Feedback Runda de discuții: Îmbinarea serverelor

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 14 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Ne-am imbinat si ne-am blocat sau ... la mine nu merge dau click sa se duca nava ...si se duce dupa un timp aiurea .... apare o nava langa mine si nu e ... spor la batalii , se fac pct de bataie la noroc ...daca apare inamicul langa tine :) O sa vb la NASA sa-mi iau ultimul tip de PC sa pot juca seafight . Bafta si nervi de otel.

2. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

pai ca sa trebuiasca sa bagi cardu de aia 3 ore si nici sa ma repar sau sa fac 1 npc nu apuc sau nu gasesti

3. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Jocul merge prost, iar eu ,desi nu am cea mai proasta nava din lume, nici macar in harta 2 nu rezist nescufundat mai mult de 5 minute. Nu fac tragedie dintr-o scufundare, dar nici sa repar la nesfarsit n-am nervi. O fi mai dinamic si o avea sarm jocul pentru grasi, dar pentru cei mai mititei e calvar. Ce pot sa-i fac eu unui jucator care are 600-700 de puncte de viata? Stau si ma uit cum ma scufunda. Dau si eu cu munitie luata pe aur, cu care il ghidil, ca sa nu zic ca stau . munitie elita nu are sens sa folosesc ca o irosesc aiurea. Jocul asta a devenit o mizerie. Si a fost acum 5-6 ani un joc frumos!

Marie-Galante apreciază asta.
  4. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

cam asa e fracasse 300 k munitie consumata si daca am scufundat vreo 5-6 playeri a cat era valoarea maxima a hitpointului ca am uitat

5. moscova

moscova Pretendent

2 zile mai dinamice...acum totul a revenit "la normal" pe eg3...astept unirea cu eg1 si eg 2. Si un event la care sa ne crape la toti flash-ul.

6. Zigga

Zigga Novice forum

vreau sa aplic la o ghilda de 3 zile si nu se poate...un CM mi-a raspuns pe chat ieri ca inca mai sunt probleme cu aplicarea la ghilda...cand s-o rezolva oare???

7. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Domnilor admini faceti ceva, playerii aplica la gilda, dar aplicatiile nu se vad

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.