Feedback Runda de discuții: Festivalul dovlecilor 2015

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 30 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

La prima misiune nu trebuie sa faci 18 milioane(pentru dmg),trebuie sa tragi la ultima.
    1)1 gargouille la ultima(25 cristale,10 k PEL)
    2)1 paianjen la ultima(10k munitie dovleac,10 k PEL)
    3)5 milioane dmg la Dullahan (30 embleme antice,10k PEL)
    4)1 Gantril (3 Tunuri voodoo,50 cristale,25 k PEL)
    5)5 milioane dmg la Gargouille(20 k perle)

Modificat ultima dată: 6 Noi 2015
    ~danutz~, =Decadent= și moscova apreciază asta.
  2. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

Terror Lovibond unde se poate lua de la mini joc?

3. YceProject

YceProject Scriitor activ

omg am incercat sa fac mapa boss si au aparut vreo 40-50 de emblema m-au dat jos instant =)) nici nu am reusit sa eliberez unul din npc-uri imi vreau emblemele inapoi si rezolvati bugurile odata la fiecare event aveti.

4. Andalouse

Andalouse Scriitor în devenire

trimte mesaj la suport

5. moscova

moscova Pretendent

Multumesc

6. YceProject

YceProject Scriitor activ

"Distruge instant npc emblema" - Minciuna pe fata - Jumate din hp le ia si trage odata la 20 de secunde? Asa se defineste instant?
    "Te va vindeca simtitor" - Minciuna pe fata - 700hp e simtitor???

7. banditblue

banditblue Novice forum

Fara profit.. ! Considera ca ai donat .. restul pina la... :))

8. *Gabriela*

*Gabriela* Novice forum

Ce recompense pot primi de la Dullahan?
    În funcție de daunele pe care i le produci, vei fi recompensat cu cristale și punți mojo! Jucătorul care provoacă cele mai mari daune împotriva lui Dullahan va fi în plus recompensat cu muniție bombe voodoo.
    Toți jucătorii care l-au atacat pe Dullahan vor primi embleme antice. Numărul acestora depinde de valoarea daunelor provocate. Jucătorul care provoacă ultima lovitură și jucătorul care provoacă cele mai multe daune împotriva lui Dullahan vor primi embleme antice suplimentare. De asemenea, toți jucătorii care l-au atacat pe Dullhan vor primi o monedă Solon și o monedă Platon.
    Ok in fraza este vb despre punti mojo si nicidecum de mojo deci cum va explicat ca tragand la un Dunhill in loc de cristale iau doar mojo si embleme?

9. Zigga

Zigga Novice forum

acele capcane nu se lasa invinse...cu ajutor sau fara, e totuna :( pierzi! nu am reusit sa il dezleg pe Van Helsing, iar celalat ajutor sta ca momaia...

10. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

Misiunile din faza 2 nu se mai reseteaza? Doresc un raspuns de la cine e capabil sa dea un raspuns corect, nu doresc presupuneri:))

11. .vultur.

.vultur. Scriitor în devenire

Nu, nu se reseteaza doar ultima o poti face zilnic .. faptul ca saptamana trecuta puteai face misiunile zilnic a fost o eroare de sistem a celor de la BigPoint ...

12. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

Ultima misiune se poate repeta,la mine nu merge iar conform forum-ului ultima misiune se repeta zilnic..." Ultima misiune a fiecarei faze poate fi repetata zilnic[...]"Au reparat misiunile pana le-a zapacit.......Asa se intampla cand repara ceva,repara prea bine :)

~danutz~ apreciază asta.
  13. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

stiu:) dar la mn nu merge nici macar ultima. de-asta doresc un raspuns de la cine e capabil:)

14. drigus

drigus Scriitor activ

admin? am intrat in harta boss cu ajutoare, folosind moneda lui Platon. Mi-am eliberat nava, apoi am eliberat ajutorul albastru sau alb parca, iar cand am incercat sa il eliberez si pe cel rosu nu se mai putea. Era inconjurat de 4 vreji care aveau 200.000 Hp. Trageam 1 salva in unulo din ei ii scadea din viata dupa care imediat revenea la loc tot 200.000. Am tot continuat sa trag dar degeaba. Se regenerau imediat, nu puteau fi omorati. Ce se intampla?

15. Scriitorul

Scriitorul Scriitor în devenire

trebuie sa elibereyi nava rosie intai peurma tragi la gantril pana se face mic si peurma elibereyi cealalta nava , nu merge sa elibereyi nava cand este gantrilul mare ca regenereaya vreji

16. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Asa am patit si eu, la fel ca tine. Oricum este super enervant si plictisitor, si trebuie sa consumi foarte multa munitie, iar recomensa finala este dezamagitoare, sau te scufunda. Eu am primit aceiasi piatra de 2x la rind. nu mai intru ca nu se merita. Un joc trebuiesa te desinda, nu sa te streseze ! Mai bine imi fac munitie. PS. sigur vor aparea skinurile pe bani reali :) Asta e si dorinta BP :)

17. Arri*ILCapo*Dei*Capi

Arri*ILCapo*Dei*Capi Novice forum

Se pare ca este un bug in harta boss a eventului verificati conturile celor care au terminat in 3 minute nava aceea de 25 de milioane hp .O zi buna.

18. **RA**

**RA** Avansat

Crezi ca ia cineva in calcul supozitia ta????hai sa fim seriosi,bug-urile le stiu cei care sunt in cardasie sau cumetrie cu admini sau cu cineva din staff-ul BP.asa ca,ai anuntat degeaba...sincer!

19. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Bug nebug...eu tot nu pot face harta...

20. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

aloo nu merg misiunile,faceti ceva

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.