Feedback Runda de discuții: "Adio, iarnă"(Topirea zapezii) 2019

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cataleya, 17 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta evenimentul de iarnă:"Adio, iarnă"(Topirea zăpezii)2019.
    Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

Modificat ultima dată: 17 Ian 2019
  2. ЯΔPMonste®

ЯΔPMonste® Scriitor activ

Dupa ce ati stricat sistemul de bokor acum ati pus si chei cu 2 cristale? stiti domnilor de la BP ca exista jucatori cu 100k cristale sau cu 100mil perle si cu discount care reduce pretul unui cristal la ~100-150 perle? cate chei oare si-au cumparat baietii destepti? Pot sa zic ca la momentul actual Seafight e cu un picior in groapa, continuati tot asa si veti aduce pierderi la BP de milioane de $$. GG inca odata.

3. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Buna ziua ....domnule moderator de ce nu a inceput eventul?

4. ЯΔPMonste®

a inceput :))

5. Farxen

Farxen Junior Expert

• Balaurul Midgard:
    În funcție de daunele provocate, ești recompensat cu puncte de experiență, Perle și Reputație cu Sigurd

Nu am primit nimic . Am consumat munitia degeaba .

6. Si tu cum crezi ca avem sute de mi de cristale? ai idee citi bani cheltuim lunar sa avem navele elita plus discount maxim? de ce vb aiurea fiecare item de fiecare tip ai sansa o data in an sati faci provizi pina la urmatorul an , exagerezi daca esti suparat ca nu ai provizi pe cont sa cumperi nu inseamna ca e greseala cuiva . bafta la joc:)

(Laura) și Ƭєяяσя apreciază asta.
  7. MoSu

MoSu Novice forum

Balaurul Midgard uita sa mai dea perle ? :))

8. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

Pe America global 3 de ce nu a inceput eventul?

9. cod vaucher : SFVIKINGSHONOR

(Laura) apreciază asta.
  10. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

mersi frate

11. turcanuu

turcanuu Scriitor activ

la noi pe global de ce nu a inceout eventul?

12. _Ares

_Ares Guest

Din cauza fusului orar,cel mai probabil va incepe la ora 21.00 ora Romaniei.

13. Vasilina

Vasilina Novice forum

Cuferele astea event pe unde sunt? Ca ma tot invart cate jumatate de ora sa vad unul

14. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

domnilor admini am tras la 3 balauri de ce nu dau nimik nici perle nimik am tras la toti 3 500 k munitie zapada si nimik nimik

15. nici eu nu am primit nimic

16. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

mare porcarie de harta de grup nu cred ca am vazut una mai proasta pana acuma faci 5 harti si ramai fara placi protectoare

17. TuIcA-fIaRtA{rom}

TuIcA-fIaRtA{rom} Scriitor în devenire

Designul Ciocanul lui Thor cum il putem lua? pt ca in anunt scrie ca la dmg Balaur exista o mica sansa de a primii designul Freya's Chariot

18. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

corsarulnegru aici se vorbeste despre eveniment nu despre misiuni si mandate de ce nu se dau perle la balaur am deja vreo 4 mil munitie pierduta degeaba trasa la balaur si nimik

19. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

slab eventu,unde e mai profitabil sa iesi pe profit e banchize si cufere ele fiind foarte rare,event egal cu 0 mare

20. ЯΔPMonste®

Daca dai comment doar pentru a avansa in grad pe forum sau a cauta cearta te rog nu mai face off topic. Acum ceva timp a fost schimbat sistemul de abilitati, jucatorii au pimit ~100k cristale investite, echivalentul a 70 puncte. In plus afiratia mea legata de acei boti cu 100mil perle este valida, jucatori cu sute de reclamatii la suport inca se plimba pe mare. Ceea ce am incercat sa spun este ca fata de eventurile trecute unde cumparai chei cu 1000 perle aici ai sansa sa cumperi cu 300-400 perle. Daca acum ceva eventuri te alegeai cu 1-5k chei de event, la acest event BP da apa la moara la boturi (sau combustibil). Nu este doar parerea mea, daca tu esti un jucator solo, te informez ca exista aliante de ghilde pe megaserver si multi jucatori imi impartasesc ideea.

(Laura) apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.