Runda de discuții - Le Coup de Grâce

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 16 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. camerista

camerista Novice forum

unde mai pui ca nivejul apei a sczut pe alocuri si barca se intepeneste in nisip secunde bune pina vine un val sa o repuna pe linia de plutire

2. simi2

simi2 Mogul forum

i-au dat bine numele acestui event: Lovitura de gratie.

3. ĄŁЄχ☆†

ĄŁЄχ☆† Scriitor în devenire

cu tot cu forta cassiopeei tot la fel de rare sunt testoasele de vanatoare...

4. VLAD

VLAD Talent de excepţie

cum e posibil ca in moment ce dau salva normala de 74k, critica sa dau 65k :O

5. Zang

Zang Scriitor în devenire

Care e faza cu testoasa asta de vanatoare? Am gasit o harta de nu aveai loc de ele

6. DonKraken

DonKraken Novice forum

Si ca de fiecare data..... NU VA BAGA NIMENI IN SEAMA!!!!! Event marca BP. Felicitari!!!! "Crapavar" serverele....

7. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

s-a stricat eventul... e vai de el nu gasesti o testoasa de vanatoare in alte harti sunt de nu ai loc de ele,dar in schimb s-au inmultit testoasele bataioase... si stau si ma intreb de ce oare mai tragem la casiopeea?:))) era vorba k dubleaza testoasele de vanatoare nu cele de bataie...

8. ~pisicutza~

daca era un bug in favoarea noastra imediat se revolva bugul :))) dar asa...

9. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

ai vazut tu vreo testoasa de vanatoare??? eu unul de circa 9 ore caut si nu gasesc nicuna

10. DonKraken

DonKraken Novice forum

Pisi in ce harta se gasesc acele testoase bataioase? :D

11. Zang

Harti pline de testoase bataioase. Am gasit o harta, nu aveai unde sa dai click pe harta ca era PLINA.
    20 de harti fara cufere event, o harta plina ochi de cufere. LA fel si la testoase de vanatoare. Ce event e asta?

12. ~pisicutza~

duceti-va in 10/2 pe gl2 si vedeti ce e acolo :)))

13. Zang

Sau 10/3 global 3 :)

14. ~pisicutza~

e plin plin de testoase bataioase nu?:)))) nu poti da o diagonala k te scufunda:))

15. VLAD

VLAD Talent de excepţie

e gandit bine cand se aduna tot serverul acolo ce crezi ca se intampla?
    consum de munitie...

16. criss_killer1

macar postati in ce harti sunt ca sa nu mai cautam de nebuni

17. Zang

Eu ma refer la altceva. Sunt unele harti care sunt pline de oua, cufere sau testoase de vanatoare.

18. criss_killer1

pai si eu ce spun sa posteze jucatori hartile unde gasim pe fiecare in parte ca macar as scutim niste timp

19. ~pisicutza~

nu sunt harti anume ci harti aleatorii unde apar 30 de nave odata si gata!
    sa zicem: 2/1 apar 30 de nave dupa alea 30 de nave apar altele in 19/1 si tot asa sunt harti aleatorii.... adik stai si alergi de nebun:))

20. VLAD

VLAD Talent de excepţie

rog un admin sa mi raspunda: eventul e facun in asa fel incat sa putem face doar ultima misiune din ora in ora sau e un bug neprevazut la care lucrati cu drag si spor?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.