Runda de discuții: Festivalul dovlecilor 2014

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 30 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. treaba asta merge si cu 25 tunuri regenerative, nu trebuie sa le schimbi pe toate :) cu 25.000 tunuri regenerative tragi 12.000 pentru ca nava rosie are 1.000.000 hp si cu cat are hp mai mare o nava cu atat regenerezi mai mult cu mai putine tunuri; e ca la cadocuri cand tragi cu 12.000 cu un tun cand cadocul are 5-25mil hp din totalul de 60 sau cat are.
    daca nu ai 25 de tunuri elita regenerative atunci mai sparge 5-10k munitie si deblocheaza si nava alba de sus, si ea va regenera cu 12.000 si astfel reduci costurile.
    in total tragi aprox 50k dovleac si ceva regenerativa, nu stiu exact cata dar toti avem de la ceaun si cufere deci....per total in 30min scoti 106k perle tragand cu regenerative din care 75k sunt profit... spor la treaba!

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ai avut noroc cu 106k perle. Eu am luat maxim 89k perle iar harta in care probabil luam peste 100k au hotarat cei de la BugPoint sa o fure ca sa ramana ei cu perlele. O sa mai incerc cu inca una sau doua sa vedem daca ajung la 110k :).

3. mydyla

mydyla Conte forum

Intrebare ... ce dmg (minim) trebuie sa fac la un Dullahan , ca sa iau cele 5 embleme? :)

4. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

5% adica 2.5 milioane HP

5. mydyla

mydyla Conte forum

MS ... sincera sa fiu am cautat forum FAQ -ul la partea a doua a eventului , poate ca nu-mi apare mie ... :) , banuiesc ca acolo da toate detaliile , acum vad ce greu e sa "mergi" ..pe bajbaite :)

6. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

dar cand ne anuntati si pe noi ce se va da la schimb pentru esente?

7. SeafRO

SeafRO Duce forum

Este in continuarea celui de la prima parte. Deruleaza putin pagina in jos si il vezi.
    5% sau 2.5 mil dar daca sunt multi jucatori vei trage pentru ultima lovitura ca sa iei 10 embleme. Ni s-a intamplat ca absolut nimeni din cei care au tras la o nava event sa nu ia embleme fiindca eram multi iar procentul a ramas ridicat desi nu are logica. Ma rog, poate la ei o avea dar in lumea noastra nu prea.
    Nu anunta pentru ca sunt smecheri si asa s-au obisnuit. Acum se gandesc cam ce abureli ar putea sa bage ca sa ne scoata ochii si sa ne jefuiasca de esenta pe 2 centi la 1 dolar. Ar fi frumos sa primim munitie dovleac ca sa ne spalam pe cap cu ea ca doar nu o mai tine nimeni inca 1 an pana la eventul urmator.

GostRO apreciază asta.
  8. mydyla

mydyla Conte forum

ms , ms ... :)

9. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Tocmai am intrat a-5-a oara in in harta din portul securizat astazi, am facut tentaculele de la nave si prima runda pina la prima pauza a monstrului. Dar monstrul nu mai iese ?! Rog un Administrator sa imi spuna ce se intipla, deoarece emblemele antice mi lea luat ! Ce pot face in situatia data ? ? ?

10. kike

kike Novice forum

eu sunt in harta boss la un moment dat a disparut gantrilul si nu mai iese.Vreau sa stiu ce se intamppla. Un admin poate sa ne spuna ceva?
    Ce se intampla cu emblemele noatre?????? munitia trasa ????

11. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Daca mai sunteti in harta boss va rog sa ramaneti acolo si sa sesizati suportul pentru a cere o verificare.

12. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Daca mai sunteti in harta boss va rog sa ramaneti acolo si sa sesizati suportul pentru a cere o verificare.

13. BaD_FoX

BaD_FoX Novice forum

domnule decadent asta sa intamplat si asta noapte si cand sa contactat suportul pe langa ca au raspuns dupa vreo 5 ore au mai spus ca " numai anumite persoane ca noi reactioneaza dar ei dorm"
    tie ti se pare un raspuns normal jucatori au pierdut timp si perle pt ca suportul sa raspunda in bataie de joc
    si in plus cei de la suport nu sunt competenti sa ne rezolve problemele in plus problema e de cel èputin 10 ore dar voi moderatorii nu v-ati obosit sa ne anuntati sa nu mai intram in harta boss

DEEA... apreciază asta.
  14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Acum doua zile eu am fost pacalit de BP si am fost scos din harta boss. La fel ca mine au mai fost alti cativa dar ce conteaza daca jocul nu pierde nimic ci numai jucatorul? Azi foarte multi au ramas blocati acolo si au fost obligati sa delogheze. Sunt curios ce gogosi vor mai fi indrugate acum si cum veti incerca sa ne imbroboditi. Penibil este ca aceste actiuni sunt facute de unii jucatori care in trecut nu lucrau pentru BP si se manifestau impotriva unor astfel de actiuni iar acum nu stiu ce abureli sa inventeze ca sa nu supere patronii. Rusinos.
    In alta ordine de idei, este suficient acum pentru o recompensare colectiva fiindca una individuala nu vom vedea niciodata de la voi in formula in care sunteti?

Referitor la verificare: eu am ramas blocat in valul 40 din rac acum ceva timp, am trimis mesaj la suport si timp de o ora nu a intrat nimeni pe cont sa faca nimic dupa care am inchis, dupa cum era de bun simt si am pierdut valul. Oare acum se vor misca mai repede? Bag mana in foc ca aceasta ramanere in val pe care o soliciti cu nonsalanta va dura ore sau zile pentru jucatori timp in care suportul doarme ca doar este duminica. Nu mai incerca sa spui asa ceva fiindca ai jucat si tu si stii exact cum se pune problema. Inteligenta noastra nu a scazut de cand ocupi aceasta pozitie si nici iscusinta angajatilor BugPoint de a ne plimba cu presuletul. Ca veni vorba: curentul si internetul costa si nu plateste BP timpul in care calculatorul sta blocat.

Modificat ultima dată: 9 Noi 2014
  15. george.lemnaru

george.lemnaru Începător forum

a-ti dat un restart maxim de frumos la mega din seara asta,cu el au disparut si toate npc-urile de pe mare,ma plimb de ore si nu gasesc.S-a terminat eventul?

16. ~StaRr~

~StaRr~ Începător forum

M-am saturat de furaciunea asta pe fata am ramas blocat in harta boss de 2 ori si "domnii de la suport care mereu sunt la datorie "mi-au dat ceva mare in brate ca sa zic cel mai frumos posibil .Va doresc sa aveti spor si bafta la toti romanii de pe joc ,sa aveti succes in viata reala si multa sanatate .!!

17. outlander..

outlander.. Începător forum

ce se intampla ma scos de pe harta boss afara am consumat perle,bani reali si timp pierdut pt aceste embleme sa pot sa aceesez harta boss asteptam si noi o rezolvare la aceste probleme

18. v_crypt

v_crypt Novice forum

Am ramas blocat in harta boss..Gantril trage pe mine si nava ma regenereaza,frumos nu?Sa inteleg ca astea sunt perle pierdute si timp si tot ce se poate.In aceste momente nici macar 1 admin nu se face vazut sa ne anunte si pe noi daca exista vreo rezolvare sau macar daca vom primi ceva in schimbul acestor erori.Felicitari BP!!!!

19. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu am reclamat acest lucru de cateva zile si am primit ... sa admitem ca nu pot spune aici ce am primit fara sa iau ban si, pe deasupra, Decadent ma acuza mai mult sau mai putin voalat ca am vrut sa folosesc mai stiu eu ce abureli ca sa ii pacalesc pe ei. Poate acum Realizeaza si Decadent ca eu am fost unul dintre primii care au patit asa ceva si care au ramas cu buzunarul gol fiindca suportul nu le-a returnat emblemele. Hotie tipis romaneasca fiindca pe celelalte servere (de alte limbi ma refer) au fost returnate 1 la 1 toate emblemele numai pe serverele romanesti le-a "tragem" jucatorilor ca sa ne guduram pe langa patroni fiindca numai asta stim sa facem.

Doar ca sa va enervez va spun ca unor jucatori le-au fost returnate emblemele, altora nu iar unei alte categorii le-au dat inapoi pentru o harta desi au fost scosi din 2 sau mai mult fara recompense. Numai adminii si suportul romanesc stiu cum au facut aceasta departajare. Culmea este ca au replicat cu ceva de genul "ati intrat pe riscul vostru in acea harta". Pai bine mai profesionistii lu' tata, oare nu sunteti obligati prin contract sa furnizati un joc viabil (oamenii platesc pentru un serviciu care trebuie sa fie ireprosabil sau sa oferiti compensatii de natura sa acopere prejudiciul produs - iar aceasta este legislatia in vigoare, legislatie care se aplica indiferent daca o stipulati in contractul cu jucatorii sau nu), in schimb ne oferiti raspunsuri in bataie de joc si indolenta? Cum adica jucatorii intra in joc pe riscul lor? Voi salariile pe ce principiu le luati? Cel care isi bate joc mai mult de jucatori si le produce cele mai mari pierderi primeste cel mai mare bonus? Uneori unii angajati au un comportament tipis de smecherasi de dupa blocurile gri si dau astfel de raspunsuri ofensatoare si pe urma se mira de ce sunt jigniti de jucatori si "nu sunt intelesi si sprijiniti" desi nu vor o relatie reciproca ci doar ca masele sa ii sprijine neconditionat iar ei sa programeze buguri si alte stupizenii, sa isi bea cafelutele si sa doarma dupa cum i s-a replicat unui jucator cand a trimis un mesaj noaptea. Deosebit de interesant cum bunul simt ii da afara din casa pe unii de ajung sa doarma pe ulita.

Acum se discuta despre un voucher (daca se va aproba) numai ca acest voucher nu ma incalzeste cu nimic fiindca va fi acordat global, adica si celor care nu au pierdut nimic si prin urmare eu tot pe minus voi ramane cu cele 40 de embleme.

Desi aveam pretentii de la anumiti angajati BP acum pot spune ca sunt 100% dezamagit de modul in care isi fac treaba si le reamintesc ca au incalcat promisiunile facute jucatorilor la angajare iar acum se comporta fix ca restul turmei. Unde va sunt principiile dragii mei ca atunci cand erati numai jucatori le fluturati sus si tare pe la toate colturile si va strigati nemultumirea iar acum ati ajuns sa fiti tocmai biciul stapanirii si principalii initiatori si sustinatori ai erorilor, inselaciunilor, furturilor si abuzurilor BugPoint. Rusine sa va fie! Sunt dezgustat!

Modificat ultima dată: 10 Noi 2014
    outlander.. apreciază asta.
  20. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

global 4 nu functioneaza de la ora 1 (ora Romaniei) noaptea trecuta, la 5 dim nu a fost restart, se pare ca alte servere functioneaza. Domnii admini probabil inca chefuiesc pe Mihail si Gabriela :)

~cristinutza~, (NemeSyS) și zuzulik.vlad apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.