Feedback Runda de discuții - Marea vânătoare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Ca sa nu pierdeti timp mult cu bugurile: (delogare //congestion error//server indisponibil:
    #Pentru Delogare :
    ->Var1: Cand va apare ca veti fi delogati de pe joc, va duceti pe pagina principala si dati start joc si asteptati sa vedeti daca va apare iar delogarea ( de obicei dispare dupa ce dai de 3-4 ori "start joc de pe pagina principala") .
    ->Var2: Daca iti apare ca vei fi delogat poti sa incerci sa dai refresh (tasta "F5"), pana iti apare Congestion Error si ai 90% sanse sa nu mai ai probleme cu delogarea automata, pana la restart-ul serverului.

#Pentru Congestion Error:
    -> Nu incercati sa dati refresh la pagina de multe ori sau start joc cand iti apare la incarcarea paginii de joc -> "Congestion Error", pentru ca iti prelungesti timpul de asteptare. Eu las pagina sa se incarce 2-3 minute si daca vad ca nu s-a incarcat inchid pagina de joc, stau doar pe pagina principala 2-3 min si incerc sa dau start joc iar.

#Server indisponibil:
    -> Cand ai fost scufundat sau ai delogat si iti apare "Server indisponibil", nu da refresh la pagina sau start joc de pe pagina principala <=> trebuie sa astepti 5 secunde si dupa ce ai asteptat 5 sec apasa Butonul Conecteaza, daca nu te-a conectat mai astepata 5 secunde. Daca ai apasat de multe ori pe butonul Conecteaza (de 3-4 ori in 1-2 secunde ) dupa ce ai fost scufundat -> ti-ai prelungit timpul de logare => Nu fiti insistenti.

Pentru mine functioneaza, daca aveti internet mai slabut sau calculatoare mai slabute timpii de asteptare se maresc.

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

pentru toate acestea pot face ceva pe server?? exista si alte persoane dornice? sa face coada :)

3. victor

victor Junior Expert

opreste misiunea, dute la alexandro si da start iar la misiune ,dupa va merge

Spirit_Breaker apreciază asta.
  4. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Ce se întâmplă la sfârșitul eventului cu sufletele și cheile mele?
    Sufletele blestemate și cele radiante vor fi schimbate la sfârșitul eventului cu articole din joc. Detalii vor fi oferite cu puțin timp înainte de sfârșitul eventului. asteptam detalii

Spirit_Breaker apreciază asta.
  5. Devil

Devil Scriitor în devenire

e foarte util ceea ce ai scris dar nu ar fi cazul ca echipa bp sa faca ceva inpotriva acestei probleme?? uite ca ne scot ochii cu 5 tichettela bokor sau nu da doamne 20 k de munitie pentru nervii creatii la playerii care INCA si in acest moment se confrunta cu minunata delogara sau congesation errorr...

6. VLAD

VLAD Talent de excepţie

un raspuns mai concret daca se poate...

7. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

daca ai fi citit forumul ai fi vazut k vor sa implementeze un sistem adik o harta paralela in care sa te loghezi dupa ce esti scufundat si de acolo ai 2 optiuni:sa te loghezi pe harta principala sau sa dai logout

8. Spirit_Breaker

Poate sa faca si 10 harti paralele , ca multi se lasa de joc pt mizeriile facute cu super "patch-urile" lor.. Ei cred ca 3 mizerii de vouchere compenseaza ce a fost pe joc tot eventul?

Devil și ~pisicutza~ apreciază asta.
  9. Devil

Ei cred ca 3 mizerii de vouchere compenseaza ce a fost pe joc tot eventul?
    total de acord
    si sa nu uitam inca nu e gata eventul asta de 2 banii si deja au design la paymant mai bun decat cel care 99%din jucatorii il pot achizitiona!!!

10. Spirit_Breaker

Acuma serios: 6 lazi bokor, 20.000 munitie , si 6 amulete? o_O

11. 0DE

0DE Novice forum

da si eu tot asa am primit, hotie pe fata:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

12. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Cand se va afla cu ce vor fi schimbate sufletele?

13. victor

victor Junior Expert

are 16 % dmg

14. Spirit_Breaker

nu are, daca avea si damage-ul era dezechilibrat tare jocul

15. Devil

din pacate iti citez:
    • Nivel elită 0-22: Bonus Daune: 13 %, Bonus Hit Points: 65.000, Bonus Puncte Voodoo: 32.500.
    • Nivel elită 23-24: Bonus Daune: 14 %, Bonus Hit Points: 71.000, Bonus Puncte Voodoo: 35.000.
    • Nivel elită 25-26: Bonus Daune: 15 %, Bonus Hit Points: 77.000, Bonus Puncte Voodoo: 37.500.
    • Nivel elită 27: Bonus Daune: 16 %, Bonus Hit Points: 83.000, Bonus Puncte Voodoo: 40.000.

16. Zeusian

Zeusian Comisar forum

este stricata de tot ziua lor si dau cadou proful de pe toba. multumim din inima partidului. ca si pentru munitia trasa la eventul disparul de azi. multumim ...........

~pisicutza~ apreciază asta.
  17. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

da faza asta a fost aiurea rau , dupa ce am terminat eventul nu am mai primit perlele ...

18. unuplusunu

unuplusunu Novice forum

Vad ca se grabesc sa ne anunte cu ce vor fi schimbate sufletele ramase.:)

19. SeafRO

SeafRO Duce forum

Macar tu ai primit munitie dar eu hrana de maimute si alte abureli iar hrana era de bronz si pentru PE !!!
    O mizerie in general, atat cu eventul cat si cu jocul si cu recompensele. Ai calculate, de curiozitate, recompensele de azi la Typhon? O sa aveti o surpriza interesanta :)

20. Ṩocrates

Ṩocrates Novice forum

S-a modificat recompensele acum iesi pe + la Typhon

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.