (minora, dar existenta) ar fi ca atunci cand vrei sa tragi in ghetar se opreste nava din tras fara ca tu sa-i dai aceasta comanda.

Modificat ultima dată: 12 Dec 2014
  16. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

În urma feedback-ului primit pentru faza a doua a event-ului de iarnă, în decursul zilei de astăzi vom avea un sync:

- se va dubla numărul de NPC-uri Bjorgold și se va înjumătăți HP-ul și recompensele.

de rasul curcilor sunteti acum cedati juma de lumnare si juma de om de zapada :)))macar ar fi dat ceva :))) bun

17. *Atomickid*.AeL

*Atomickid*.AeL Începător forum

18. sebastiano0088

2014-12-13 19:28:09Ai scufundat nava lui Bjorgold.
    2014-12-13 19:28:09Ai primit 8308 PE (puncte de experiență).
    Doar atata la un bjorgold? doar atata? serios? Cel mai nasol event...
    Macar daca nu as fi folosit 25k munitie si 10k perle...
    Va bateti joc de noi...vorbesc serios acuma...alti se duc si dau un bjorgold din 20-25 salve si primesc mascota si item-uri cum trebe si eu stau 10 min la el si iau doar 8k PE super bp...inca odata ati aratat cat de mult va pasa de cei mici din joc

19. sebastiano0088

Colecteaza 1x%ITEMNAME. ce itemname e? am facut si turte si comoara si nimic

20. SeafRO

SeafRO Duce forum

Incearca cu acele cutiute lasate de Freya (parca asa se numeste), cea care te trimite in harta porcului.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.