Feedback Runda de discuții: Festivalul iernii 2013

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 1 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Veti rezolva problemele candva, probabil inainte sa se termine eventul de anul viitor. Acum sa intreb si eu ca in Caragiale: Si cu perlele mele cum ramane monser? Eu am pierdut "numai" 25k perle la un Snowman! Bineinteles ca veti face exact ca si pana acum: obrazul gros si, daca este pierderea jucatorului, sa ramana sanatos cu ea ca nu primeste nimic fiindca nu suntem corecti si nici nu ne intereseaza atat timp cat tot timpul apar cotizanti noi cu portofelele dispuse sa se goleasca in contul vostru. Rusine. Mie nu imi place sa fur dar nici nu support furtul si inselaciunea, cu atat mai mult cu cat vine din partea producatorilor, producatori care au uitat de moralitatea jocului.

2. nokia6303i-GeRuL

nokia6303i-GeRuL Novice forum

Aceasta revenire a Evil Snowman ...a fost ceva de genul..Cireasa de pe Tort...Doar ca tortul a cam fost EXPIRAT !

3. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Eu cred ca s-a intamplat altceva,Departamentul tehnic de frica sa nu comita vreo eroare(adica un calc gresit la snowman si prea multe perle pt jucatori)si sa fie treziti in noaptea de Craciun de Mr Boss au facut urmatorul lucru....nema perle profit pt jucator dar snowmanul e gingas pe mare si ii puteti face chiar o poza:))in concluzie ei si-au facut treaba,noi suntem nemultumiti si nerecunoscatori:))
    A 2 varianta ar fi ca isi doresc ca de Craciun sa mancam sarmale si sa nu mai pierdem timpul pe acest joc care nu mai are ce oferi:))

Merry Christmas!!!!

4. Surcouf_67

Surcouf_67 Începător forum

Speri degeaba ..n-ai sa vezi asa ceva de la BP

Barosanu.No.1 apreciază asta.
  5. sXs-Lady-sXs

sXs-Lady-sXs Începător forum

imi pare rau prietene dar de fiecare data cand cumperi o parte din skin cu turte pretul se dubleaza , de ex. prima parte costa 400, a doua 800 si asa mai departe

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Incep sa cred ca e bataie de joc. Dupa ce ca perioadele de event sunt limitate, o parte din ele nu putem face nimic ca sunt bug-uri. Eu unul vad ca tot timpul "apar" bug-uri , ca si cum ar fi fabricate.. Mai bine nu bagati event si gata, decat sa fie bagat in bataie de joc.

7. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

penibil cu acest om de zapada.primii au fost din germania de au dat asa de bine recompense?acestia sunt autohtoni?

petreigheorghe apreciază asta.
  8. Spirit_Breaker

Au timp sa adauge oferte noi in payment dar sa rezolve problema cu snowman NU.
    OK, atunci o sa mai cumpar si eu ceva de la BP, atunci cand o sa apara Spectare in cufar si cristale in NPC-uri.

Serry_Ann apreciază asta.
  9. SeafRO

SeafRO Duce forum

Te-ai trezit cam tarziu sa comentezi. Regula pe care o amintesti nu a fost anuntata si nici active de la inceput prin urmare nu trebuia sa existe. Oricum, incearca sa comentezi la zi, nu la 2-3 saptamani distanta, cand subiectul nu este de actualitate sau s-a rezolvat (a se citi: ne-am saturat sa ne mai batem gura degeaba).

10. SeafRO

SeafRO Duce forum

ĦIťмªη, ca sa puteti indrepta eroarea aveti urmatoarea posibilitate: scoateti Snowmanul pana cand rezolvati eroarea si le creditati inca o data perlele primite (adica luati de la jurnal valoarea primita si o dublati prin creditare automata) celor care au scufundat acest npc cu eroarea de sistem existenta. Acest calcul este correct tinand cont ca au consumat munitie dubla fata de ceea ce era normal. Macar asa puteti indrepta greseala facuta tinand cont ca in regulamentul eventului specificati ca munitia de zapada provoaca daune duble npc-urilor event. Poate inaintati aceasta sugestie catre HQ si veniti cu un raspuns inainte de incheierea eventului (se poate daca ii presati).

11. Spirit_Breaker

Au rezolvat damage-ul , au modificat recompensa in perle (adica tragi pt nimic la snowman) , la cristale inca visam.. Doar e Craciun, multumim BP pt cadouri. Eu am delogat ... :(

Modificat ultima dată: 25 Dec 2013
  12. SUCEAVA

SUCEAVA Novice forum

Stimata echipa Seafight sper ca pana la finalul acestui event atat patronii cat si dumneavoastra administratorii acestui joc sa ingaduiti a putea procura turtele dulci si prin cumpararea cu perle,deoarece parerea mea este ca acei care au de cumparat cu, cardul cumpara fara ca dumneavoastra sa ,,obligati" sa bagam bani reali in acest joc.Si totusi o intrebare,daca anul trecut aceste turte dulci au fost cumparate cu perle ati saracit?Sper sa nu va urez sa aveti sufletul in aceste sarbatori de iarna ca si cei care au constatat ca nu pot procura turtele dulci decat cu cardul si cred ca sunt multi dezamagiti.Cu respect si reflectati la ceea ce v-am scris.

13. Rain

Rain Guest

[off topic]

Va reamintesc ca aceasta tema este deschisa pentru a comenta evenimentul actual de iarna. Pentru alte dezbateri va rog sa folositi coltul utilizatorului.

Multumesc anticipat.

Modificat ultima dată: 27 Dec 2013
  14. Zeusian

Zeusian Comisar forum

Gata eventul? a si trecut? ca eu nu prea l-am simtit! cred ca nu prea a avut potenta si nu a prea prins la jucatori. ca sa nu mai spun ca sunt bugetar si mai am 10 zile de stat acasa, cu calculatorul probabil inchis :((

15. SeafRO

SeafRO Duce forum

Pentru mine s-a cam dus eventul cand au scos snow. Pe urma au bagat inca 3 zile sa incerce sa repare eroarea da 1 zi au "gresit" damageul munitiei zapada si inca nu am primit acele perle suplimentare care erau meritate sau jumatate din munitia consumata. Eu asa as fi facut ca sa demonstrez ca sunt corect si vreau sa ajut jucatorii si sa ii tin langa mine. Sa mai amintesc ca in aceste ultime 3 zile omuletul nu a acordat acele cristale pentru damage - daca le oferim ceva atunci sa nu o dam cum trebuie fiindca pierdem un pumn de cenusa iar noi suntem ieftini la tarate si scumpi la malai (fara gluma dar chiar asta observ ca este politica in ultimul timp).

Ca sugestie pentru viitor: NPC-urile de tipul snowman (mai exact acele NPC-uri care dau recompense acceptabile si la care jucatorii pot avea un oarecare profit) ar trebui introduce pe toata durata eventului ca sa tineti jucatorii in prize, nu cum ati facut acum de ati pierdut mare parte din jucatori la jumatate. Din acel moment noi am revenit la oile noastre: pergament, war, o cafea cu prietenii departe de joc etc.

16. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Depinde de cea anume doriti sa impartasiti. Puteti sa folositi sectiunea Coltul utilizatorilor sau cea de Ajutor - Totul despre joc

17. petreigheorghe

petreigheorghe Începător forum

ce o sa primim in schimbul turtelor dulci?

18. ★INFERNO★

★INFERNO★ Începător forum

Citeste "faq-festivalul-iernii" si o sa afli.

19. Spirit_Breaker

Daca mai ai turte, ti se schimba in munitie de gheata 1 turta = 100 munitie de gheata. Si s-ar putea sa mai poti cumpara inca odata tunurile lustruite de la piata :p

20. _corsair_

_corsair_ Novice forum

Cautarea nu mi-a dat nici un rezultat asteptat asa ca am rugamintea sa imi spuneti (d-nii admini/moderatori) cand se vor face schimbarile turtelor si cheilor inghetate ramase?
    Multumesc anticipat!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.