Feedback Runda de discuții: Îmbinarea serverelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 14 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta îmbinarea serverelor. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight!

2. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

speram sa va ganiditi si la eventuri nu putem trage toti jucatorii la o singura nava event

Modificat ultima dată: 14 Sep 2015
  3. ☆Freedom☆Fighters☆

☆Freedom☆Fighters☆ Scriitor în devenire

Cate locuri pentru jucatori vor avea ghildele pe mega server ? Si vor fi introduse harti noi adica leveluri noi ?

4. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

limita de locuri ramane aceiasi 100

5. =Decadent=

Nu există modificări in sistemul de ghilde, exceptand insulele. Prin urmare veti putea sa acceptati maxim 100 de membrii, ca si pana acum.

Nu avem informatii despre implementarea unor harti si niveluri noi. Daca aceasta se va intampla va exista, cu siguranta, un anunt oficial in acest sens. Pentru moment speram ca totul sa decurga ok in schimbarile care vor avea loc saptamana viitoare.

Modificat ultima dată: 14 Sep 2015
  6. _maryus_1

_maryus_1 Scriitor în devenire

Si se vor baga nivele noi?

7. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Intuneric total, va rog luminati-ne.
    Asadar "ne luam de mana" eg1+2+3+4+5 pe un mega server, ok pana acum. Se fac noi aliante, strategii, nopti albe. Tragem toti la aceeasi nava da avem clasamente diferite, aici imi da cu virgula.
    Cumva vor exista npc-uri pentru fiecare server in parte in cadrul megaserverului?

8. =Decadent=

Exact. Datele pentru fiecare cont in parte vor fi in continuare stocate pe serverul de pe care faceti parte.
    Nu. Nu veti avea NPC-uri separate.

9. Barosanu.No.1

Barosanu.No.1 Novice forum

foarte frumos adica cam intre 700 si sa spunem 1.400 sau 1.500 de jucatori noi scufundari in voie lag foarte mare event din parti ca atunci cand este event se aduna toti si sansa de event adio sa nu mai spunem de lag ca de nu se putea face fuziune de 2 servare trebuie sa se faca fuziune de servare cu 5 servare.

acum incep sa inteleg da de ce unele persoane sau lasat de joc neavand nici o speranta de crestere la acest joc.

10. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

pai asta e si datorita faptului ca s-au lasat multi jucatori datorita problemelor si probabil la cum o sa se miste dupa or sa se lase si mai multi... o sa fie distractie la event-uri...:)))

11. mydyla

mydyla Conte forum

maga serverul inghesuit pe 20 de harti ... banuiesc ca numarul de npc-uri (de unii sunt numai npc-isti), va ramane la fel ... "3 paie la 5 magari "...spune o vb romaneasca , contorizarile sunt separat .... dar restul sunt la comun , nave , luminite , cufere .... aceleasi :)
    nu ne ajungeau bot-urile noastre ...acum vom avea x 5 :) ...succes in mega fuziune , unire sau ce o fi

12. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

O sa fie dificil sa gasesti o nava aventurier,la marduk o sa facem pe rand.......calendar:luni gl1/marti gl2/....etc
    O sa ajunga si cava la payment:))

.adyprio. apreciază asta.
  13. spider

spider Scriitor în devenire

nu le da da ide cu , cava:))

14. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

Ne batem cu lant gasim o alternativa s-au inchidem toti jocu si ne cinstim cu o bere

15. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

bine ca facem mega servere si nu ne putem loga pe mera nici fara mega mega ...

16. .vultur.

.vultur. Scriitor în devenire

Pff probabil pt o 5k munitie amarata la piata o sa trebuiasca sa licitam peste 10-15 milioane

17. Zeusian

Zeusian Comisar forum

ma pot inscrie intr-o ghilda de pe alt server???

multumesc

18. ☆Freedom☆Fighters☆

☆Freedom☆Fighters☆ Scriitor în devenire

Cand vom avea acces pana la nivelul 40 ? Acum la imbinarea serverelor s-au peste o perioada de timp ?

19. zeus55

zeus55 Novice forum

Dupa ce ati banat atata era normal pentru voi sa faceti acest lucru , ramaneti fara jucatori pe servere si nu va mai baga bani.Asa cu un megaserver ce credeti ca se vor baga mai multi banii.Eu nu cred ca 100% se vor lasa mai multi si tot fara playeri o sa ajungeti , a ajuns Seafight la 9 ani dar daca nu il faceti macar 25% (cred ca este mult pt voi) mai bun si mai captivant nu mai apucati nici luna decembrie.Acuma cand cad insulele o so tinem in bataie 2 luni ( o sa ajungem sa ne batam cu lant ).Macar mai bagati 5 sau 10 harti in plus ca sa nu fim cate 100 de jucatori intr o harta.Noi acum nu trebuie sa tipam la adminii de forum ei transmit dar informatiile atat.Eu imi cer scuze tuturor daca visepare ca mesajul meu vi se pare insultator.Daca aveti mesaje le citesc cu placere si raspund. :) :) :)

Barosanu.No.1 apreciază asta.
  20. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

toti am pierdut nu numai tu cum a scris un coleg mai sus pot sa intru intro ghilda la alt clan de pe celalalt server sau nu??
    si ar fi bine sa mariti hartile adika 11/2 11/4 12/3 12/4 si asa mai departe ca si restul hartilor ca sa avem unde face un npc-u ce da perle aur si asa mai departe ,adika stai ca dcaa sunt multi jucatori intr-o harta numai ai cum sa faci si atunci trebuie sa sari cu cardu daca vrei munitie elita perle si alte,,,,....:oops::oops::oops::p:p:p spuneti ca nu am dreptate jucatori hai sa vad cati zic ca am dreptate

banditblue apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.