Feedback Runda de discuții - Marea vânătoare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

Ba fratilor face-ti ceva cu jocu asta ca ne doare capu rau.Nu putem juca si noi 5 min linistiti si acum sa nu fiu of topic eventu e bunicel

2. 無音侍OVIサン

無音侍OVIサン Începător forum

mda...daca jocul nu va permite sa fiti activi pe apa macar pe forum sa trancaniti.jocul s-a stricat de cativa ani iar voua va ia inca cativa ani sa intelegeti ca browsergames sunt cu duiumu si o o chestie de timp pana gasesti ceva mai bun.eu am reusit iar acm intru pentru bonus si curiozitatea eventurilor care nu ma dezamagesc niciodata in a fi dezamagitor de proaste :D

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Ai dreptate in privinta adminilor, si tot respectul pentru cei care stiu sa lupte pentru drepturile lor si pentru userii lor. Dar pe un server global sa avem o diferenta de payment -> mie nu mi se pare corect ca anumiti useri sa fie favorizati prin reduceri la toate ofertele.

Modificat ultima dată: 24 Mar 2014
  4. )(LioN)(

)(LioN)( Novice forum

De ce nu pot da "valorifica recompensa" la Alexandro? ma chinui de ceva vreme cu logout-login (tinand cont de acea eroare la logare), F5 si nimic, fac asta timp de 1-2 ore, ma poate ajuta careva?

Multumesc anticipat!

5. anuleaza misiunea, incepe-o iar :) BUGPOINT!
    PS : altfel n-o sa mearga, ai luat scufundare sau te-ai delogat pana sa apuci sa predai misiunea dupa ce ai terminat cerintele.

6. BaD_FoX

BaD_FoX Novice forum

pae
    fericitule u ai facut misiunea eu am vreo ora de cand ma chinui cu 3 monstrii:D

sincer cred ca e timpul sa cautam alte jocuri dar nu de la bp

7. Spirit_Breaker

Trag la nava se delogheaza singur, daca sunt scufundat congestion error si nu ma mai pot loga.. Nu vad sa faca nici o schimbare... Tot astept, am zis sa fiu calm...

8. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

cat de prosti puteti fi adminilor.....eventul asta a fost un chin pt toti playerii...si nu ati facut nimic(bun)...luati gunoiul asta de joc si mancati-l caci mie nu-mi trebuie sa ma enervez dintr-un nimic de-al vostru..si cica asta e eventul aniversar ,ce sa mai un nimic facuti de oameni fara interes(pt ca noi stam de la inceputul eventului si n-am primit nici un raspuns)

9. ☆Șexy-Șhip☆

☆Șexy-Șhip☆ Începător forum

o intrebare ce se va da pe sufletele radiante si blestemate.... ar fi ok sa dati tot crislale cum ati dat data trecuta tinand cont ca jocul merge nespus de rau ... te delogeaza cand vrea el si stai o ora ca sa te logezi pe mare cand te scufunda cineva .!!?

10. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

De ieri nu pot sa schimb designul de nava.

11. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

CUM ITI PERMITI SA FACI UN ADMIN PROST??? pai ei au facut jocul?sau eventul??ei se ocupa sa ne dea imformatii legate de joc!! nu fac ei eventurile sau partea tehnica a jocului! ei sunt obligati sa spuna erorile bugurile catre departamentul tehnic! vb mai civilizat nu ca le iau apararea da nu mi se pare corect sa vb asa,sa jignesti !

Barosanu.No.1 apreciază asta.
  12. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

corect

~pisicutza~ apreciază asta.
  13. Zeusian

Zeusian Comisar forum

PISI,
    se pot apara si singuri, uneori in mod abuziv :)
    calm pls :)

ms,

PS.
    si apoi au disparut cu totul, uita sa ofere informatiile solicitate, nu isi fac treaba, probabil sunt in greva, sau poate se inchid globalele din 2 aprilie cum se spune ... :)

14. ~pisicutza~

cei care nu isi fac treaba sunt dati afara... nu ca le iau apararea...nu e normal sa vb urat

15. poate ca merita.unii admini chiar te ia peste picior si te jigneste cand scri la suport.poate ca respectivu a fost si el jignit si acum raspunde la fel.

16. ~pisicutza~

Scuza-ma , dar eu nu am auzit ca un admin sa te jigneasca sau sa te ia peste picior :), asta e parerea ta ... adica daca u m ai face pe mine "proasta" si eu trebuie sa te fac pe tine , nu ?:))) Un om cu caracter nu riposteaza asa ... Eu inteleg si acesti jucatori nervosi etc etc dar daca nu le convine cv POATE SA SE LASE DE JOCCCCCC ! LASATI-VA mama de joc nu stati si plangeti atata pe forum

Modificat ultima dată: 26 Mar 2014
    Barosanu.No.1 apreciază asta.
  17. Spirit_Breaker

Pisi, toti au bagat bani in joc si asteapta sa joace un joc decent si niste raspunsuri de la admini ( e ceva normal ). Cand intri intr-un concurs si vezi ca se schimba regulile pe parcurs sau iti saboteaza cineva jocul, nu cred ca e ok sa iesi din acel concurs pt asta. E normal sa lupti pentru drepturile tale. Acum ca jucatorii mai se injura intre ei, e problema lor si ii sanctioneaza adminii pe forum ( ca asta stiu sa faca, dar sa informeze userii mai putin )

~pisicutza~ apreciază asta.
  18. .*Anonim*.

.*Anonim*. Începător forum

pisi draga eu cred ca tu ori nu ai bagat bani in joc ori tu nu vezi ce se intampla pe jocul asta asa ca mergi pe farmerama te rog acolo e totul roz

19. .*Anonim*.

.*Anonim*. Începător forum

sau esti unul dintre admini :p ca tare ii mai iei apararea

20. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ca sa scapi de acel logout trebuie sa fii scufundat de cineva si sunt sanse mari sa nu mai ai probleme pana a doua zi ... asta daca mai reusesti sa reintri in harta fiindca apare congestion error.
    Sper ca iti va fi de ajutor si este o metoda verificata ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.