Runda de discuții - Le Coup de Grâce

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 16 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **buLLeTT**

**buLLeTT** Scriitor în devenire

am cerut verificare si ei mi-au spus ca am avut premium pana pe data de 24 05 2014 ..dar cum se face ca eu ieri am avut premium si matroz..si ieri fiind 25 05 2014?
    e chiar penibil supp nici calcule nu stie sa faca poate pe 24 06 2014 da sa imi expire premium ..dar nu pe 24 luna asta si eu pe 25 aveam premium...si dupa ma mai si ameninta ca imi da ban pe cont daca vin cu un reply..te rog ..Supportu habar nu are pe ce lume traieste...am incheiat citatul..si de azi inainte nu mai joc seafight pana cand nu mi se cer scuze de faptul ca am avut dreptate.

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Adica nu ai sa mai joci si punct fiindca scuzele nu vor veni absolut niciodata.

**buLLeTT** apreciază asta.
  3. pina pe ce data tine piata neagra ??

4. §ε☣✓ßαπαπα

§ε☣✓ßαπαπα Începător forum

ce o sa primim pe radiantele si blestematele ramase?

5. Ingeras

Ingeras Începător forum

sfarsitul eventului se apropie si cred ca este timpul ca sa primim aceste informatii. deci, domnule pianoman?? ce ne puteti spune?? are rost sa mai pastram ceva?? sau putem trage apa??

multumesc

6. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

=))))) voi sunteti pe prafuri,ceva??? 1 milion de perle pt un amarat de buff???Nici daca il dati pe viata nu as da atatea perle..

7. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

bataie de joc ...

8. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

nu e bataie de joc e seafight.....

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

• sunt de parere ca trebuie sa anunte in FAQ la inceputul eventului ceea ce vor oferi pe moneda nefolosita
    • domnilor "profesionisti" e a2a oara cand era sa mor(de ras) vazand gafele voastre, sa cumpere mama bpului buful si sa l foloseasca cum stie mai bine

10. mydyla

mydyla Conte forum

1.000.000 de perle buff-ul ...wow , inseamna ca a avut succes data trecuta cand a costat 100.000 de perle :) ...daca nu este o eroare
    nu-mi apare la piata neagra fratii de arme , implacabilul :)

11. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

A fost vorba de o eroare. Pretul a fost corectat iar celor care au cumparat buff-ul, chiar si la acel pret, li se va returna diferenta.
    Ne cerem scuze pentru neplaceri.

12. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Unde e viteza mea?....full abilitati si castele+buff de cristal si ma misc ca un melc!!!
    Sa imi dati perlele inapoi NESIMTITILOR!!!

13. RΦŪΔ

RΦŪΔ Novice forum

Domnilor,ce ati facut,ati dat restart si ne-ati luat buff-ul de cristal?...sper ca veniti cu ceva lamuriri

14. BISMARCK.FBI

fac teste pe tin[ul.banii respectiv perlele noastre !!! nesimtirea e un cuvant pre bun pentru ceea ce faceti !! item nou bla bla la care surprize nu e defapt ceea ce am cunparat!!! de ce nu ati deschis server beta pentru voi testati iar nou sa avem varianta finala ?? daca nu am viteza promisa de la buff ul mistic cel nou sincer dadeam pretul cerut eventual de pastile cailor. sa nu mai vorbim de persoanele care acum au minus de 900.000 de perle pentru asa zise probleme care apar
    culmea daca gresitii intodeauna primi raspunsul sec ne cerem scuze pentru neplacerii sincer santem cam satui de fraza asta faceti jocul si nu mai e nevoie sa dati un copyy paste care e o regularitate la adminii.
    admini facetiva treaba nimeni nu are treaba cu voi sa intelegeti asta!!

15. VLAD

VLAD Talent de excepţie

buful de cristal iti apare acum langa puntea de abanos in dreapta, deoarece au mai bagat un buf nou si cred ca vom putea sa avem ambele bufuri simultan

16. =Decadent=

Sufletele rămase for fi schimbate cu muniţie după cum urmează:

1 suflet blestemat = 400 muniţie perforatoare de armură
    1 suflet radiant = 800 muniţie perforatoare de armură

17. =Decadent=

Toate item-urile de la piaţa neagră au statutul de "unic".
    Nu veţi vedea fraţii de arme sau implacabil, daca le deţineţi deja pe cont.

18. crisservice

crisservice Începător forum

21% - connect to server frumos event

19. simi2

simi2 Mogul forum

ca tot a venit vorba de "Implacabil", ce face acest item? descrierea de la piata neagra e destul de succinta iar la FAQ nu am gasit detalii despre acest item.

20. BISMARCK.FBI

da si eu am blackjack in loc de seafight 21 % degeaba din event cel putin 3-4 zile nu sa putut juca traiasca testarea pe hamsterii!!!
    ca tot a venit vorba de "Implacabil", ce face acest item? descrierea de la piata neagra e destul de succinta iar la FAQ nu am gasit detalii despre acest item. este un item care te ajuta daca.cineva a folosit o bomba fumigena.munite congelata.sau cea de la eventul din februarie.mai exacta apesi pe inplacabil si scapi de efectul celor sus mentionat. a si la servere nu se pune :p

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.