Feedback Runda de discuții: Furtunile iernii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 29 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Maine se termina eventul al ora 13 si piata neagra se anchide la ora 1

2. Foarte bun eventul.sper sa mai faceti evente la fel de bune ca acesta

3. moscova

moscova Pretendent

Foarte bun event pentru ca ?! Ai facut doar profit mult la perle si asta in special la mini-eventul cu rechinul. o moneda depreciata a jocului din cauza numarului crescut de boots. Dar asta e corect, s-a facut profit bun la perle. Altceva? Cate tunuri voodoo iti permiteai sa cumperi? Cate turte iti trebuiau si cat te costa ca sa iei un nr rezonabil de tunuri si asa depreciate si vechi? Ce ai avut la piata neagra ca si items atragatoare? Daca nu bagi cardu, nu prea e "wow" nimic...mai ales ca smecherii astia iti vand crivace si lanterne, cresti un pic, apoi "flexibilizeaza" NPC sa traga mai tare si anuleaza ce ti-au vandut si tot asa.

4. AKYBOY

AKYBOY Avansat

O porcarie de event , lung , plictisitor fara recompense incitante. Deficitar in mai toate sensurile , FAQ event eronat ( la o gramada de faze nu se primea ce s-a promis , bucatile de puzzle ) , per total PRAF . Pacat de timpul pierdut :(

5. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

CE se intimpla cu turtele si restul de iteme se anunta dupa inchiderea pietei negre? ca asta ne intereseaza pe noi se da ceva pe turtele alea sau sa cumparam de la piata skinurile alea expirate, macar sa nu zicem ca le-am pierdut aiurea!

6. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Vom fi anuntati ulterior ( adica DUPA inchiderea pietii negre ) :)

7. .Kunta.

.Kunta. Junior Expert

pai la asta mam referit si eu olandezule cand se va zice ce se primeste pe turte acadele parti puzzle dupa terminarea eventului adika peste 50 de min??

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Rata de conversie a fost publicată aici.

9. Zeusian

Zeusian Comisar forum

si parțile din skinul necompletat??

10. =Decadent=

Partile de puzzle nu au o compensaţie.

11. .Kunta.

.Kunta. Junior Expert

atunci datim i acadele pe ele ca pe acadele le-am luat partile ??

12. Zeusian

Zeusian Comisar forum

bleah

13. =Decadent=

Din pacate nu avem cum sa va ajutam in aceasta situatie!

14. ☜☆₳§∂ѕѕïɴ™☆☞

☜☆₳§∂ѕѕïɴ™☆☞ Scriitor în devenire

Pentru fiecare clasament trebuiau acordate premii si am fost in primii 500 in clasamentele ce se terminau pe 4 ianuarie , am luat o singura harta taurus .. cum e posibil ? Trebuiau sa acorde cate una pentru fiecare clasament

15. Neptun

Neptun Guest

• Storms of Winter începe în 30 noiembrie la ora 12:00 și se termina în 4 ianuarie 2018 la ora 12:00.
    Acesta este clasamentul ce s-a terminat pe data de 04 , si recompensa este 1 harta taurus

16. Zeusian

Zeusian Comisar forum

multumesc.
    eu am cum să vă ajut.
    nu am mai cumpărat pachetele de anul nou, oricum nu cumpăram pentru că nu aveau și devastatoare,
    nu am să cumpăr nimic nici pe acest event.
    Ca urmare, pe 3 pixeli nu mai primiți bani de la mine, avantaj eu.
    Mulțumesc.

17. ☜☆₳§∂ѕѕïɴ™☆☞

1. Evenimentul de bază: 2 clasamente, câte unul pentru fiecare tabără. Primiți puncte pentru scufundarea NPC-urilor eveniment aferente eventului de bază (recompensele vor fi creditate la sfârșitul evenimentului).
    2. Bineinteles ca stiu pe cat se termina ... pentru fiecare clasament ar fi trebuita acordata o recompensa ...

18. =Decadent=

Am transmis deja mai departe aceasta situatie. Vom reveni cu informatii imediat ce ele ne vor fi furnizate.

19. ☜☆₳§∂ѕѕïɴ™☆☞

In orice caz ,daca as fi iesit intr un clasament pe locu 1 si in celalalt pe locu 300 ar trebui sa primesc recompensa de pe locu 1 sau de pe locu 300 ? Nu ar fi avut logica ,pentru mine cel putin , si stiu sigur ca am iesit in ambele clasamente pe unu cu 193 si pe altu cu 266 parca ...

20. .Kunta.

.Kunta. Junior Expert

si eu la fel doar 1 harta taurus am primit desi am fost in amandoua clasamentele pe locul 100 am trimsi suportu cu doivezi cum am cumparat 2 parti de puzzle sa imi dea acadelele inapoi si am primit 1 foarte frumos raspuns de la suport ca nu imi vor da nimik dar o sa le trimit suporturi cum imi raspund cum trimit inapoi pana cand imi vor da ceva sau pana se vor hrani de mine

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.