Feedback Runda de discuții: Îmbinarea serverelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 14 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Ce se intampla cu guildele care au acelasi nume respectiv tag ??? Cine va pastra identitatea guildei, care server? :))))) ... sunt ff curios de raspuns :))))))))))))))) ceva imi spune ca sa omis asta :)))

2. Lion

Lion Începător forum

Mai are rost sa ne gandim la harta raid? Din 5 in 5 minute va aparea amaterasu.. trebuie sa se introduca macar 400-500 de nave si sa ajunga la cel putin 150 de milioane nava amateras ca sa mai avem si noi UN CASTIG pe acest joc.. ca in rest, presupun ca se va implementa la payment si sa cumperi gold, ca nu stiu unde o sa gasesti nave pe harta marii cu atatia playeri.

3. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

Stati linistiti.Vor aparea harti noi si lvl pirat noi..... peste alti 9 ani :))))))))))))))))

4. ElvirA.84

ElvirA.84 Novice forum

Va adunati pe ts .. discutati ..si aia e .. daca va aliati cu gildele de pe alte sv...

5. ElvirA.84

ElvirA.84 Novice forum

cu toate acestea fiind spuse o sa fie un HAOS ... ce sa mai ...

6. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Binenteles ca va fy haos la in inceput. Dar sa vedem si partea buna a lucrurilor. N-o sa ne mai plictisim ! :)Vom fy ocupati mai ales cu razboaiele intre fostele servare pentru suprematie. Oricum ar fy.. eu abea astept ! :p

7. VeninUcigas

Interesant comentariu Esti cumva ruda cu suportul?? numai ei raspund asa :)))))))) sau poate nu ai inteles, pe servarul tau gilda are un tag ... acelasi tag poate sa existe si pe servarul celalat ele vor fi la inceput enemy............ Cine in cine trage ??:))) e greu? eu ma gandeam ca imi vei spune ca ne luam dupa acel numar din fata id-ului dar si asta e nerelevant in cazul in care jucatori de pe celalalt servar poate sa adere la gilda ta :))))

8. VeninUcigas

Singurul lucru frumos care va reveni e intorcerea la bataile in cava din lipsa de elita :))) mai trebuie sa mai cautam si hp din luminite pt reparare si totul revine la normal :))))

dutchman(mihai) apreciază asta.
  9. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Asa k trageti acuma tare si faceti munitie elita. :) In viitor s-ar putea sa fie un lux :D

10. **RA**

**RA** Avansat

Dragi colegi de joc.Nu mai faceti diferite supozitii sau formulati ipoteze diferite.Aveti intr-adevar dreptate,dar nu va este clar???Acest joc la inceputuri a fost foarte atractiv,distractiv,captivant...si cat de cat,in limita normalului GRATIS....dar ca orice joc care provoaca o oarecare dependenta,a trecut la lv urmator....si anume....va deveni jocul ,,oamenilor scortosi" sau al ,,oamenilor la cravata",sa am o flexibilitate in exprimare.deci,pe scurt,bagi lunar 200-300 euro poti juca,nu dispui de suma asta...joci pasiv...cu speranta ca poate jocul va deveni din nou atractiv si pentru toata lumea.Vreau sa declar ca este concluzia mea,proprie si personala....:).

DAD2000 și Barosanu.No.1 apreciază asta.
  11. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

Nolti in tot raul si un bine.... radeam cu totii de Dj cand a adunat milioanele de cava... uite ca,acum cum viitorul npc-urilor este foarte probabil un genocid care le va transforma in rasa pe cale de disparitie... asta cu siguranta il va priva de un eventual colaps in depozit.:))))))

12. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi pirați,

Ca urmare a feedback-ului oferit de diferite comunitati s-a facut o noua propunere de imbinare. Potentialele servere in noua versiune pot fi vizualizate mai jos:

propunere.jpg

Așteptăm comentariile și preferințele voastre.
    Multumim

13. ☆Freedom☆Fighters☆

☆Freedom☆Fighters☆ Scriitor în devenire

Vrem prima varianta !!!

buretel-patratel apreciază asta.
  14. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

1)Eu sunt de acord cu varianta aceasta noua, eu inteleg ca trebuie sa crestem numarul de jucatori, dar sa ii adunam pe toti la gramada nu inseamna "Love and Peace" ori "Happy end". Inseamna numai lipsuri.
    2)As vrea sa imi explice cineva, dar la modul serios, si doar daca se pricepe cu adevarat, pentru ca asa, doar cu presupusul imi pot da si eu. Deci, ce inseamna aceasta fuziune intre servere pentru functionalitatea unui joc ca seafight? Sau, in alta lumina, cat de rau ar merge jocul pentru cineva cu un calculator normal, nu de "gaming" de ultima ora, dar nici din ala de ocupa un etaj intreg?

15. ☆Freedom☆Fighters☆

Nu vrem alta varianta decat prima , a-ti dat o informatie , fiecare si-a facut strategia , daca veti face a doua varianta credeti-ma ve-ti avea de pierdut , sunt pe un ts de 500 de persoane , iar la aflarea noi vesti multa lume a reactionat ceva de genu ... eu ma las de joc !!!

16. jhacky

jhacky Novice forum

Jocul va merge bine, sau poate si mai bine ca acum, dupa cum au spus ce vor face e sa pune mai multe servere impreuna si sa lucreze impreuna , pentru mine prima varianta e buna.

17. °Pнαяαδиul°

°Pнαяαδиul° Scriitor în devenire

Este foarte posibil ca unificarea tuturor serverelor sa nu se poata realiza din motive tehnice. In aceste conditii probabil se va opta pentru varianta 2, care sincer mie personal mi-se pare mai realista...

18. ☆Freedom☆Fighters☆

Cel mai corect este sa se faca vot pentru fiecare Mega server in parte !

19. snnopy

snnopy Novice forum

e mai bine a 2-a varianta .. daca va fi prima varianta va fi un lag pe joc de nici in bonus nu puteti sta :)) mi-se pare mai echilibrat a 2-a varianta :) fiind asta : http://prntscr.com/8h2z0f

20. ☠Mister^Kosty☠

☠Mister^Kosty☠ Începător forum

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.