Feedback Runda de discuții - Open Beta Actualizare PHP - AMS

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 11 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Actualizarea PHP - AMS. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre.

Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

1) Am cumparat 15 punti ( am 10 de aur si 5 elita -> si cred ca pot sa mai cumpar inca 5 de elita ) - cred ca este vreo eroare ( ar trebui sa nu mai poti cumpara alte punti de aur daca ai atins numarul maxim de punti ).
    2) Nu merge sa-mi cumpar preot de nivel 1 cu Aur, imi apare pagina alba -> a mai existat aceasta problema.
    3) Designurile de elita nu imi apar toate. Mie imi apar doar designurile de Elita Nivel 10 si 11.
    4) Licitatia - > va rog sa propuneti sa se creeze un script ca cei care liciteaza mai mult decat le este permis de server (cu anumite programe) sa fie banati automat de server.

Modificat ultima dată: 12 Apr 2014
  3. =Decadent=

Va rog sa raportati erori urmand indicatiile din anunt:
    Cate punti ati avut la momentul intrarii pe server? Cate de un fel? Cate de altul?
    Pasii pe care i-ati urmat in achizitionarea puntilor - ati facut vre-un upgrade pt. punte elita, sau ati cumparat toate puntile de aur consecutiv?

4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Salut ! Mie mia disparut bara de scrol de jos de pe harta marii. Am incercat si cu F5, am bifat si debifat la optiuni bara de scrol, am dat restart la calculator si tot nu apare bara de scrol, ce as putea face in aceasta situatie ? MUltumesc !

5. Allia, aveti QA Testeri platiti sa faca acest lucru, de ce cereti un raport complet a la QA Tester de la jucatori??? Testerii vostrii pentru ce sunt platiti??
    Nu cumva vreti si un video cu repro-steps??...sa fim seriosi...inteleg ca BP-ul isi bate joc de jucatori cu fiecare ocazie, dar acum vreti sa facem si munca testerilor vostrii?...

6. LADYDI02

LADYDI02 Scriitor în devenire

puteti sa-mi trimiteti si mie perle pt punti pe serveru beta, la piata nu am nici o sansa, idul este 42121836 si numele de utilizator e ladyDi04

7. Spirit_Breaker

Ai dreptate,macar de primeam perle pentru efortul depus. Tot am cerut perle si pauza -> cand o sa primesc perle pe beta atunci o sa dau mai mulde detalii despre buguri + 2 buguri noi .

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe serverul beta la ID: 1079/42095685 . Perle? :D

Wanderlust apreciază asta.
  8. §éxLovér

§éxLovér Începător forum

Buna ziua imi puteti spune /da adresa serverului beta .....multumesc

9. Spirit_Breaker

http://open-beta.seafight.com/

Hai sa-ti zic cum e treaba pe acest server Admini VS Useri :
    #adminii au nave de bokor + full punti + punte fildes/abanos/mojo/crystalBuff => restul userilor sunt de umplutura si pentru a facea munca testarilor + informatii despre bugurile nedescoperite de echipa BigPoint. E buna ideea de a testa si de a informa echipa BP despre noile buguri dupa fiecare update, dar supportul e pamant cu apa... Degeaba le trimiti buguri si le ceri niste perle ca sa faci niste upgrade-uri pentru nava ca sa testezi iar si iar si sa le trimiti bugurile descoperite ca sa le fixeze din timp = > sa nu apara pe serverele normale. Ce sa-ti dea perle pe beta ( + ca acest server o sa dispara curand ) -> lasa ca primesc pilele lor perle, cu toate ca nu ajuta cu nimic.

Pentru ce e deschis acest server :
    # Din cate imi aduc aminte a fost deschis in perioada cand au fost banati multi useri => trebuie sa tina activi proprietarii a 10.000 de conturi care se lauda BigPoint ca le-a banat.
    # Ce s-au mai gandit ei?? sa isi faca toti Adminii conturi FULL pe beta - si dupa cum stiti a aparut efectul de turma=> toti userii dupa cei care au conturi puternice si care domina hartile de facut perle. Adminii sa aiba conturi full = Control absolut asupra turmelor de oi + TS + useri care sa ofere pupici + info despre buguri.
    # Au si TeamSpeak - am intrat si eu pe teamspeak; si ce faceau unii jucatori? schimb de buguri si de programe cu care sa liciteze mai mult decat le permite serverul o_O
    # Mai e deschis acest server, ca sa vada reactia userilor dupa anumite update-uri, care o sa apara si pe serverele normale. -> ex: upgrade-urile astea AMS ( mai bine le spun downgrade-urile AMS)
    # etc. etc. etc

ΛήÐÿ™ apreciază asta.
  10. VLAD

VLAD Talent de excepţie

daca achizitionezi o punte elita la depozit aceasta nu apare, o poti echipa doar daca scoti tunurile din toate puntile si le pui inapoi, doar asa poti pune cele 4 tunuri in plus

11. мǺƒIǺ-ҳ̸Ҳ̸ҳ

мǺƒIǺ-ҳ̸Ҳ̸ҳ Începător forum

)))))))))))))))))))) ce va mai certati baieti dar Scrie mare pe forum ca nu se da perle sau alte bunuri necuvenite pe nave ... va place sa va certati .. hai sa nu mai comentam nimic pe forum. Va Multumesc..

12. =Decadent=

Server-ul open beta s-a deschis pentru testarea noului sistem ce urmeaza a fi implementat.
    Jucatorii pot sa se logheze si sa joace si, daca doresc, sa raporteze lucrurile care par a nu functiona corect. Daca doresc sa faca acest lucru corect, pentru ca investigatiile sa dureze mai putin exista un minim de informatii care sunt necesare:
    1. Context
    2. Descriere
    3. Pași pentru reproducere

Nu va cere nimeni sa faceti munca altora.

13. =Decadent=

La acest moment creditarile pentru Open Beta sunt oprite.
    Pentru a putea obtine mai usor perle s-au facut unele modificari in hartile raid, unde s-a redus cantitatea de NPC-uri care trebuie doborate pentru ca NPC-urile mari sa apara.

14. LADYDI02

LADYDI02 Scriitor în devenire

hai ma allia ma lasi cu astea, stii bine ca nu ai nici o sansa sa faci perle in raid, ca sa cresti ai nevoie de perle, ca sa faci perle trebuie sa ai barca mare, cel putin pe beta, asa ca de la 0, cu o barca mica, no chance jose, asa ca sunt de partea lui spirit breaker, pina nu vad perle in contu meu, te pup pa pa beta

zwartpiraten și Wanderlust apreciază asta.
  15. Zeusian

Zeusian Comisar forum

OAMENI BUNI. BP A CERUT AJUTOR PENTRU IDENTIFICAREA ERORILOR, INCLUSIV ACELEA APARUTE LA LEVELURILE MICI.

Ca urmare daca intrati pe beta nu o faceti pentru a avea un cont mare sau sa fiti nr. 1, ci pentru a-i ajuta.

cine doreste o poate face, cice nu ... nu.

acu vreti perle, nave si mai stiu si eu ce ..... faceti perle pe conturile globale, iar pe beta intrati (repet) numai pentru a ajuta si asta numai daca doriti.

cu siguranta ca la un moment dat cei utili vor avea si conturi mari pe beta ... dupa care o sa plangeti cand vor fi sterse :)

stima,

16. Zeusian

Zeusian Comisar forum

raportez si eu un bug pentru faza 1 care este prezent acum si pe globale.
    la ceaun, atunci cand introduci 100 de mojo/perle in ceaun, jokerul va fi la x6.

nu am reusit sa observ daca nu da jokerii chiar daca sunt mai multi sau poate ca se duce la nivelul acesta indiferent de cati apar in ceaun.
    stima,

17. IS~GYBYLAN~

IS~GYBYLAN~ Începător forum

Ajutati-ma si pe mine cu niste perle pentru punti si castele.
    User-ID:1079/42124709
    User-Name:CYPRIAN

18. IS~GYBYLAN~

IS~GYBYLAN~ Începător forum

Este o problema care trebuie rezolvata. Desi am peste miliarde de tunuri calibru 60 nu pot vinde nici unul, nici macar nu mi-l aratata acolo de vanzare. Nici nu intra in raidul mic.

19. Spirit_Breaker

Aveti server de beta pe care puteati sa testati eventul asta PROFITABIL PENTRU VOI CA NOI IESIM PE MINUS CU PERLELE. A inceput sa-mi fie scarba de jocul asta...

20. =Decadent=

Asa cum am precizat, pentru moment creditarile sunt oprite pentru server-ul Open Beta.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.