Feedback Runda de discuții: Noi buff-uri temporare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 23 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici vă puteţi exprima părerile asupra noilor buff-uri temporare introduse.
    Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre.

Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

buff-urile noi va fi la Piata neagra sau la Payment ?:D

3. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

si nu mai sunt bagate si celelalte buffuri la piata sa putem sa le achizitionam? asa bonus ca serverul e mort de 20 de minute?

4. mydyla

mydyla Conte forum

Suna foarte ciudat aceasta fraza :)
    Chiar sunt curioasa in ce consta acele "nivele" :)

|Ą.Đ.Y| apreciază asta.
  5. Tђє.Bєѕт

Tђє.Bєѕт Scriitor activ

sa dat restart-ul dar a uitat sa bage buff-urile noi :)

6. Zeusian

Zeusian Comisar forum

multa munca inutila. tichie de margaritar era o denumire adecvata noilor bufuri.
    stima

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Le veti gasi la Piata neagra. Le puteti vizualiza la acest moment pe toate 3.

Modificat ultima dată de către moderator: 23 Ian 2014
  8. Blockbuster

Blockbuster Începător forum

Daca erau permanent se merita efortu dar pentru 14 zile nu cred ca merita ,parerea mea sa cumperi ceva care dupa 14 zile nul mai ai .Ori cum o sal cumpere cei care fac perle cu milioanele cu diferite programe interzise care cu parere de rau nu au disparut .

9. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Buff-urile astea sunt o gluma,, Ma asteptam la mai mult din partea BigPoint.

10. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Spirit cea mai buna gluma la cele 3 bufuri, o gasesti la pretul de cumparare al lor :))))

11. VLAD

VLAD Talent de excepţie

scump scump, jucatorii de nivel mediu nu isi permit sa dea pt tunuri 40k perle sau cat au fost(sunt mai importante)si voi cereti 50k pentru 10-20k pv, iti mai da ala bunu'' inca o salva...

12. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Buna gluma cu noile buff-uri!!!
    La o incarcare cu amuleta agwe care in mod normal incarca 37500 voi avea un castig de 3750 adica 41000.....aviz navelor mici care vor sa ma scufunde:)))pt ca banuiesc BP-ul la ei sau gandit cind au introdus aceste buff-uri:))

13. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Mai bine imi cumpar amulete//tritoane si le folosesc cand am nevoie, decat sa-mi iau cu 150.000 perle buff-urile alea ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.