Runda de discuții - Le Coup de Grâce

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 16 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. DEEA...

DEEA... Începător forum

ce se stie de cheile sarpe care raman pe barca !? se schimba 1;1 pe celelalte chei!?

2. водкин

водкин Scriitor în devenire

da ...Ce se întâmplă cu sufletele și cheile mele de event la sfârșitul eventului?
    Sufletele blestemate și cele radiante vor fi schimbate cu articole din joc la sfârșitul eventului. Detalii specifice vor fi făcute publice spre sfârșitul eventului. Cheile reptiliene vor fi de asemenea înlocuite cu chei normale la o paritate de 1:1.

3. simi2

simi2 Mogul forum

multumesc Bismarck.FBI.

4. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

la cate erori au fost in zilele astea de event ar putea macar sa il prelungeasca cu inca 2 sau 3 zile cel putin

5. **buLLeTT**

**buLLeTT** Scriitor în devenire

lasati ca maine se va deschide beta...

6. mydyla

mydyla Conte forum

Nu vad la piata tunurile lustruite ... ?????

7. george.lemnaru

george.lemnaru Începător forum

pentru fiecare suflet blestemat primesti 400 munitie event (munitie perforatoare de carapace) si pentru fiecare suflet radiant 800 de munitie event...cheile event se schimba in cheile normale

8. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

Așa cum unii dintre voi deja știu, suntem prezenți pe diferite rețele media sociale. Ne-am bucura să vedem că:
    • Ne dați Like în Facebook;
    • Ne urmăriți (Follow) în Twitter sau că
    • Optaţi pentru Subscribe canalului nostru de Youtube.
    Pe aceste platforme vom prezenta informații exclusive despre eventuri sau noutăți viitoare în joc precum și posta wallpaperuri, imagini și concept arturi în exclusivitate.
    Spontan vom publica și coduri bonus speciale din când în când, ce vor conține unele mici bonusuri pentru voi - acestea ar putea fi valabile doar pentru un anumit număr de utilizatori sau pentru o perioadă scurtă de timp ca de exemplu 24 de ore și ar putea fi anunțate doar fie pe Facebook sau Twitter. Verificați așadar constant ambele rețele pentru a nu rata astfel de atenții!

Echipa voastră Seafight

suntem in 1.06 si nu am vazut nimic pe aceste pagini

9. SeafRO

SeafRO Duce forum

S-a terminat eventul, a inchis portile piata neagra dar ... cand ne schimbati cheile si sufletele? Chiar credeti ca este atat de greu sa rulati un script pe care deja l-ati folosit nu zeci de ori? Sau este nevoie sa va impinga jucatorii de la spate ca sa faceti chiar si cel mai elementar lucru pe care ar trebui sa il faceti la job?
    Sa ne anuntati daca le creditati acum sau de revelion ca sa stim ce sa facem.

10. Zeusian

Zeusian Comisar forum

isi fac socoteala cand sa inchida serverele. ce creditari?
    cred ca au avut cele mai slabe vanzari din istoria bp.
    cei cativa care nu au ce face cu banii si cumpara cu aur produsele lor expirate nu mai sunt suficienti sa plateasca chiria, salariile nes.... uriase si intretinerea serverelor.
    programatorul ultim ramas cred ca mai lucreaza 2-3 ore pe saptamana, ca de, de el nu prea este nevoie, baga si sefii dischetele vechi pe acolo.

11. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Schimbul a fost deja realizat. Daca exista cazuri in care item-urile nu au fost creditate va rog sa va adresati suport-ului.

12. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Eventul a luat sfarsit. Va multumim pentru participarea la runda de discutii.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.