Runda de discuții - Open Beta deschis testărilor!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Hochi, 9 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Deci, pentru toti doritorii de beta, treziti-va,nu mai e ca inainte cand aparea ceva, intrebai adminul de perle si el te ajuta.
    Acum, cu serverul arhiplin, majoritari fiind diversi admini care se plictisesc pe serverle normale, cand intrebi supportul pentru perle ca sa poti testa si tu upgrade-urile ti se raspunde clar si raspicat - NU.
    Intrebarea mea este, cum vreti voi sa testam, sau sa va oferim feedback-uri cand pur si simplu nu putem testa nimic, nu avem perle, nu avem pachete cu iteme, nimic.
    Credeti ca putem testa upgrade-ul puntilor cand la piata sunt licitatori ce baga sume care-mi depasesc capacitatile de intelegere a unui numar?
    Credeti ca putem face perle pe harta cand exista jucatori(admini) care vin si te baga la apa constant?
    Scuzati-mi opinia, dar ce faceti voi acum, e prostesc, va comportati ca niste copii cand sunteti intrebati sa impartiti jucaria, dar in acelasi timp vreti cuvinte de lauda si admiratie.
    Vreti feedback-uri de la update-uri ce nu pot fi testate date fiind conditiile si raspundeti la mailuri intr-o scarba totala.
    Din nou, dati cu batul in balta deschizand un server de test doar de ochii lumii in incercarea de a pastra aparenta ca sunteti o firma serioasa si face totul ca la carte cand defapt, din interior se observa totul, in detaliu, toata lacomia si caracterul nesimtit si prostesc ce domina de cativa ani.

~pisicutza~ apreciază asta.
  2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

ai mare dreptate , inainte iti dadeau 500k perle si nu stiu cate cristale aveai posibilitatea de a testa...

3. ((Eva-silvia27))

((Eva-silvia27)) Începător forum

as dori si eu niste cristale si perle ca sa pot testa
    User-ID:1079/42108460

4. armagheddon82

armagheddon82 Începător forum

vina e a voastra ca intrati pe beta, io unu nu am intrat si nici nu am de gand, nu vreau sa fiu bataia de joc a fraierilor astia de la bp

5. ~pisicutza~

bv foarte bine eu stiu k pe alte jocuri knd vor sa testeze ceva si dau drumu la beta iti ofera resurse sa poti testa... nu cum au dat aici 3k perle .. ce testez cu astea?:)))

6. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

~pisicutza~, Poate doresc cei de la BP sa bagam bani si acolo ! :D De aici zgircenia pentru cele necesare de testare :D

7. VLAD

VLAD Talent de excepţie

pe beta nu exista payment...

8. ~pisicutza~

acolo mai trebuie sa bagam bani si gata :))) s-a terminat :))
    app VLAD corsarulnegru a glumit cu ce a scris acolo :)))

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

gluma sau nu am vrut sa aduc la cunostinta faptul ca pe actualul server beta nu este payment...
    din cate imi aduc aminte pe vechiul server beta(inainte de refactoring) puteai "investi" bani, chiar daca acolo iti dadeau la fiecare logare multe perle si cristale, deci daca vrem perle si cristale moca trebuie sa cerem intai de toate produse payment(pe care sa le cumparam cu euro, normal):))

Modificat ultima dată: 11 Mai 2014
  10. Dorin

Dorin Scriitor activ

In primul rand.
    Vor sa testam .
    Ce sa testam cand in raid nu poti intra sa faci perle ca te scufunda.
    Bonusuri zilnice de cea mai mare cacao.
    NU poti sa licitezi sa iti iei punti elita.
    Foarte slab poti sa faci perle.
    Atunci cum Dumnezeu sa reusesti sa testezi ?

Va place sa va bateti joc de noi.
    Nu santeti in stare macar pe beta sa creditati perle la jucatori sa vedem si noi ce si cum, dar in schimb dati la toti prieteni vostri care nici macar nu sant admini dar au puntile de abanos si fildes , le-ai dat peturi cu dmg si conturile plin de perle si cristale.

Cand vine vremea sa trimiteti feedback-ul scrieti tot ce nu este adevarat.
    Mintiti de ingheata si focu.

Si mai veniti sa scrieti ca ne rugati sa va ajutam?
    Patetic.

Daca tin bine minte pe fostul beta la inregistrare primeai 500.000 perle 5000 cristale si 500 mojo , iar la logarile zilnice mai primeai consistent. Plus ca faceai perle grozav de bine din luminite .

Totusi in ziua de azi mafia e mare.

Vrei sa iti rezolvi ceva trebuie sa mergi la supportul din alta tara sa ii cer lui sa te ajute.
    De ce?

Atat admini cat si supportul sant niste lasi. Asta e adevarul .
    Se vad doar pe ei.

Mie jena si scarba de atitudinea lor .

Din partea mea , SINCERE CONDOLEANTE

11. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Dle nu va obliga nimeni sa intrati pe serverul de test.
    Daca vreti sa intrati bine, daca nu si mai bine.
    Suntem constienti de faptul ca sunt necesare perle si itemuri pentru a testa asa cum se cuvine, dar totusi nu putem credita tuturor milionane de perle, aur si cristale , se va forma un haos.

12. ~pisicutza~

pai si cum vreti d-le admin sa testam??? daca vreti va dau un exemplu concret de joc care inainte sa implementeze un update deschid serverul de test si crediteaza resurse pentru test... acolo de ce nu iese haos???

13. ~pisicutza~

foarte bun raspuns ati dat poate noi vrem sa vedem se mai merita jucat jocul sau nu??
    se mai merita bagati bani in el sau nu...
    cum primiti voi feedback daca noi intram acolo si nu avem perle cristale etc sa testam noul update??cum stiti ca nu vor fi buguri??
    daca nu faceti closed-beta sa testati doar voi admini si gata.
    si nu mai spuneti k se deschide beta...ptr ce sa intru acolo sa o iau de la capat cum am luat aici??sa pierd timpul acolo cand pot sa joc aici??

14. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Repet ,nimeni nu va obliga sa testati pe serverul "open-beta" .
    Daca vreti sa ne ajutati si gasiti bug-uri pe serverul de test, le puteti raporta fie aici in forum fie catre serviciul suport.
    Multumim.

15. ~pisicutza~

acum sincer prosti sa fim sa spunem ceva :))) ASA PROSTI NE CREDETI??? nu mai intram noi si testati DVS admini :)

16. Wanderlust

Wanderlust Scriitor în devenire

vai doamne dar prima oara cand s-a deschis serverul de ce s-a creditat tuturor cate 10mil de perle sau chiar mai multe numai tin minte exact nu l-ati tinut deschis nici 5 ore ca l-ati inchis :) pe urma ati deschis astalalt open-beta inainte era ceva de genu beta.seafight.com

deci recunoasteti ca creditati decat unora care evident au prieteni admini :) sau joaca in ghilda cu admini AM dreptate?
    oamenii intra se distreaza primesc perle gratuit nu reporteaza nimic si noi astia mai prosti ne chinuim sa facem 10.000 perle sa upgradam puntile sa va spunem voua ceva ? :))
    apropo vedeti ca este un bug la upgradarea puntilor :) poti pune pana la 20 tunuri pe o punte dar lasati sa va spuna prietenii vostri care ii ajutati cum se face

17. VLAD

VLAD Talent de excepţie

putem afla si noi criteriile dupa care sunt alesi acei jucatori? deoarece sunt cativa jucatori si nu cred ca toti fac parte din echipa seafight

18. ~pisicutza~

pai si cine intra acolo sa testeze cv?:))) eu nu intru sa`mi pierd timpul , daca si pe beta trebuie sa te chinui sa strangi o perluta hahahahah .....

19. Dorin

Dorin Scriitor activ

Deci sa trecem la treaba.
    Asta ne zice nenea Pianoman..

Daca tot doriti ajutor din partea noastra atunci sa ne creditati ce ni se cuvine.
    Nu cred ca e imposibil sa primim 5000 cristale si peste o zi cand se va inchide sa dati un back up sa nu ziceti ca doamne ce ne-ati ajutat.

Deci nu e vorba de acele milioane de perle ,cristale si aur.
    E vorba de cateva cristale care sa acopere 2,3 punti sa vedem cat costa si cum iesim.
    Sincer am pe cont AUR:3'599'993'548'175'838.
    Deci am creat Haos?
    Si alti tot la fel au

De curios am intrat sa vad ce mai este si cu o uimire am ramas socat ca cele 3 punti care le-am cristalizat acum erau inapoi normale.
    Nu mai zic ca perlele si cristalele ce le-am bagat nu le-am primit inapoi.

Acum vine partea interesanta.

Acest server este unu de test doar!!!
    NU VA RAMANE PERMANENT DESCHIS SAU TRANSFORMAT INTR-UN SERVER NORMAL.
    DECI CE MOTIVE DE INGRIJORARE?
    LA CAPITOLUL " HAOS" LA CE AI VRUT SA TE REFERI?

CA DACA O SA FIM CREDITATI CU CATEVA PERLE SAU ALTCEVA O SA VA INCURCAM PE VOI?

IN PRIMUL RAND DIN CATE IMI ADUC AMINTE, VOI AVETI SKINURI DE BOKKOR , AVETI CELE 2 PUNTI SUPLIMENTARE , SA PUTETI SETA HP INCLUZIV SA CREDITATI CE ITEME VRETI VOI .

DAR UN USER CA MINE FARA PILE LA VOI NU ARE SKIN DE BOKKOR, NU ARE CELE 2 PUNTI SUPLIMENTARE , NU AM PETURI CU DMG SAU ALTELE , NU AM UNELE ITEME , NU AM HARTI BONUS SA IMI RIDIC HP . IN CONCLUZIE SANT DOAR O FRECTIE PE PICORUL DE LEMN.

SA REVENIM LA CE DISCUTAM .
    STIU CA VA PLACE SA VA DATI ''LOVITI'' CA SANTETI TARI SI ALTELE DAR CA SA AVEM SI NOI UNELE OPORTUNITATI NU CRED CA ACEASTA AR CREA UN HAOS.

POATE NU STIAI DE SEAFIGHT CAND EU MA JUCAM PE PRIMUL SERVER BETA .
    DAR SI ACOLO ERAM CREDITATI CU SUME MARI DE PERLE CRISTALE SI MOJO SI NU ERA HAOS.

DOAR CAND ADMINI NU AVEAU CE FACE , SE ADUNAU SI ISI SETAU MUNITIA DE ADMIN SI DINTR-O LOVITURA ERAI SCOS AFARA.

DECI NU VAD CE HAOS SE POATE CREEA .
    DOAR CA NU DORITI SA MAI LUATI APA SI PE BETA CUM LUATI SI PE SERVERELE NORMALE .

SA NE VEDEM CU BINE " PE HARTA" ;))

Modificat ultima dată: 11 Mai 2014
  20. carlosmm.

carlosmm. Începător forum

cum iau tunuri amiral sau elita pe beta

carlosmm apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.