Runda de discuții: Festivalul dovlecilor 2014

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 30 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

A doua parte a eventului va merge pe principiul nou dezvoltat de BP , adica trebuie sa distrugi un anumit numar de NPc-uri event ca sa iasa bosul care da perle (asa am auzit si nu cred ca este greu sa-ti dai seam tinand cont de ultimele eventuri marca BP ). Dar spre uimirea mea sunt multumit de prima parte a eventului(multi cred ca sunt in pozitia mea)

2. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

cred ca ar fi necesar un restart. s-au cam umplut hartile de dovlecei.

3. ßα®®α©μdα[❶]

Eventul e foarte bun. partea nasoala e ca sunt prea multi dovleci pe mare si ingreuneaza jocul. daca ar face in asa fel incat nava Revento sa nu mai scoata atatia dovleci ar fi si mai bine.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

A fost solicitat. Multumim

5. ßα®®α©μdα[❶]

Dl. =Decadent= cand aflam si noi informatii despre partea a 2 a a eventului ?

6. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

maine :)):))

7. ghiocaflorin

ghiocaflorin Novice forum

Astazi la ora 23:59:59

8. =Decadent=

Informatiile vor fi postate astazi, imediat ce vor fi disponibile; cel mai probabil in decursul acestei seri.

9. ßα®®α©μdα[❶]

De esente de dovleac aveam noi nevoie ? Eu unul am 10.000 si nu prea am ce face cu ele. mai bine mariti recompensa la Pumkin King la 300-400 de perle si o sa vedeti ca nu o sa mai fie unul pe apa. La maxim 250 de perle mai bine stau in raid si trag la Sunburst.

10. ~ΨULLΨ~ΦCŤΦPU$~

~ΨULLΨ~ΦCŤΦPU$~ Începător forum

[​IMG] Va salut,
    Cum se mai poate intra pe joc?!?!?!?

11. =Decadent=

A avut loc un synk. Va rog sa reincercati. In curand ar trebui sa puteti loga.

12. ~pisicutza~

a deci cei mai mici nu au dreptul la harta bonus doveac... gg bp foarte tare :)

13. =CASS=

=CASS= Junior Expert

Sa inteleg ca cei cu level 15 nu vor putea face esenta de oase in partea a 2 a a eventului ? :-|

14. ~pisicutza~

dupa cum se vede doar cu cardul :)

15. ☆Ữ☆®☆§☆U

☆Ữ☆®☆§☆U Novice forum

piata nearga pana cand o sa fie deschisa??

16. =CASS=

=CASS= Junior Expert

Va rugam frumos domnilor admini sa transmiteti mai departe ca avem si noi nevoie, cei de level 15, de esenta de oase..:)

17. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

navele din prima parte a eventului vor ramane pe mare si in a doua parte? pana cand este piata neagra deschisa? ca nu este specificat nicaieri

18. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

vreun raspuns pentru parteaa doua a eventului ????

19. Ender

Ender Scriitor în devenire

citeste pe forum...si da..vor ramane

20. Ender

Ender Scriitor în devenire

ncepând cu 6 noiembrie, ora 12 (CET) vom continua cu partea a doua a Festivalului Dovlecilor! Totul din partea I va rămâne în joc, dar veți sesiza o amenințare suplimentară – nava NPC Dullahan; veți avea parte și de unele bunătăți!

Întrebări frecvente – Partea a II-a
    Unde pot găsi nava NPC Dullahan?

Dullahan poate fi găsită pe hărțile 6 – 20! Acest vrăjmaș temut poate fi atacat doar cu muniție de perle.

Ce recompense pot primi de la Dullahan?
    În funcție de daunele provocate navei Dullahan, vei primi cristale și mojo! Jucătorul care va cauza cele mai multe daune NPC-ului va fi recompensat cu o hartă bonus Dovleac. Jucătorul care îi administrează ultima lovitură NPC-ului va primi 10 embleme antice. De asemenea, toți jucătorii care provoacă cel puțin 5% daune împotriva navei Dullahan vor fi recompensați cu 5 embleme antice.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.