Feedback Runda de discuții: Festivalul dovlecilor 2015

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 30 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

am pierdut 60 de embleme de ce nu transmiteti mai departe ca sunt probleme?

2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

150 eu

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

solutie pentru harta event, iar fac pe administratorul:
    se poate face lejer fara ajutor, trebuie sa urmati urmatorii pasi:
    1. puneti munitia dovleac pe harta alaturi de munitia bomba, eu am folosit tastele 1 si 2
    2. puneti amuletele si tritoanele pe alte 2, eventual 3 si 4
    2. alegeti inceperea hartii fara ajutor, o nava echipata decent nu are nevoie
    3. intrati in harta si trageti in gounlesul ala sau cum ii zice
    4. trageti cu prioritate in add-uri cu bomba vodoo, ca moare din prima (bombe luate din lazi event)
    5. dati amulete la cd si cand este cazul tritoane

dar nu stiu cum ai putea sa faci in 3 minute 25 de milioane. daca voi ati gasit alte solutii, poate imi spuneti si mie, eventual un admin. multumesc

ps. prima harta am pierdut-o din cauza addurilor, de la un moment dat se multiplica prin dublare

ps2. daca nu puteti trage in vrejuri, dati f5. nu o sa mai vedeti cronometrul, are 0000000, dar merge corect, la final o sa vedeti in clasament timpul corect

mydyla și =Decadent= apreciază asta.
  4. §ε☣✓ßαπαπα

§ε☣✓ßαπαπα Începător forum

buna ziua
    a laut cumva cineva la harta boss piatra de lvl 15 sau desingul nou ?

5. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

Harta aia este un stres, nu cred ca se merita sa tot incerci s-o faci in timp ca nu reusesti niciodata sa iei skinul sau piatra lvl 15, si pierzi o gramada de munitie si itemuri.(Binenteles ca este conceputa asa ca sa nu cistigam skinul, si asa doritorii il vor achizitiona de la sectiunea plati, cu cardul binenteles :) ) :D

6. §ε☣✓ßαπαπα

§ε☣✓ßαπαπα Începător forum

nu cred ca are treaba cu timpul scos pt recompense

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Este voba despre mojo. Multumim pentru sesizare. Traducerea a fost incorecta. FAQ-ul a fost corectat.

Situatia a fost deja transmisa pentru a fi investigata.
    Insa sa nu uitam ca fiecare harta de acest tip vine cu un mic truc.

Sistemul de misiuni este ... partial functional.
    Exista o eroare la repetarea ultimei misiuni. Ea este cunoscuta si speram sa fie rezolvata in curand.

8. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Dar atunci cu ce are treaba ?! Si cronometrul functioneaza.

9. ew543te

ew543te Începător forum

Exista o eroare la repetarea ultimei misiuni. Ea este cunoscuta si speram sa fie rezolvata in curand.[/QUOTE]
    atunci de ce nu pot face nici o misiune event de 2 zile ,,,,nici macar misunile care sunt in acel meniu|(nu cele event)
    https://gyazo.com/1347e55db8cb94c7df76e29c4d210e48

10. Zeusian

Zeusian Comisar forum

si care este acel mic truc?? :) :) :)

11. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

Exista o eroare la repetarea ultimei misiuni. Ea este cunoscuta si speram sa fie rezolvata in curand.[/QUOTE]
    cand caci nici acum nu poti sa faci nici o misiune !

12. mydyla

mydyla Conte forum

mai oameni buni .... eu vreau sa fac harta cu ajutor ... am dat o moneda platon ptr ambele ajutoare ...si .... ma scufunda embla ca nu pot descatusa una din nave .... http://prntscr.com/90rjob .... am incercat si invers , aceasi problema ..
    ... ori ca e defect jocul ori ca eu nu stiu sa trag in niste ... vreji .

Navele-ajutor pot fi angajate cu monedele lui Platon:
    · Navele-ajutor 1 și 2 trebuie eliberate din capcane
    · Nava-ajutor 1 scufundă orice Embla imediat.
    · Nava de ajutor 2 te vindecă.

pai cand am eliberat-o prima data pe cea rosie ...nu a avut niciun stres vis-a-vis de embla ....a doua oara am eliberat nava alba .... o fi regenerat pe altcineva ca pe mine nu a dat o salva . AM FOLOSIT MONEDA PLATON

Modificat ultima dată: 9 Noi 2015
  13. nu este nici un bug.se poate face usor harta boss in 3 min.tot ce conteaza este daca ati fost strangatori.sunt iteme care iti creste dmg.

14. drigus

drigus Scriitor activ

si care ar fi acele iteme???

15. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Woodworms :) dar pt asta dai o bere

16. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Buna seara . Nu va mai stresati ca nu merita . De 3 ori am intrat in boss si deageaba , ba nu puteam trage in vreji sa ma eliberez , dau f5 si ma scoate din harta , reusesc sa trag in vreji dar nu pot pleca , ca si cand vrejii ar fi tot acolo , dau f5 dar degeaba . Totul e praf . Nu intereseaza pe nimeni .

17. drigus

drigus Scriitor activ

ce e aia woodWorms?:))

18. andrei

andrei Începător forum

sa fac un gargouille trebe sa fac leval 6?

19. moscova

moscova Pretendent

Domnilor admini, transmiteti-le programatorilor ca ar trebui sa re-crediteze emblemele luate in harta boss pe minciuni scrie la modela lui Platon. Nu sunt scufundate instantaneu Embla de catre Van Helsig si nici nu esti regenerat. E problema stiuta de vineri seara si nu se face nimic !?

20. lascarica79

lascarica79 Novice forum

sa va fie de cap cu harta voastra boss ca nici una din ajutoare nu fac ce spuneti voi !!!! sa va stea in gat banii din carduri pe care ii primiti de la fraieri !!!!! event de chiury-burry!!!!
    \

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.