Feedback Runda de discuții - Marea vânătoare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

Unde imi arata insigna asta ca eu nu o gasesc ...

2. ༺sқy༻*ᴏռҽ

༺sқy༻*ᴏռҽ Începător forum

Inacceptabil si de a dreptul penibil ce puteti face cu acest joc si totodata cu nevi nostri ce dumnezeu mai este cu aceasta eroare congestion error ptr numele lui dumnezeu face ceva odata

3. ༺sқy༻*ᴏռҽ

༺sқy༻*ᴏռҽ Începător forum

O panarama de joc lipsa de interes , lipsa de respect,si indigare totala ce exemple mai multe vreti ca sa va dati seama ca Big Point isi bate joc de noi razand si noi tacem ca prostii(scuze de expresie dar este cat se poate de adevarat)
    Congestion Error ce Dumnezeu mai este si asta respect si devotament fata de prostii care va umplu buzunarele sau....

4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Felicitari ... de 3-4 ani tot spun ca baga noi leveluri de pirat dar tu ai reusit sa le-o iei inainte :D:D:D

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

baga mare ca se fac zilnic ... la cine poate ca eu nu am avut cum sa le fac ... la mine e pauza recompense ... banuiesc ca sunt pe lista neagra a adminilor

6. NPC

NPC Novice forum

am incercat..da nu ma lasa sa mai fac

7. SeafRO

SeafRO Duce forum

Am promis si revin cu raspunsul primit de la support pentru misiunile necreditate si pentru faptul ca am aruncat munitia pe geam si pauza continuarea sau bonus.

"Din păcate într-o astfel de situație nu avem posibilitatea de a acorda niciun fel de compensație sau recompensă retroactiv. Vom transmite situația relatată mai departe departamentelor noastre tehnice urmând ca eventuale soluții compensatorii să se aplice, nu individual, ci la nivel general, în cazul tuturor utilizatorilor unui server de joc.
    Sperăm că am putut să îţi fim de ajutor prin prezentarea acestor informaţii!"

NU MI-ATI FOST DE AJUTOR FIINDCA IMI LASATI IMPRESIA CA NU SUNTETI IN STARE NICI MACAR SA TRECETI STRADA SINGURI!!!!! M-AM SATURAT DE ACESTE MESAJE COPY / PASTE LIPSITE DE PERSONALITATE! SUNTETI ROBOTI SAU DOAR NU PUTETI MAI MULT?
    Adica eu fac misiunea, aveti la jurnal confirmarea ca am facut-o dar REFUZATI sa imi creditati recompensele asumate. Asta este inselaciune daca nu stiati sau va faceati ca nu stiti. Sa mai spun ceva despre faptul ca nu am putut sa acced la restul misiunilor si sa primesc bonificatiile si acea amarata de insigna? Iar acum aveti curajul - ca sa nu il numim tupeu - sa ne amenintati cu represalii daca mai spunem ce erori apar pe joc si va solicitam sa le rezolvati sau va intrebam din ce cauza nu le-ati rezolvat? Ar trebui sa va revizuiti atitudinea fiindca nu BP ci jucatorii va platesc salariile iar fara jucatori sunteti doar alti romani care ingroasa randurile la biroul de somaj.

8. SeafRO

SeafRO Duce forum

In mod normal ar trebui fiindca acolo scrie ca le poti face zilnic pe toata durata eventului iar contorul se reseteaza in jurul orei 1 noaptea. Mai incearca si daca nu merge te sfatuiesc sa ai tupeu si sa trimiti cu nerusinare un mesaj catre suport, cu riscul de a fi ars pe rug pentru spamuirea serverelor si consumarea inutila a timpului adminilor / moderatorilor / ce or mai fi fiind ei.

†Adysor84† apreciază asta.
  9. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nu credeti ca ar trebui sa scrieti corect in frumosul nostrum grai romanesc. Sa luam numai descrierea mascotei de la acest event, partial in romana, partial in germana si extraterestra fiindca unele cuvinte nu se regasesc in nici un dictionary din lumea. Aveti mai jos citatul. In alta ordine de idei, daca incepeti sa folositi caractere romanesti este recomandat sa le folositi pentru toate cuvintele, nu numai pentru cele la care ati facut copy / paste.

Detalii
    Viclean și sinistru: puternicul Phobos își îngenunchează inamicii cu șocuri electrice. eră -15% șanse de a fi locit de inamici și 25000 PV suplimentare.

Tip: Schlangenwesen
    Primită la: 2014-03-19
    Frecvenţă: Selten

NPC, banditblue și mydyla apreciază asta.
  10. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

bai fratilor hai sa va fac eu un rezumat al acestui event mirific: primul in lista este congestion error mai apoi lagul infernal si in cele din urma preturile imense in piata neagra....ce frumos...au pus toata familia de probleme

11. Achilles[❶NE]

frate ai mare dreptate....jocul incepe sa devina greseala in sine...si daca stau sa ma gandesc nu se numeste joc ci storcator de nervi...Q:zi-mi si mie ce poti scoate de la asa joc? A:NIMIC!

12. Achilles[❶NE]

OOOO MINUNAAAAAT ACUM LOGOUT-UL SE ACTIVEAZA SINGUR....ce sa va mai zic....sunteti de tot rasul....continuati asa si luati-va adio de la joc;)

13. BaD_FoX

BaD_FoX Novice forum

din cate vad bp isi bate joc de noi au dat restart doar de distractie fiindca jocul merge ca inainte nu au refacut nimic

domnilor admini avem pachete cumparate dar din cauza ca jocul merge foarte rau sau deloc deci bani aruncatie pe geam fiindca nu putem beneficia de ce am platit

14. Achilles[❶NE]

e si vina celor ce cumpara de la bigpoint....sa le fie invatatura de minte..NU DATI BANI DEGEABA PENTRU CA EI PRIMESC BANI PE NIMICUL DE CARE EI SUNT MULTUMITI! respect BaD_FoX!

15. †Adysor84†

†Adysor84† Începător forum

Am dori o ex de la un admin daca are respectul sa raspunda dece apar delogaut automat la 30 sec ?? sau va bateti joc de noi iara de noi
    Ati dat restart degeaba rusinee sa va fie

16. *bibu|ro*

*bibu|ro* Novice forum

pentru domnii tehnicieni...VA PREGATITI PENTRU LA TOAMNA??

17. mydyla

mydyla Conte forum

Avand in vedere problemele acestui joc in timpul acestui event ... clasamentul ptr cei care distrug nave ar trebui anulat . De ce ? Pentru ca unii se pot loga altii nu ... :)
    Ce e sau mai bine zis de unde ... delogarea aia la 30 de sec ??? Apare ... si ca sa scapi de ea trebuie sa deloghezi sau sa dai F5 .... asta duce la timp petrecut pe bara ca apare CONGESTION ERROR ! ... Conectează 4s...

18. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

cred ca au limitat numarul de jucatori pe server si trebuie sa asteptam alt nefericit sa fie scufundat sau sa delogheze sa ii lual locul pe joc :))). cat de jenant...Incompetenta dusa la extrem

19. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

trebuie sa luam bon cu numar ca sa putem intra pe apa?si de unde pot sa iau si eu bon?

20. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

rezolvati o problema si creati alta, jocul isi da LOGOUT non-stop. cel putin la mine.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.