Feedback Runda de discuții - Lorzii Piraților!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Eris, 21 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta eventul Lorzii Piratilor . Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Ce sa spun? Al 3 lea design ma va interesa si sper sa fie munitie la piata neagra, in rest..la mai multe eventuri ca acesta care tocmai s-a terminat si la cat mai multa activitate pe forum...cam putini admini pe aici.

3. mydyla

mydyla Conte forum

mda ...fly -ul nu-l mai bagati la eventul asta ...ala il voiam

4. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

munitie va fi bagata la piata neagra?

5. mydyla

mydyla Conte forum

6. Buccan33r

Buccan33r Scriitor în devenire

Sa inteleg ca o luam iar de la capat cu tot serverul ingramadit in 4 harti ... :| ?

morbius666 apreciază asta.
  7. morbius666

morbius666 Novice forum

• Navele event navighează de la harta 7/4 (nu prin hărțile 7/1, 7/2 și 7/3) până la 20/1. ce nu intelegi ????? navele circula in toate hartile de la 7/4 in sus (FARA CELE DE MAI SUS ) uneori am impresisa ca unii joaca,dar nu stiu ce fel de joc

8. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Prima nava...a fost si ultima..

9. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Event cu dedicatie pentru cei cu daune... cica sa fie event!!! sa traiti bine!!! :D

Nu vor sa creasca numarul de jucatori pe servere , nu au nevoie de jucatori noi.. Tot in gaura vor sa mearga, sa vedem ce fac chinezii de luna viitoare.

Am uitat sa spun ce era mai important: Nu ati fi facut eventul pe nivele ca cel cu Sabia si Dintele Sangeros. Stau cei mari in harti mici si iau pietre, cei mici isi rod unghiile... cica avem "event". Si astia ca politicienii romani, isi dau doar pentru "ai lor" , restul sunt reprezentati de martieni.. Dezamagit de BigPoint si politica lor rasista (ex: payment).

Modificat ultima dată: 22 Apr 2016
    banditblue apreciază asta.
  10. moscova

moscova Pretendent

Foarte buna ideea cu eventuri pe nivele (pe care v-am dat-o tot noi, ca pe astia de la BP oricum nu-i duce capul). Asa ca voi admini transmiteti-o mai departe din nou pana baga la cap, faceti-va utili. Ce sa caute lvl 20 in harti de 7 la event? Si oricum bagati mai multe nave, eu am crezut ca sunt pentru toti, asa sa alerg dupa 1 ma las pagubas. Si prostia eventului e ca trebuie sa te bati cu multi alti jucatori in acea harta, pai event e asta?

Modificat ultima dată: 23 Apr 2016
    grumezanu1 apreciază asta.
  11. mydyla

mydyla Conte forum

Adica , in traducere libera , nava are 25 mil hp se da cu cava (adica ..ieftin), unul ia piatra si restul 1000 de luminoasa si pct exp :))) (unul bucuros si restul ..invidiosi )... cava este ieftina si merge .... oare ?? Era o paguba imensa daca dadeati pietre mai mici cu un lvl sau doua si sa ia toti cei care trag event ??? Posibilitatea de a face rost de pietre pe mare nu prea avem cum ... nu exista , decat desagile la payment sau cele din cufere ... care sunt rare ... Avem event ca zicala aia ...trei paie la 5 magarusi :) ....

12. Farxen

Farxen Junior Expert

pentru hartile 2-6 nu este event ?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.