Runda de discuții: Festivalul dovlecilor 2014

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 30 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ca si concept ar trebui sa vi se permita sa o jucati pana la sfarsit si sa primiti recompensa.
    Ca recomandare personala, pentru siguranta, mai bine o terminati inainte de sfarsitul event-ului.

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Da dar am pierdut peste 10 minute din event asteptand si am incheiat harta boss la 13.03. Daca as fi fost scos din harta la 13.00 nu primeam nimic conform celor spuse de suport iar voi v-ati fi spalat pe maini si nu ati fi dat nici o recompensa cum nu am primit nici fiindca m-ati dat afara din harta cu erorile voastre sau cu acel program minune de depistare a botilor care a luat-o razna. La faza aia m-ati costat 200k perle si nu vad pe nimeni de la voi dand altceva decat din umeri.
    Te lasa (iti spun din proprie experienta) dar cred ca raspunsul vine cam tarziu. :D:D:D
    Spor la joaca.

3. .ahile.

.ahile. Novice forum

recompensele de la clasament s-au atribuit pe conturi, sau urmeaza?

4. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

S-au dat,fix la terminarea eventului.

5. ☆Neo☆

☆Neo☆ Începător forum

Buna ziua am si eu o intrebare cand se vor schimba esentele si cheile event ?

6. mydyla

mydyla Conte forum

Normal ar trebui sa se schimbe dupa ce se inchide piata neagra , sa speram ca asa va fi :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.