Feedback Runda de discuții: Peste 10.000 conturi suspendate!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 10 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Peste 10.000 conturi suspendate! Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

3. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

am o intrebare: cei ce au folosit anumite programe "boot" in afara de cele 90 de zile in care nu au acces la cont ce sanctiuni li se mai aduc?

4. creyzy_RUN

creyzy_RUN Novice forum

sper sa le luatii si toate bunurile realizate cu progame tip bot etc.

5. Dorin

Dorin Scriitor activ

Care 90 zile? sant userii care au bagat non stop botu si au primit si o luna.

6. Ingeras

Ingeras Începător forum

Este un inceput bun, sper sa continue.

Asta arata totusi o reactie intarziata a bp. daca se luau masuri din timp, nu se mai ajungea aici.

pe langa asta, colegii mei au aratat deja ca cei care au folosit aceste programe se vor bucura dupa 1-3 luni in continuare de avantajele obtinute prin utilizarea programelor (60 de abilitati, castele full la nivelul 6, skinuri cu demage mare, tunuri de 60 rafinate la 5, o multidudine de perle si ghiulele elita precum si nenumarate harti bonus deschise ca urmare a culegerii de mojo.

Ce facem pentru asta? pentru ca fara masuri care sa vizezwe si aceste aspecte, nu va fi decat o frectie la picior de lemn,

Editat

stima,

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Ian 2014
  7. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

super,sper in curand sa raman singur pe harta sa fac toti admirali singur si sa iau toate insulele:))

8. Dorin

Dorin Scriitor activ

Da intradevar acum nu sa mai tinut cont de cine este si ce relatii are.
    Problema e alta, sant si anumiti jucatori mai speciali , adica admini si moderatori care din cate am auzit au si ei bann . Sant multumit de faptu ca BP a actionat , dar pe mine unu nu ma multumeste asta. De ce?

1 : Cei care au folosit botu dupa cele "3 luni" de ban ( sau mai bine zis 1 luna sau chiar 2 saptamani in cazul celor cu relatii in staff) ei mai detin obiectele procurate ilegal.

2: Nu inteleg de ce nu se lucreaza la un fel de bot din partea BP, adica sa creeze un
    "Capitan" care poate sa ne inlocuiasca pe noi ? Si sa fie pe banii. 20 euro juma de an .
    Ar fi in favoarea BP si bineinteles a noastra. Si asa toata lumea ar fi multumita.

3: Editat.

4: Deja devin off topic si sper ca postarea mea sa ramana aici.

5: Si in ultimul rand as ruga ca toti cu putere sa nu mai ridice bannurile jucatorilor care chiar sant de vina . Cunosc cazuri in care sau luat repede bannurile ca doar e "var" sau "nepot" cu nenea admin. Am auzit ca au fost uni care pentru cateva ore de bot au luat permanent si alti care lasau zile la rand au luat si 7 sau 14 zile . E corect asa ceva?

Vreau ca un membru a echipei sa imi raspunda sincer.

9. mydyla

mydyla Conte forum

Nu stiu daca intre cei sanctionati , sunt cei si care folosesc nu stiu ce program sau ce o fi ... de incarca amuleta vodoo cu 100.000 , care se repara full in timpul bataii (toiagul se poate folosi in momentul cand nu esti atacat si o data pe ora ) . Mai sunt o gramada de exemple de genul .... :)

10. moscova

moscova Pretendent

O masura foarte slaba in comparatie cu avantajele obtinute in ff multe luni. Va incuraja dupa 90 zile reluarea acelorasi practici. Trebuiesc deposedati de toate avantajele obtinute + pedepse mult mai aspre. Dar nu aveti curaj sa le aplicati.

11. VLAD

VLAD Talent de excepţie

totusi e un inceput...ar fi ceva sa posteze si lista cu jucatorii banati, nu de alta dar sa vedem si noi adevaratii pirati:p

12. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

am urcat 2 locuri,fara sa depasesc aparent pe nimeni ,asta in ultima saptamana ...presupun ca exista 2 conturi blocate si acesta e motivul urcarii in clasament...si cum sunt spre coada lui (locul 896)presupun ca ori serverul meu e corect...ceea ce nu e cazul,ori sunt inca 4999 de servere de se vehiculeaza nr de 10k suspendati.Mai e o posibilitate,ca seful BP sa fi suspendat 99,99% din angajati si d-nii admini sa fi inteles gresit nota interna

13. Dorin

Dorin Scriitor activ

Editat

tin sa te anunt sa oficial sant 33 servere de joc. Si da intradevar foarte multi au luat bann si ma bucura faptul asta

si daca au fost inchisi pe serverul tau 200 asta nu inseamna ca ei dispar pur si simplu din clasament. poate sant aia mari care au fost inchisi si tu cum esti pe la 800 si ceva nu ai cum sti.

14. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

dorin ,sunt aproape pe 900 ..si in fata mea sunt 2 suspendati ...unde am zis 200?

15. VLAD

VLAD Talent de excepţie

din clasament jucatorii dispar ca urmare a inactivitatii lor pe o perioada de timp, asta nu inseamna ca au fost banati acei jucatori dar...cei mai multi dispar din aceasta cauza:p

16. Dorin

Dorin Scriitor activ

Nu trebuie sa imi zica. O stiu treaba asta, e
    ziceam ca la o medie de 33 de servere s-ar veni 200-300 useri pe fiecare server. pe serverul unde joc eu sant pe 206 . si in fata mea sant cel putin 30 care au luat bann asta nu inseamna ca ar trebui sa zbor 30 locuri mai in fata.

17. .-bunicu-.

.-bunicu-. Începător forum

imi spuneti si mie de ce ati sters postarea mea de ieri,sau am deranjat pe cineva cand am spus ca cei care folosesc programe de tip Editat nu sunt banati....

si cu siguranta in nici un caz incurajarea userilor sa foloseasca anumite programe interzise chiar daca afirmatia dumneavoastra este neadevarata

Modificat ultima dată de către moderator: 14 Ian 2014
  18. .-bunicu-.

.-bunicu-. Începător forum

sunteti sigur d-le moderator ca nu se mai folosesc si alte tipuri se programe?

19. I_see_you

I_see_you Guest

Anuntul oficial este foarte clar:
    NU inseamna ca nu sunt sau nu vor fi sanctionati cum ati afirmat dumneavoastra

20. BaD_FoX

BaD_FoX Novice forum

A-s fi parere ca cei prinsi cu programe bot sa fie suspendati pe o perioada de timp plus sa fie penalizati cu cel putin 1 milion de perle

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.