Feedback Runda de discuții: Noul sistem anti-bot

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 23 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Cornel!

Cornel! Începător forum

Asa si trebuie sa faca, vorbind de global 2 si in general au fost banati cei ce baga bani in mare parte si jucatorii random . Deci va dati seama ce manarie e la mijloc?
    Nu mai zic ca sunt useri care folosesc programul cam 20/24 si asta de vro 2-3 ani, ghiciti ce ? Ei nu au ban :)

2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

adica ? pai vrei sa iti dau nume care a luat ban si chiar statea 20 din 24 pe bot?? nu cred k e normal
    pe gl2 nu am auzit pe nimeni sa ia ban degeaba asa k shhhht ;)
    si daca a bagat bani ce inseaman k are dreptul sa foloseasca boti sau ce?:))):))

3. Cornel!

Cornel! Începător forum

Se vede ca joci de cateva luni pe europa globala 2 asa ca abine-te la comentarii domnisoara, eu vorbeam in general de problema cu acest program anti-bot pentru care multi jucatori au fost banati si da crede-ma ca multi din ei nici nu folosisera . Cand v-am zis ,, Va dati seama ce manarie e la mijloc? '' m-am referit ca nu toti ce folosesc au primit ban, adica tu dai ban la un jucator care cica foloseste bot dar tu cand persoana respectiva te intreaba la suport sa arati dovezi nu vorbe nu ii dai detalii, ii dai ban permanent si unuia care recent te-a furat la faza cu pergamentele si munitia congelata primeste 3 luni si dupa il vezi iara pe joc . Daca tot suntem corecti si vorbim de corectitudine sa o aplicam la toti . Daca nu o sa vedeti ca raman fara jucatori cei de la seafight :))) dupa ce ca mai sunt cativa ce investesc pe aia ii si baneaza si pe servere care au 200 de nave la war for all :) . Pe bune si daca ar uni serverele asa cum se mai aude, tot vor avea mult de pierdut si chiar ma bucur pentru ca ei ii lasa pe cei ce nu investesc e un bine pentru unii care investeau salarile lor si e pierderea lor :), cat despre nelamurirea ta ,,si daca a bagat bani inseamn k are dreptul sa foloseasca bot''' nimeni nu a zis asta dar cum am specificat si mai sus sa fie pentru toti nu partial si pe interes .

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

In primul rand vreau sa va atrag din nou atentia asupra anuntului oficial.
    Nu este adresat doar programelor tip bot, ci citez:
    Conturile blocate definitiv vor ramane blocate definitiv, fara posibilitatea tehnica de deblocare. Nu, nu vor fi deblocate conturi peste 2 saptamani. Daca aveti orice suspiciune ca un cont blocat definitiv se afla din nou pe mare va rog sa sesizati suportul.

5. =Decadent=

Sistemul de detectie a programelor ruleaza permanent. Valurile de banare sunt periodice.
    Da, faptul ca ati folosit un program gen bot acum o luna si in prezent nu il mai folositi, va poate aduce blocarea contului. Orice blocare a unui cont este insotita de date tehnice care pot fi prezentate in instanta.

6. =Decadent=

Va reamintesc ca scriptul de blocare a exploiturilor mentionate mai sus (harti bonus si munitie congelanta) inca nu a fost rulat. El urmeaza a fi rulat in perioada imediat urmatoare. Detaliile pot fi gasite AICI.

7. =Decadent=

Banuiesc ca exista o confuzie intre serviciul suport si serviciul tehnic - mai exact intre persoanele care va asista in rezolvarea problemelor tehnice curente si persoanele care intervin la nivel tehnic pe joc (mai exact, programatorii).
    Ca raspuns la a doua intrebare: nu exista o regula care sa interzica moderarea pe serverul de provenienta. Diferenta de acces e data de capacitatea moderatorului de a fi obiectiv sau nu. Personal moderez toate serverele existente, inclusiv cele pe care joc.

Cuvantul cheie este "Inca".
    Ca in orice joc, evolutia se inregistreaza de ambele parti - atat de partea celor care creaza aceste programe cat si de partea celor care le depisteaza.

~pisicutza~ apreciază asta.
  8. Cornel!

Cornel! Începător forum

Domnule/Doamna Decadent, atunci puteti explica detaliat si mai pe intelesu tuturor cum de jucatorii care folosesc de mai bine de 1 an non-stop programul si chiar si la ora actuala ei nu au primit si doar cei ce au pus zilele anterioare doar anumiti jucatori au primit asta-i marea dilema a tuturor de aici, cum un program a adunat ,,date tehnice'' in 1 saptamana la unii si la altii de 1 an - 2 ani nu are ?! De ce nu au primit toti de odata? De ce e partial? Dati o explicatie care sa lamureasca bine subiectul, nu una pe care o primim si de la suport, adica find Game Administrator banuiesc ca puteti sa lamuriti si asta nu? :)
    Pe bune, daca mai eram in clasa a 5-a o credeam si pe asta cu ,,datele tehnice'' dar prin faptul ca ati blocat doar o parte din utilizatori spune multe si sper sa realizeze si restu colegilor ce au primit ban sau ,,inca'' mai joaca . Mentionez ca in mod normal , sanctiunea trebuia sa plece si pentru acest subiect de la 2 saptamani dar banuiesc ca aveti prea multi utilizatori si asta e o metoda de ai scoate dupa joc doar pe unii :)

Modificat ultima dată: 9 Feb 2015
  9. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ham auzit si eu asta. Se pare ca nu au putut sa isi anunte "pilele" si au luat unii "protejati" ban; cum nu pot sa le ridice numai lor banul, se aude ca il vor ridica tuturor. In concluzie: liber la furat ca niciodata nu se va face nimic.

10. ~pisicutza~

deci vedeti domnlue admin ca nu sunt singura care a auzit treaba asta :)

11. SeafRO

SeafRO Duce forum

Hai Pisi sa le dam o sansa sa ne arate ca au fost doar zvonuri si nu se va debloca nici unul din conturile banate. Poate chiar vom vedea mai multe banuri si din alte aliante / gilde fiindca, cel putin acum, se pare ca sistemul a fost oarecum directionat.
    Daca se tin de cuvant va fi ok dar daca nu atunci presimt ca vom asista la o masa mare de renuntari la joc din partea celorlalti jucatori (si eu sunt inclus in aceasta masa, bineinteles :)).

Cornel! apreciază asta.
  12. =Neamtzu=

=Neamtzu= Novice forum

De mai bine de o lună noul nostru sistem anti-boți a monitorizat toți jucătorii de pe mările Seafight și, în următoarele două săptămâni începând de ieri, acei jucători care au fost prinși folosind programe externe pentru a dobândi avantaje necuvenite în joc, primesc o excludere de 2 săptămâni ca avertisment.
    Deci care este Parerea celor de la Suport ce pot sa inteleg ???? ca pot sa merg la tribunal cu ce ati Dat Oficial aici daca nu se debaneaza contu in 2 Saptamani NU eu asa inteleg .....
    ca sa stiu ce sa fac daca nu sa imi inapoieze toate bunurile de pe contu acela sau sa le transfere pe alt cont

13. =Decadent=

Anuntul a fost publicat in data de 23 octombrie. Il gasiti AICI. A avut loc, la acel moment (22 oct - 5 nov.), o runda de blocari de avertizare.

În continuarea anuntului se menționează:

14. =Neamtzu=

=Neamtzu= Novice forum

Da stiu si am citit dar se specifica CLAR ca vor fi Banati 2 sapamani ca Avertisment si dupa ceea ce ai Postat Ca in VIITOR Dupa cele 2 Saptamani

15. =Neamtzu=

=Neamtzu= Novice forum

Ori se Judeca Pe Egala Masura Ori Dupa Cum dicteza unu si altu ??? ca eu nu mai inteleg nimic si de asta sant suparat

16. =Neamtzu=

=Neamtzu= Novice forum

нɑρρунɑρρу (41366474) acest Jucator este in acest Moment pe Bot pe europa Globala 3 in Raidu mic ce sa inteleg Banurile sant La Comanda pentru Unu Jucatori Nu ??????

17. ~pisicutza~

ai folosit bot meriti banul. ce stai si plangi atat citeste clar CCG si vezi acolo degeaba te duci te judeci knd tu ai semnat CCG, deci e raspunderea ta k ai folosit bot si ai ban permanent, practic iti asumi raspunderea tu;)
    e ca si cum te duci la banca semnezi si dupa te judeci cu banca k iti baga dobanda de 100% dar tu nu ai citit k asa scria in contract ...

18. =Decadent=

Da. Jucatorii care au fost banati in perioada respectiva au primit un avertisment.
    Atat ei (daca au ales sa nu ignore avertismentul) cat si ceilalti jucatori (daca au ales sa nu ignore acel avertisment) au avut posibilitatea de a inceta folosirea programelor de acest tip si de a continua sa joace normal si corect. Cei care au ignorat avertismentul au ales riscul de a fi detectati de sistem si blocati la rularea urmatoarelor valuri de blocari.
    Toți jucatorii banati ulterior rundei de avertizare, de catre sistemul de detectare a programelor, au fost banati definitiv.

Daca aveti suspiciuni asupra unui jucator va rog sa le prezentati suportului.

19. SeafRO

SeafRO Duce forum

Acolo scrie foarte clar ca in oct/nov se vor da banuri de avertisment (desi trebuiau definitive chiar si atunci) dar dupa acele avertismente, indiferent daca ai luat sau nu ban de 2 sap, daca vei fi prins trisand vei fi banat definitiv. Faptul ca tu vrei sa scoti o fraza din context nu te va ajuta si nici sa te plangi pentru ca ai trisat. Oricine fura isi asuma riscurile aferente (penalizari, banare etc). Daca tot te vaiti atat ar trebui sa fii constient ca BP putea foarte usor sa va faca plangere penala pentru furt in dauna avutului privat si nu numai cu acest articol si ati fi platit bani reali sau chiar ati fi capatat un concediu relaxant la Poarta Alba langa Becali. Oricum, multi din cei banati au conturi noi full dupa doar cateva zile (varianta o alegi tu: card [fffffoarte putini ... poate unul sau doi], fiddler, bot etc). Pana cand nu le vor da ban pe ip si pe mac degeaba ca tot nu se vor linisti.
    Te sfatuiesc sa iti faci alt cont sau sa mostenesti unul de la vreun prieten ori coleg si sa joci mai departe daca inca mai ai chef.

20. SeafRO

SeafRO Duce forum

Decadent, nu demult ai spus/rugat/solicitat ca jucatorii sa dea catre suport numele celor care fura. Sunt de acord cu asta dar apare o faza super simpatica facuta de colegii tai ... Un coleg din alianta a dat niste nume de boti iar mai jos ai raspunsul celor de la suport (super nervos mi-a dat si mie mesajul si s-a jurat nu numai ca nu va mai spune nimic niciodata ci si ca ii va sustine pe toti cei care fura atat timp cat voua va place sa va taiati singuri creanga de sub picioare). Este penibil si o bataie de joc, la fel ca si solicitarile voastre pe forum de a "sifona" (dupa cum spunea cineva mai sus), cu atat mai mult cu cat aveti certitudinea ca nu se va face nimic.
    Editat
    Desi pana acum v-am sustinut in aceste initiative, acum ma vad obligat sa ii sfatuiesc pe toti jucatorii sa nu mai participe la aceasta mascarada jalnica si sa va lase sa va spargeti capul singuri si, daca tin neaparat, sa trimita mesajul direct catre HQ cu justificarea: "suportul RO nu isi deranjeaza programul de somn si lene pentru a face verificari si pentru a proteja banii BP si jucatorii corecti". Sunt sigur ca asa vor primi raspunsul dorit iar angajatii BP RO vor primi o evaluare cu penalizare. Spor la orice faceti ca vad ca de treaba nu va arde ci numai sa aruncati praf in ochi si, dupa asta, sa dormiti un an in pantaloni/fuste.
    Sub orice critica !!!
    PS: Te rog sa nu editezi mesajul si sa lasi raspunsul BP fiindca este arhicunoscut de toti cei care au incercat vreodata sa va ajute.

~pisicutza~ apreciază asta.