Feedback Runda de discuții - Marea vânătoare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

2014-03-31 00:06:04Ai cumpărat 100 x Praf de puşcă din piața neagră.-1'500 Perle
    -2 Suflete radiante
    Doamne fereste, ce-s cu preturile alea pentru Pulbere si Placi protectoare???
    Mai bine bagi perlele la ceaun si faci bonusuri si iti scoti mai multe placi + harpoane + perle + bonusurile din ultimul val. Le-ati bagat in magazin event asa de plictiseala cred, sa nu putem zice ca nu am avut posibilitatea sa le cumparam si din magazin. Decat sa le bagati cu preturi exagerat de mari, mai bine nu le bagati. Daca ar fi 100 Praf de pusca 1 suflet blestemat poate as cumpara.

2. Barosanu.No.1

Barosanu.No.1 Novice forum

stai sa vezi ce recompense vor fi la epave daca o sa le puna dinou si deja cred ca recompensele vor fi char injumatatite sau mai rau si mai putine recompense de la epave deja ca sa le cautam posibilitate sa scada recompensele 50%

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Atunci sa scoata eventul. BP incearca sa faca dintr-un rahat (eventul trecut + buguri programate) un tort de ziua lor dar tot acelasi miros si gust are. Si acel tort nu il mananca ei, este oferit jucatorilor :D

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Eventul s-a incheiat.
    Va rog sa folositi noua rubrica de discutii. O gasiti // AICI //.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.