Feedback Runda de discuții: Festivalul dovlecilor 2015

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 30 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Hades**

Hades** Scriitor în devenire

Am intrebat de punte mojo bazandu ma pe ceea ce scrie la FAQ
    Ce sunt lăzile de event și cum le pot deschide?
    Lăzile de event pot fi găsite pe mare și pot fi deschise cu ajutorul cheilor de event care pot fi cumpărate în Piața Neagră cu perle, sau în secțiunea de plăți. Articole precum puterea dovleac, muniția dovleac, bombele voodoo, muniția voodum-dum, punțile mojo și cristale pot fi câștigate din lăzi.

2. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Am si eu o intrebare doua, trei inteligetilor care fac aceste eventuri De ce clasamentele nu sunt facute pe nivele daca navele sunt ? Cum poate un jucator de nivel 5 sau 15 tragand la navele ce le gasesc (cele destinate lvl lor) sa ajunga in top 10? Sau premile sunt doar pt cei care au peste lvl 16 ? As dori si un raspuns daca nu e prea mare deranjul......

3. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

nu o sa raspunda nimeni, ii dor in fund de noi? toti jucatorii lanseaza intrebari, raspunsurii ioc...

4. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

bataie de joc 2 revento la 10 minute ar trebui cel putin 4 sau macar rata de apartie sa fie mai mica de 5 minute de ex.

5. zeus55

zeus55 Novice forum

bagati mai multi revento si gargolie macar cate 4 sau rata de 5 minute asacum a spua colegul meu criss killer

6. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

A fost sigur o eroare de scriere, se primesc sticlute mojo, nu punte voodoo (mojo)...nu vad specificat niciunde sticlutele mojo...nici punte voodoo mai nou numita, nu are rost sa sperati la puntea voodoo (mojo) pentru ca nu exista in cuferele event.

7. mic[FC]

mic[FC] Începător forum

mai multi revento pe apa

8. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Cam plictiseala. Navele event sunt putine. Pe Revento il mai gasesc, dar pe cel din hartile mai mari de 6 nici nu l-am vazut la fata. Unde sunt contabilizate monedele lui Solon ca eu nu le gasesc nicaieri? Nici nu stiu la ce folosesc, poate n-am citit atent FAQ-ul.

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Da, din pacate a fost o eroare la traducere. A fost corectată in cadrul FAQ-ului. Multumim.
    Nu se poate obtine puntea voodoo din cuferele event.

10. =Decadent=

Pe masura ce avansati in nivel aveti acces la mai multe lucruri. Este valabil pentru toate sistemele din joc si bineinteles pentru eventuri. Veti fi mereu incurajati sa evoluati, nu sa ramaneti pe loc, la nivel 5, sau 15.

11. =Decadent=

Rata de aparitie a fost crescuta dupa synk-ul din aceasta seara. Speram ca situatia sa se mai imbunatateasca putin dupa aceasta modificare.

**฿αŕъαŕσśśα** apreciază asta.
  12. YceProject

YceProject Scriitor activ

Dupa synk-ul de azi rata de aparitie este de 2 npc-uri la fiecare 20 de minute. Speram ca acum sa va zgariati pe ochii si mai tare.

Inainte gaseam 1 revento la 30-40 de minute cateodata si mai repede. Acuma dupa Synk am gasit abia unul in 4 ore.

13. _-ionutbosu-_

_-ionutbosu-_ Novice forum

Dar când o să se poată cumpăra esențe

14. Andalouse

Andalouse Scriitor în devenire

Inainte apareau 2 la 10 minute pe harta ..

15. Zigga

Zigga Novice forum

din pacate, nu se poate :(

16. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

e bine daca gasesti la 30-40 minute, eu in primele 2 zile nu am reusit sa fac misiunea cu 3 revento, cu toate ca am umblat din harta 20 pana in 2 si retur (Y)

17. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

:)) Cred ca suntem incurajati sa ne lasam de joc :)) e vorba de un top la un event unde suntem impartiti pe nivele ..... e ca si cum ai lua copii si adulti la cules de ciuperci ... pe adulti ii bagi in ferma sa culeaga ciuperci iar pe copii ii trimiti pe camp .... si spui cine strange mai multe ciuperci primeste mancare ..... iar copii cand intreaba pai de ce eu pe camp vreau si eu in ferma , tu ii raspunzi ..... nuuu... daca vrei in ferma .... trebuie sa cresti mare ......... Aloooooo CUM SA CRESC MARE DACA NU IMI DAI MANCAREEEE SI MIEEE ????

PS Scuzati dar se prepara ciuperci pe aici si de acolo exemplul :))
    PS2 Raspunsul cu cardul nu e valabil..... copii nu au voie cu cardul :))))

Deneb apreciază asta.
  18. NAIKAR

NAIKAR Începător forum

Ce misiune si ce recompensa urmeaza dupa aia cu 5kk dmg?

19. Andalouse

Andalouse Scriitor în devenire

aia e ultima

20. YceProject

YceProject Scriitor activ

iar de acuma 15 minute chiar ca e ultima ultima =)))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.