Feedback Runda de discuții: Festivalul dovlecilor 2015

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 30 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. carlosmm

carlosmm Maestru forum

de ce nu mi se reseteaza misiunile raman la aia cu 10000000 de daune

2. YceProject

YceProject Scriitor activ

interesant ce misiune cu 10.000.000 de daune e aia? Ca eu nu mai am niciuna si nici nu pot lua.

3. premiile sunt tot pt boti ca in liga.plin de boti la cules cufere si mai nou trage la nave event.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Raspunsul poate fi gasit AICI.
    Sper sa va fie de folos.

5. Andalouse

Andalouse Scriitor în devenire

Ahoi pirați,

In urma sync-ului de astăzi a fost corectat sistemul de misiuni, deci, conform FAQ-ului eventului "Festivalul dovlecilor", doar ultima misiune este repetabilă.

Echipa voastră Seafight

Doar pe globale(1,2,3,4,5)pe olanda pot sa o fac de la inceput...

6. Buccan33r

Buccan33r Scriitor în devenire

Ultima misiune o poti repeta cand ? Daca o termini astazi , abia maine cand se restarteaza serverul o poti repeta sau tot in aceeasi zi ? Intreb pentru ca nu apare nici un meniu dupa ce am terminat-o (de 2 ori in total de la inceputul event-ului in zile diferite (era bug se pare feature-ul respectiv in care puteai reface toate misiunile de la inceput dupa fiecare restart de server))

Modificat ultima dată: 5 Noi 2015
  7. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Extraordinar!!! Deci tunurile si celelalte beneficii le-am castigat datorita unor erori tehnice sa inteleg........bucuria celor 10/12 tunuri vodoo in plus mi-a fost luata cu acest anunt oficial!!!
    Ca bun 'samaritean' rog pe aceasta cale sa constituiti de urgenta un 'programel' si sa ne elimine tunurile si celelalte beneficii castigate in acest mod incorect prin care am prejudiciat aceasta mare firma BPoint,eventual sa fim si 'biciuiti' pt faptul ca nu am sesizat de la bun inceput aceasta nedreptate!!!
    Oare daca am sa cumpar 10 pachete 5 November imi iertati 'bucuria' misiunilor indeplinite?.......
    Incep sa cred din ce in ce mai mult ca de fapt asta nu e deloc un joc cu pirati...........sau cel putin adevaratii 'pirati virtuali' nu suntem noi!!
    Noi doar intretinem aceasta relatie dintre 'pirat si victima':))
    Cat de mult mi-ar place sa va spun cat mai pe scurt ce cred eu despre voi........am sa ma rezum doar la: SA VA BAG TUNURILE IN MAGAZIE!!!!!

banditblue, Serry_Ann, CARTOFFEN și alți 2 apreciază asta.
  8. YceProject

YceProject Scriitor activ

Eu am inteles ca s-a rezolvat cu misiunile. Dar la mine s-a rezolvat de tot. De 2 zile nici pe ultima nu o mai am.
    La suport mi-au zis "Doar ultima se repeta" pai ce se repeta daca nu o am???

9. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

pe asia global 1 nu merg misiunile de 2 zile frumos

10. *Gabriela*

*Gabriela* Novice forum

Ahoi pirati!De ce atunci cand intri in harta Boss,nu poti sa te misti si nu poti face nimic?

11. ~seastorm~

~seastorm~ Novice forum

La eventul trecut trebuia sa iti eliberezi nava... In jurul navei ai 4 vrejuri pe care trebuie sa le distrugi...

12. *Gabriela*

*Gabriela* Novice forum

Merci frumos!

13. blitz...

blitz... Novice forum

Salutare
    PS: Ma scuzati pt limbaj
    Atat nesimtire nu am mai vazut am intrat in gantril de 3 ori si dupa 2 secunda ma scos am cheltui embleme degeabasi am auzit de la colegi care au reusit sa o termine ca harta este extrem de grea si premii le sunt foarte foarte slabe p 50 000 de perle si niste skinuri mai bine satu si fac harti bonus decat sa mai intru in GAntril.

14. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

La fel am patit si eu

15. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

F misto partea a doua
    Consum vreo 20-30 k munitie sa faci embleme, apoi la gantril vreo 100 k si recompensa este 50 000 perle
    Profitul calculati-l voi domnilor admini

banditblue apreciază asta.
  16. †.SeTi.†

†.SeTi.† Începător forum

eu nu pot sa trag in vrej :( stau de 15 min in boss si astept sa se intample ceva :((

17. =Decadent=

Ati facut anterior ultimului sink de doua ori misiunile zilnice?

18. =Decadent=

Ati eliberat nava de vrejurile care o tin captiva?

Nu vad sa existe o problema la atacarea vrejurilor. Ati folosit vre-una dintre cele doua optiuni de ajutoare? In ce versiunea a jocului v-ati aflat / va aflati?

Aceeasi intrebare: in ce versiune? Cu sau fara ajutoare?

19. moscova

moscova Pretendent

Daca vrea sa-mi spuna cineva ce misiuni sunt in partea a 2-a dupa cea cu gargouille, si ce recompense? Mi se pare dezvantajos un gargouille de 18 mil. hp pt recompensa 25 cristale (si esente, dar nu ma intereseaza).

20. Ďởмʼnǐťà_Ŗàℓū-NBC

Ďởмʼnǐťà_Ŗàℓū-NBC Începător forum

Am intrat de 4 ori la Gantril...cu ajutoare ambele ajutoare pe rand, fara ajutoare inclusiv in modul training...si nu se poate trage in vrejuri ca sa te eliberezi...am pierdut o gramada de monede aiurea credeti ca se poate repara ceva sau renuntam...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.