Feedback Runda de discuții: Festivalul dovlecilor 2018

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 28 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. AvavA

AvavA Junior Expert

EROAREA NU A FOST DIN VINA MEA , in caz ca nu te-ai prins..
    Cat despre event, daca pentru tine a fost bunicel, pentru mine a fost perfect , dar am vrut sa subliniez ca nu eu trebuie sa platesc pentru erorile lor, + plus ca vad ca de data asta clasamentul pe puncte event, n-a mai fost dedicat in totalitate programelor, penmtru ca nu-si permiteau sa lase programul in harta aia event :) ( decat programele care au lucrat 27 ore / zi .. au facut multe puncte si aici se pot sesiza cei de la suport, daca si-ar scoate capul din dosul celor care cumpare licenta pentru aceste programe )
    Daca-mi iau ban pentru bot sau alte buguriu.. mi se si retrage de pe nava tot ce am facut cu botul sau cu bugul.. deci am dreptul sa am pretentia .. ca in urma unor erori din partea lor.. sa-si asume.. si sa returneze cheltuielile jucatorilor ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.