Feedback Runda de discutii - Marea vanatoare revine!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 28 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Desi pe toate forumurile se cere sa se dea cristale pe suflete, BP se face ca ploua si putin le pasa de ceea ce vor jucatorii. In fond nu sunt decat niste papagali care le umfla buzunarele prin urmare nu merita decat sa ii jecmaneasca, sa isi bata joc de ei, sa le ofere o imitatie de joc ce se blocheaza, moare si da erori (dar pentru care aproape zilnic baga noi segmente grafice care sa ii faca functionarea si mai dificila) si sa ii trateze cu fundul.
    In numele jucatorilor doresc sa va multumesc pentru respectful si consideratia pe care ni le oferiti. In curand le veti primi inapoi!

Spirit_Breaker, teorida și Devil apreciază asta.
  2. ☆Ữ☆®☆§☆U

☆Ữ☆®☆§☆U Novice forum

salut lumeee de 5 ore trag la event si nu am inpresia asta .
    <09:39:19> "SRS ☆Ữ☆®☆§☆U": munitie 46533 consum 35250 Perle 32'304
    deci daca mai pun in calcul si pulberea si placile care la piata neagra costa o caruta
    de perle si alte inventi nu cred ca am iesit in cstig. Sau producatoru crede ca eu trag pentru PE .??

Spirit_Breaker și teorida apreciază asta.
  3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu am tras de 80000 perle cu pulbere si grindina (vreo 4-500 de grindina) si am primit 80'018 Perle. Imi lipseau doar puntile suplimentare dar tinand cont ca am folosit si furtuna de grindina este clar ca au umblat la recompense si le-au scazut fiindca inainte trageam fara grindina si castigam 5-7k perle la acelasi consum. Daca adun pulberea si grindina consumate am depasit orice limita a bunului simt la minus. Este inacceptabil si nu voi mai trage la Typhon decat munitia primita la misiuni si atat (poate asa mai recuperez din gaura de perle primita la aniversarea BP - aniversati cu mana adanc infipta in buzunarele noastre???).
    Iar daca eu nu sunt full atunci luati exemplul lui URSU care este extra full si a castigat marea suma de -2946 perle (cu minus in fata !!!) la 35250 perle consumate :D
    Eu am spus ca isi bat joc dar nu credeti si mai apar si "inteligenti" care le iau apararea si ne injura CU ACORDUL SI SUB PROTECTIA BugPoint.

Modificat ultima dată: 5 Apr 2014
    Spirit_Breaker și teorida apreciază asta.
  4. battl3sh!p

battl3sh!p Novice forum

Daca nici cand faceti milioane de perle nu e bun eventul cred ca aveti o problema..MARE!

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Depinde si cati jucatori trag la Typhon.. Sunt unele servere in care gasesti 5 jucatori la Typhon si este event bun, iar pe altele cu e si al meu trag cate 40 de jucatori si e pierdere de timp. Am zis de atatea ori sa se bage Event Script pe fiecare server , iar recompensa calculata dupa numarul de jucatori. Acum e un script pe toate serverele , iar serverele pline au eventuri de toata jena, iar serverele cu foarte putini useri au eventuri foarte profitabile.

Alta optiune ar fi sa faca odata optiunea de transfer a contului pe alt server si sa lase jucatorii sa mai plece si pe serverele mai nepopuIate.

teorida apreciază asta.
  6. YceProject

YceProject Scriitor activ

am o problema misiunea mea sa blocat am batut cred ca cam 5-6 Raskvarik si 1 Valocto si nici unul nu s-a pus la misiune in plus am batut 2 Glasciadon inainte de restart si aia s-au adaugat ...

7. SeafRO

SeafRO Duce forum

Inchide misiunea si redeschide. Asa iti va merge dar trebuie sa o iei de la capat.
    Succes.

8. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ai inteles gresit: eventul a mers bine ca recompense pana acum putin timp cand au redus recompensele in urma unui restart. Foarte putini mai ies acum pe plus, mai exact cei care au multe tunuri voodoo cu preot lvl3 si damage bun din perg. Inainte de acel restart (mai exact de momentul cand au bagat serverul in revizie nu ca sa il faca mai bun sau sa il repare ci ca sa ii ingreuneze functionarea cu alte elemente de grafica) mai toti ieseau pe plus ceea ce nu se mai poate spune acum.

9. SeafRO

SeafRO Duce forum

Asa ar fi trebuit si le-am sugerat si eu dar aceste lucruri nu sunt importante atat timp cat au cotizanti si nu ii "arde" la buzunar.
    Chiar nu ai observant ca au fost luate in seama si introduce numai sugestiile care aduceau profit producatorului, fara sa le pese de nimic altceva?

10. Ciresul

Ciresul Pretendent

Toata ziua vad numai plangaciosi aici pe forum si cu toate astea inca jucati SF.Stau si va intreb: nu aveti altceva mai bun de facut?? Renuntati pur si simplu la joc si GATA.Vedeti ca nu va baga nimeni in seama de 3 ani . Cautati sa va umpleti timpul liber cu altceva si gata ! Cand BP va sesiza ca a mai pierdut 1000 de cotizanti poate atunci va schimba ceva in bine.Pana atunci nu aveti decat sa plangeti si sa folositi programe

11. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Gem-urile pe care o sa le bage ei acum-> a fost propunerea postata de mine pe forumul vechi de foarte mult timp. Acum sa vedem daca stiu sa faca bani din ea , cu toate ca imi pare rau ca le-am dat ideea :)) .. Vorba ta, cele din care sa faca bani au prioritate restul nu conteaza ..

Modificat ultima dată: 6 Apr 2014
  12. SeafRO

SeafRO Duce forum

Crezi ca ii intereseaza 1000 decotizanti? Au aproape 50 de milioane de useri mai mult sau mai putini activi. Fa tu calculele. Crezi ca le-a pasat acum 3 ani cand mai mult de 1000 de jucatori care bagam bani buni in joc am renuntat? Si asta numai din Romania si Ungaria (calculeaza tu cat au pierdut cand media mea a fost de 4500 euro intr-un an).
    Revenind la sfatul tau: eu ma gandesc de ceva timp la asta si s-ar putea sa o fac cat de curand. Este mult prea multa nepasare si delasare aici ca sa ma mai intereseze jocul.

13. Ciresul

Ciresul Pretendent

SeafRO te stiu de ceva vreme... eu unul am renuntat de 3 luni la joc si sunt tare fericit.E drept ca nici bani nu am bagat mai mult de 200-250 euro in 4 ani de joaca dar nici nu se merita.A devenit o bataie de joc si am actionat ca atare

14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Cred ca te voi urma cat de curand si, de data aceasta, nu voi mai reveni pe joc.
    Sa stii ca am observant ca de cand am reinceput sa joc am devenit putin mai irascibil ceea ce nu este ok. Isi bat joc de toti dar foarte multi baga bani desi se vaita toata ziua. In stilul acesta nu se imbunatati nimic prin urmare nu vad de ce am irosi timpul pe aici.

15. LiviuM[DSR]

LiviuM[DSR] Începător forum

am aflat dc...dak ai levele cumparate nu poti face misiunile!deci nu am dreptul la misiuni in fine.....

16. unuplusunu

unuplusunu Novice forum

Iar s-a prelungit eventul?:D

17. Zeusian

Zeusian Comisar forum

daaaaa

de unde :)

18. Andreea98

Andreea98 Novice forum

pana cand???

19. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eventul s-a incheiat asa cum era anuntat la ora 13.30 ora locala a serverului, mai exact ora Germaniei. Ce mai gasiti prin harti sunt ramasitele de la acest event care, foarte probabil, vor fi sterse la urmatorul restart daca nu le terminati inainte.
    Joaca placuta in continuare - daca aveti unde :D

20. Zeusian

Zeusian Comisar forum

de acu mai apoi.

PS ce ar fi sa schimbati programatorii cu unii buni rau?
    sa va spun si de ce, nu ca as fie eu tare la informatica dar ...
    acu 2 zile dau sa cumpar si eu de la pagina principala mingiute si imi arata ca au un cost de 86. selectez eu cumpara, pun 500k si mi se modifica in 11k si ceva! mai sa fie, ca am perle pentru 500k! in fine, consider ca este dat in cate pachete de 5k pot cumpara si pun 100. VA DATI SEAMA CA AM CUMPARAT 100!!!
    mai sa fie?? pun 10000 si vad ca imi cumpara 10k. bun asa, a fost o eroare, pun din nou 500k si nu am perle suficiente!!! MAI SA FIE!
    pun din nou 10k si imi cumpara 10k.

asa ca am cumparat 10k cu 10 k pana cat am avut nevoie ....

dar vin si intreb, de unde structura asta logica a scriptului?? de la programatori foarte buni care introduc un script sa modifice cantitatea cumparata cu cea aratata apoi "sa fie mai usor pestru user" introduc un nou script care sa cumpere cata munitie ai scris. asta inseamna script care sa modifice script care sa modifice scriptul modificat.
    de aici lagul si erorile. (cred ca tot jocul este asa facut, varza adica din punct de vedere al structurii logice, ceea ce face ca scripturile sa intre in conflict. practic fiecare modificare nu schimba programul initial, ci aduce un update de programe!!

rusinica

programatorilor profesionisti, modificati scriptul de baza, asa nu se mai incarca nici ramul, nici pagina si nici nu mai da erori, laguri, buguri si sarituri!!!

stima,

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.