Runda de discuții - Open Beta deschis testărilor!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Hochi, 9 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. VLAD

VLAD Talent de excepţie

de la piata neagra, posibil la urmatorul event...

2. Pastaca

Pastaca Începător forum

*ilLuSslon*
    User-ID:
    1079/42114208
    Vreau niste perle pe beta , multumesc .

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Asta le-am spus si eu ... dar adminii cum au nave full cu designuri de bokor + punti extra -> nu s-au gandit si la cei mici ca nu pot testa nimic , intr-un timp scurt. Un BigBuccaneer nu au bagat in piata neagra ca sa il poata lua toti jucatorii care acum isi fac un cont de test pe beta :(

~pisicutza~ apreciază asta.
  4. Spirit_Breaker

Ati putea sa dati vouchere pe beta - sa avem perle sa cumparam toate puntile + cristale pentru rafinarea lor.
    Ce haos ar mai putea fi??? E un jucator SeaDevil pe beta server care din 3 lovituri a distrus Amaterasu acum 30 min, pe langa asta are viteza maxima pe joc + ca a inceput sa sacadeze jocul cand a intrat in Amaterasu. 4-5 jucatori ca asta si Beta Server e la pamant \\ si daca e admin acel jucator -> inseamna ca incurajeaza jucatorii sa caute si sa foloseasca exploituri .

~pisicutza~ și нαииιвαʟ apreciază asta.
  5. **buLLeTT**

**buLLeTT** Scriitor în devenire

da nenea admin dar nu dai de la tine din casa.....

6. *thegos*

*thegos* Novice forum

thegos-san
    User-ID: 1079/42140102
    Va rog frumos niste perle si level 20:) pe beta desigur

Modificat ultima dată: 13 Mai 2014
  7. VLAD

VLAD Talent de excepţie

User-ID:
    1079/42110355
    niste perle si cristale va rog, multumesc

8. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

sincer nu stiu dc iti bati atata capul PT NIMIC:))) ...

9. ((Eva-silvia27))

((Eva-silvia27)) Începător forum

Nu e corect numai cei cu pile pot primi perle pe beta am colegi care au primit cate 50 de mil de perle nu este corect pt alti muma si pt alti ciuma jos cu voi

10. simbad68

simbad68 Junior Expert

nu inteleg de ce atata agitatie ptr nimic.serveru beta va fi inchis iar si voi care va agitati atat nu veti ramane decat cu nervi inutili si cu durere de cap.ma distreaza faptu ca uni chiar au impresia ca cei de la bugpoint iau in considerare ideile voastre:)

11. victor

victor Junior Expert

ai perfecta dreptate, timpul care il pierdem pe beta l am putea folosi sa ne crestem conturile noastre normale:)

12. Spirit_Breaker

Beta il folosesti pentru teste si cand esti prea plictisit de serverul normal, sau cand vezi ca pe serverul normal sunt toti ciudatii ( care au super damage + super amulete +250K , sau care trag mai repede decat este normal) - ca sa nu iti faci nervi cand vezi ca le dai report si la support ti se raspunde cu ... .

13. *thegos*

*thegos* Novice forum

thegos-san
    User-ID: 1079/42140102
    Vreau niste perle, cristale si level 20 pe beta:) Multumesc!

14. ☆Șexy-Șhip☆

☆Șexy-Șhip☆ Începător forum

o intrebare daca mi-o puteti rezolva am toate puntile cumparate pe gold pe open beta seafight dar la piata nu pot vedea puntile elita puteti sa rezolvati aceasta problema
    J.TIM
    User-ID:1079/42110468
    ca sa pot sa licitez si sa testez acest updeit va multumesc

15. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

ce sa mai testezi k s-a implementat deja acest update. costa in jur de 2900 cristale sa faci toate puntile( asta deja daca le ai rafinate la 1)

16. frauholle1234

frauholle1234 Novice forum

Bună ar fi frumos dacă eroarea cu harta poate fi stabilit
    Atunci când unul încearcă un jurnal, apoi se opreşte la 20% să mulţumesc

17. zwartpiraten

zwartpiraten Scriitor în devenire

aamsi eu o problema cu harta capricornus , nu da nici perle si nici harpoane

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.