Runda de discuții - Lorzii Piraților!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 1 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

Pai .... daca nu detin design-ul si imi da 1 aur ... aurul ala ce reprezinta ? Serios ... chiar vreau sa-mi spuneti ce reprezinta acel gold dat indiferent de .... un anunt incomplet si lasat la voia intamplarii de care va agatati sa ne dati raspuns la obiect ???? Cand se face un anunt de event sau ...orice , sa stea cienva sa-l studieze ca se gaseste un fraier care vrea detalii (asa ca mine) , si-mi dati raspuns (de suport vb ), stereotip .... fara sa puteti sa-mi explicati cu cuvintele dvs ... ce si cum ...
    Am dat acum la un event si nu am luat 1 aur ...mi-a dat de doua ori cate 1 aur .... si ... nu am skin-ul !!!!!!!!
    "succesuri" la vanat de .... 1 gold

2015-04-05 10:47:05Ai scufundat nava lui Curse of the Oceans.
    2015-04-05 10:47:05Ai primit 1 monede de aur. 1 Aur
    2015-04-05 10:47:05Ai primit 19869 PE (puncte de experiență).
    2015-04-05 10:47:05Ai primit 3838 x Muniţie Dovleac.
    2015-04-05 10:47:05Ai primit 14393 perle. 14'393 Perle
    2015-04-05 10:47:05Ai primit 1 monede de aur. 1 Aur

Modificat ultima dată: 5 Apr 2015
  2. dany_dany25121979

dany_dany25121979 Novice forum

trage cui ii tra designu

3. Fac aproape 24 de ore fara sa dorm si in schimb primin multa sanatae,,,nesimtit

4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Intradevar... Un event obositor cu sanse de a lua skinul ca si la Loto sa cistigi potul cel mare :D Asa merge ! :)

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Nu as putea sa va motivez decizia dezvoltatorilor pentru activarea drop-ului de 1 aur in ambele cazuri: existenta design-ului pe cont si neprimirea design-ului. Personal cred ca este pur si simplu un drop de control care este menit sa ajute echipa de administrare si suport si de asemenea ofera si jucatorilor o imagine mai clara asupra ratei de drop.

6. Acis

Acis Scriitor în devenire

Ce pietre detine designul Picasso?

7. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

8. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

Sunt jucatori care au luat de nenumarate ori nava Curse of the Oceans si la dmg si la ultima si au primit 1 aur...de cate 15-20 de ori... parerea mea ca dropul a fost mult prea mic pentru hellhammer

9. Corsarul70

Corsarul70 Novice forum

Eu cred ca dezvoltatorii jocului nu au avut timp sa faca un event de paste si au bagat eventul asta care nu are nici un rost !

10. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

E un event doar pentru cei experimentati :))) daca nu va place nu sunteti experimentati :))))

11. Corsarul70

Corsarul70 Novice forum

oare daca e de la harta 7/4 in sus e chiar pentru cei experimentati :):)

12. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Nu ...........dar asa am primit eu raspunsul si il dau mai departe ::)))

13. -sarabel-

-sarabel- Novice forum

oare de ce , daca eventul asta a fost pentru a obtine design-uri mai vechi, a trebuit ca pentru teroarea marilor sa obtinem acel nepretuit "1 gold" (si nu o data ci de cateva ori) si nu design-ul pt care am tras?....sa se fi zgarcit la tarate?...iti iei Bugatti dar il tii in garaj ca nu ai bani de benzina?...scuzati, nu mi-a venit o alta comparatie , pe moment:), dar consider ca nu a fost o treaba prea corecta. Nu cred ca Bp a castigat ceva cu acest lucru.

VeninUcigas apreciază asta.
  14. -Lĭghtnĭng-☂

-Lĭghtnĭng-☂ Novice forum

Probabil o sa obtina ceva Euro pt un pachet care sa contina skinul :rolleyes::rolleyes::rolleyes: mai mult profit pt BP asa!

15. Zeusian

Zeusian Comisar forum

event penibil. pot fi acordate max 3x 24x 2 (nave pe ora, ore in zi, demage+ultima lovitura) = 144 nave daca da de fiecare data. avand in vedere ca dropul a fost de cel mult 1 la 10 nave, se dau max 14 nave. mai mult decat penibil. cine a bagat bani pentru pachetele minune, nu a facut decat sa incurajeze acest comportament. daca bp iese pe profit, o sa tot avem eventuri de genul asta cu nemiluita. ieseam mult mai bine dak cumparam skinurile ca erau mult mai ieftine :) RUSINICA

16. FlasH95.

FlasH95. Novice forum

doar nu stati voi dupa designurile alea sa seplimbe ei cu ele deaia nu maiputem noi sa le ia ei..

17. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

Mai oamen
    Mai oameni buni, daca nu aveti nici o treaba cu limba romana, va rog frumos nu mai faceti postari.
    Eventul este foarte nasol, probabil dezvoltatorul este de alta credinta si la el nu se sarbatoreste pastele.

-Mr_shark- apreciază asta.
  18. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

Transmite-ti Paste Fericit Bigpointului !!! la primele 3 nave a mai fost cum a fost dar la Burning Duchtman e jale !

19. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

In 6 ore 4 nave :(

20. ^KARDINAL^

^KARDINAL^ Începător forum

cand apar navele?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.