Feedback Runda de discuții - Marea vânătoare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta event-ul aniversar Seafight: Marea vânătoare. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. simbad68

simbad68 Junior Expert

nu ar fi normal sa faceti sa functioneze global 5 si dupaia sa povestim?

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Pai hai sa vedem cum se prezinta jocul inainte de event :
    -lag pe servere
    -nu poti schimba setarile (detalii, rezolutie etc.)
    -nu poti trage in npc-uri daca nu activezi/dezactivezi anumite iteme
    -nu poti sa tragi in jucatori/npc-uri cu ochi de vultur
    -exista un bug/exploit de la munitia cu gheata, mai devreme m-am luptat cu un jucator si din 2 salve mi s-a dus mai mult de 300.000 HP.
    -bengalul foc fulgerator nu are nici un efect
    -itemul implacabil nu are nici un efect
    -mi-au disparut 43 de piatra iutelii ( am avut 45 , am folosit 1, si am ramas cu 1, iar acum am mai primit de la un cufar cateva )
    -la fel se intampla si cu bombele fumigene, dai una si iti dispar 2 sau mai multe de pe cont
    -daca dau un refresh , incepe sa se deconecteze jocul singur
    -uneori daca schimbi mascotele iti dispare HP pe care il ai din hartile bonus.
    -harta Kraken nu merge ( schimbati harta )
    -recompensa NPC Leviatan - 315 perle ( nu s-a intamplat doar 1 data )
    -(cadoacele/menirele etc) insulelor au o problema cu actualizarea
    - EDIT: au aparut jucatori cu super super super longuri
    @Atentie admini , cand o sa fie Harta Kraken asa: http://nl.bigpoint.com/seafight/boa...npirates-behemoth-en-kraken-map.476/#post-976 ??

Modificat ultima dată: 17 Mar 2014
  4. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

Eventul asta nu o sa faca nimic altceva decat sa ne rupa noua capetele,sa tragi minim 12milioane hp doar ca sa iei recompensa pe langa faptul ca nu esti sigur daca iesi pe plus.

Ma gandesc cu groaza ce o sa fie maine pe mare.

matei{ro}matei apreciază asta.
  5. AzaZeL

AzaZeL Scriitor în devenire

Ce o sa fie pe mare? Nimic probabil nimeni nu se va putea loga...asa incep toate eventurile marca BP

SaTaN, matei{ro}matei și _-*Lupul*-_ apreciază asta.
  6. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

:)) si crezi k intereseaza pe cineva? daca intereseaza nu baga MEGA sa ia doar banutii sau eventul in conditiile astea ... nu stiu daca putem juca maine de LAG ...

7. blah-blah

blah-blah Începător forum

care sunt item-urile alea?

8. simbad68

simbad68 Junior Expert

ptr Typhon functioneaza nivelurile de pirat?

9. Devil

Devil Scriitor în devenire

daca dorim sa urcam in lvl pirat tragem cu harpoane dupa navele care sant intre16-20 sau cum ganditii ca vor ajunge acei jucatorii care au lvl 16pirat? cica aniversare...mai degreaba e marea rabdare....

10. SeafRO

SeafRO Duce forum

Poate ai vrut sa spui marea nepasare ori marea delasare. Cam asa ar fi o descriere corecta.

11. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ma bucur ca bagati acest event. Jocul merge cel mai rau din ultimii ani, erori laguri si buguri cat cuprinde, boti de mai mare dragul pe mari, mai nou nici pagina principal nu mai merge si ii tinem lumanarea, pe mare ti se blocheaza nava si singur in harta plus cele amintite de colegi mai sus si multe altele peste.
    Voi vreti event ca sa scoateti bani dar ce oferiti in schimb? Pana si daca iau un joc facut pe genunchi de un liceean pe holurile scolii si tot merge mai bine.
    Sa amintesc de skinuri sau alte recompense care acum se iau greu si ofera sub cele de pana acum? Cu exceptia mascotei reloaded (ca trebuie luata de doua ori din cate am inteles) nu se merita nimic.
    Va aniversati si faceti clipuri pe facebook dar jocul este la pamant. Jenant in cel mai bun caz.

12. ~pisicutza~

este ora 13:05 da eventul??makr anuntati k va veni mai tarziu...sa nici macar de asta nu sunteti in stare?:)))

13. Spirit_Breaker

Le-a mers mult timp cu podcasturile. Aruncau "gogosi" userilor , multi puneau boticul si timpul trecea.. Acum userii au deschis ochisorii si s-au cam saturat de povesti . Toata lumea a vazut ca "jocul e la pamant"...

14. ༺sқy༻*ᴏռҽ

༺sқy༻*ᴏռҽ Începător forum

Este ora 12 ora serverului omul negru nu a venit este ora 24 oare va veni ???

matei{ro}matei și _-*Lupul*-_ apreciază asta.
  15. ~pisicutza~

degeaba au vazut daca inca cotizeaza cu euro la mega...

16. Spirit_Breaker

Eu am luat pauza.. am zis si pe forum ca nu mai bag nici un cent pana nu avem toti acelasi payment ( nu ma intereseaza ce contracte si sponsori au in alte tari- sa nu mai ia pe mine cu povesti de astea ). Atata timp cat jucam acelasi joc, sa avem toti acelasi payment. Si sa rezolve cu lagul si bugurile si atunci revin la ideea mea ( Cumpar ceva de 5 euro pe luna , ca ma relaxez pe acest joc si sa fie ca plata pentru intretinerea jocului )

matei{ro}matei și P!LL§fmf§ apreciază asta.
  17. Bigy(RO)

Bigy(RO) Începător forum

Eu unul ma asteptam sa nu inceapa la timp dar nici un CM. pe chat sa ne dea o explicatie

18. Bigy(RO)

Bigy(RO) Începător forum

Macar datine o explicatie pe forum daca cei de pe Chat nu pot sa o faca

19. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

55k munitie trasa si am luat 33.900 perle:))
    gaura totala:)) spor la event pt cei care mai cred inca....

matei{ro}matei și †Adysor84† apreciază asta.
  20. Spirit_Breaker

Eventul e frumos, dar recompensele strica totul. Si eu am iesit pe minus

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.