Feedback Runda de discuții: Peste 10.000 conturi suspendate!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 10 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. I_see_you

I_see_you Guest

Aveti la dispozitie rubrica actualizari si idei, puteti face si un sondaj pe aceasta tema.

2. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

dar totusi eu nu am folosit nici un bot nici un program si contul a fost banat ,am cerut o verificare dc nu se poate !!!

3. I_see_you

I_see_you Guest

Va rog sa scrieti la suport. Nu puteti fi ajutat in forum.

4. aici nu te contrazic , ai dreptate.totul e daca ai pe cineva in spate si scapi fara ban. cine na contribuit cu euro si au incercat programe de genul bot au luat permanent. nui corect sa se faca diferente.

5. Si de unde sti ca nu sunt penalizati?eu am fost banata cu 5 luni in urma si m-au penalizat cu 13 milioane perle.acum nu stiu daca pe toti i penalizeaza sau doar pe anumiti jucatori.

6. Dorin

Dorin Scriitor activ

Te roade rau ?
    Cam asa fac majoritatea care o fac.
    Stai linisit ca fara un anume motiv nu aveai de ce sa iei.
    Oricat credeti ca veti fi :safe: sper sa o muscati mereu.
    Va place sa faceti perle si mojo moca.
    Sa contribuiti cu bani la munca unor oameni si imbunatatirea serverelor nu se poate, ca santeti saraci, dar bani de aruncat pe liciente bot aveti.

M-as bucura daca ati lua permanent si ip chiar.
    Inainte foloseam si eu. Pana mi-am dat seama de ce se intampla si unde se va ajunge. Decat sa mi se duca munca mea de 2 ani , pentru cateva ore sau zile de ajutor, prefer sa imi pastrez demnitatea.

Ma bucur ca va plangeti de laguri si de buguri care va ingreuneaza cresterea dar de erorile care va ajuta va bucurati extrem de mult.

P.S ; SPER CA TOTI SA FIE PRIVATI DE LA POSIBILITATEA DE A MAI JUCA VREODATA ACEST JOC. VOI ATI ADUS BOALA SI INFECTIA ASTA. SPER CA IN DECURSUL ACESTUI AN SA REVENIN CA ACUM 3-4 ANI.

7. Dorin

Dorin Scriitor activ

Credema ca daca erai curat nu pateai nimic.
    Chiar tu ziceai ca a ti-au raspuns as. Ai fost bannat de un script automat. Deci cred ca ti-e clara situatia ca ai fost prins cu :pisica: in sac dar tu nu sti nimic de ea.

8. _corsair_

_corsair_ Novice forum

De ani de zile ma intreb (din 2009, pe la sfarsit) aceleasi cateva lucruri:
    1. de ce nu este mai dura sanctiunea pt utilizarea programelor interzise (desfiintare cont nu suspendare) ?
    2. de ce se depisteaza atat de greu utilizatorii acestora (tot un program ar putea verifica CRESTERILE "INTAMPLATE" PESTE NOAPTE la orice fel de clasament -monstri, NPC, PE etc- , la numarul de perle sau cantitatea de aur etc.) cand salturile nejustificate sau imposibil de realizat fara programe speciale sunt vizibile si cu ochiul liber?
    3. nu cumva cineva de la BP crede ca asa "stimuleaza concurenta" si lasa lucrurile cum sunt (cu fraieri care mai cotizeaza si cu smecherasi care se adapteaza la fraudat)?
    ●☆●ЁŁ¥ĐA_MAЯIΔПA●☆● zice "eu am fost banata cu 5 luni in urma si m-au penalizat cu 13 milioane perle" - cerule, pe langa ce a mai cheltuit, cum le-a facut? Pe bani isi lua iaht adevarat nu virtual ...
    Nu ma intereseaza ce fac altii - pe BP ar trebui sa il doara treaba asta pt ca un microb e molipsitor de regula si nu dispare cu una cu doua. Nimeni din cei pt care conteaza sa fie regii marii virtuale nu va da bani la sectiunea payment pt ca dureaza mai mult sa urci corect decat sa dai, comparativ, niscaiva banuti pe un bot. Si asa renunta si cei care intra doar pt distractie si ar mai da si ei cate ceva din cand in cand.
    Cred ca 10 000 de conturi e ca in bancul ala cu avocatii pe fundul marii - un inceput.
    Sa auzim numai de bine!

9. Zeusian

Zeusian Comisar forum

este greu sa le desfiintezi pentru ca multi mai si cotizeaza, si probabil se gandesc ca este mai bine mai putin decat deloc.

si cum sa nu fie asa cand nr 1 pe eg 2 a stat toata noaptea pe bot in behemont??

va dati seama ca omul asta a cotizat ceva bani si o sa mai cotizeze, asa ca probabil o sa fie lasat sa faca perle pe pilot automat in continuare :)

10. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Ai dreptate Zeusian ,cred cand spui ca liderul eg2 a stat o noapte intreaga in behemont pe bot .Probabil esti in alianta cu el si ai vazut acest fapt avand acces la behemont .Stau si ma intreb daca onoarea si demnitatea ta nu te imping sa parasesti acea alianta de >corupti <O sa imi raspunzi ca nu apartii acelei aliante ,ca esti alaturi de jucatori onesti ...atunci o sa iti raspund ca locul ...maxim 15 pe eg 2 ,intamplator coleg de ghilda cu tine e noapte de noapte bot in..4/2.Deci ,despre ce vorbim?

11. Zeusian

Zeusian Comisar forum

Incerc sa stau stramb si sa gandesc drept. despre ce vorbim aici? despre nr 1 in comparatie cu nr 15 ca ar fi cocleg ca are acces ca nus ce??

exista o ruptura in logica ta, fie nu ai informatii ca nu sunt in dsa, alianta care tine behemontul (si nu pot sta sa fac in mod curent perle acolo, acces, atata vreme cat am medalioane, am ca orice jucator :)), fie incurci un pic intentionat borcanele ca nu numai ca ai cunostinta de alianta in care sunt ci si in ce ghilda si cine face parte din ea (rusinica).

Si da, nu sunt obisnuit sa stau in 4.1, si nu imi spionez colegii (cu cei care joc - joc, restul pana la suta sa tot fie) si da, nu folosesc boturi, si da, nu sunt cel care administreaza siteul si in masura sa dau banuri, si da sunt printre cotizantii acestui joc (mult - putin, este vorba de perspectiva, mai ales cand ungurii cumpara la juma de pret cu salarii mult mai mari ca ale noastre)

...
    si da, sunt impotriva folosirii oricarui tip de bot, si da, bp ar trebui sa fie si el, dar nu este.
    nu ma incanta o nava level maxim cu toate deschise, cu munitie ca ... berechet, pentru ca nu ar fi meritul meu ci al botilor.

cand cuceresc o fata vreau sa o cuceresc, vreau romantism, alintari, zambete si alergari, nu vreau sa platesc pentru asta pe centura ....
    cam asta este diferenta, dar centura merge in continuare, asa ca ....

Sunt categoric impotriva tuturor, ghilda mea nu are alianta iar pe harta sunt de cele mai multe ori singur, in 4.2 cert nu am ce face, te rog da la suport cum fac si eu, l-am vazut eu pe nr 1, am stricat multe medalioane, stiu despre ce vorbesc. in behe am ce face, in 4.2 nu, iar daca este intr-adevar, ai suportul, te rog sa o faci. si despre centura .. drum bun spre adevar ... este doar o parte a realitatii crude .. , si fetele decente au aceleasi dotari si fara sida (iti pot da exemple din profesia pe care o am, si nu sunt politist)... daca iti place centura nu ai decat.
    iti pot spune cu siguranta ca o sa primesti luna de luna 400 de lei de la stat ca tre sa mananci bine cand iei medicamentele acelea

Modificat ultima dată: 22 Ian 2014
  12. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Draga zeusian ,sa o luam metodic ...Recunosti(ceea ce eu stiu ,dar alti cititori nu ) ca nu apartii aliantei dsa ,dominanta pe eg2 ,si nu ai acces la behemont ,decat sporadic ...dar afirmi CATEGORIC .ca nr 1 a stat bot O NOAPTE INTREAGA ...ITI dau dreptate ,desi eu am doar un feeling si nu o certitudine .Nu mi se pare normal sa vedem doar paiul din ochiul altora si sa nu vedem barna din ochiul nostru ..si aici intervine a doua jumatate a postarii mele . ESTI CATEGORIC cand vorbim de lucruri AUZITE ,si evaziv cand vorbim de lucruri CERTE (iar certitudinea este in 4/2 ..noapte de noapte ).Imi place ca esti adeptul romantismului ,dar stii ce imi place la centura ?ACOLO nu gasesti decat adevar,rece ,crud ..dar adevar . Ca sa rostim adevarul pana la capat, joc de 2 ani fara ghilda si implicit fara alianta deoarece si eu sunt impotriva folosirii oricarui tip de bot !Si atunci revin si intreb DESPRE CE VORBIM ?esti impotriva tuturor celor care folosesc bot-ul sau doar impotriva celor din alianta inamica care folosesc programele?:)

Modificat ultima dată: 22 Ian 2014
  13. House

House Guest

Este foarte bine ca dezbateti acest subiect insa va recomand sa pastrati echilibru in ceea ce priveste exprimarea opiniilor pentru ca acest topic sa nu degenereze. Va multumim pentru intelegere.

14. Dorin

Dorin Scriitor activ

Deci parerea mea despre actiunea petrecuta este una buna. Se vede ca nu mai apar pe harti acei jucatori care lasau botu peste noapte la facut de perle si ziua isi cumpara munitie si terorizeaza pe alti, deci un lucru foarte bun. Si cei mici , si cei mai mijloci si toata lumea isi poate vedea de treaba linistit.

Speram si la alte actiuni de acest gen pe viitor

15. SUCEAVA

SUCEAVA Novice forum

Salut,aceasta masura luata de dumneavoastra pe mine personal nu ma incalzeste deloc deoarece lipsa lor din joc chiar si 90 de zile nu este corecta.Acum va spun si de ce.Au inselat acest joc, nu au fost corecti fata de cei inscrisi in acest joc intr-un cuvint au FURAT.Masura cea mai corecta ar fi excluderea totala din joc si daca mai vrea sa joace sa o ia de la inceput.Dar pentru aceasta masura corecta si dreapta trebuie sa fie luata si de organizatori curati si mai ales cu sange in VÂNĂ.

16. _corsair_

_corsair_ Novice forum

Din ce mai vad si eu, sunt gata sa te cred.
    Stii care problema: apar altii, si altii ... indiferent ca te/ne terorizeaza sau nu, se gasesc si se vor gasi mereu altii care le iau locul iar atunci cand vor reveni cei suspendati, iata, vor fi si mai multi utilizatori de programe interzise.

Concluzia: singura rezolvare (si care -nici nu stiu a cata oara scriu...- ar aduce bani bp de la cei multi si mici - ca noi, sa zicem, daca asta e temerea, ca cei suspendati erau cotizanti de soi) e anularea tuturor acestor conturi pentru ca este singura "pedeapsa" care poate aduce normalitatea, din nou, in acest joc.
    Si, la urma urmelor, si acest lucru s-a tot spus si se mai spune ...

17. Zeusian

Zeusian Comisar forum

usor de spus mai greu de facut in conditiile in care peste 90-95% din jucatori folosesc programe interzise dar in parte nepedepsite.
    Oameni buni, s-ar inchide serverele :)
    Dar fie gasiti o cale sa nu mai fie pe harti, fie legalizati aceste programe (prostitutia in romania este deja, sea de ce nu ar fi :) )
    asa ca fie anulati conturile "banate" ca oamenii cresc alte conturi pe bot cat nu au ce face :), fie pe acest forum dati linkuri la programele de facut perle.

stima,

18. House

House Guest

Actiunea de suspendarea a conturilor care folosesc programe ilegale va continua fara nici o indoiala. De asemenea se incearca stoparea folosirii unor astfel de programe pentru ca jocul sa fie unul curat si desfasurat in deplin fair-play. Va tinem la curent.

19. Blockbuster

Blockbuster Începător forum

Domnilor moderatori as vrea sa stiu de ce stergeti postarile ,nu va convin cand cineva va spune adevaru ,lasati numai postarile care va convin ,rusine .As vrea sa stiu de ce majoritatea jucatorilor ful cotizanti bineinteles nui vedem pe la piata deloc chiar nu au nevoie de nimic ?De ce ati descoperit 10000 de probabili banati si nu mai multi s-au mai putini de unde ati ales cifra asta fixa de 10000 ? De ce toti jucatori ful au cate trei punti permanent doua din ele sant cumparate dar puntea voodo cum de o au permanent cand multi din noi nu am mai vazuto de cel putin un an si mai bine ,avand in vedere ca si eu cel putin bag la ceaun dar mereu imi da numai prosti,Cum este posibil ca un jucator sa fie prins cu 13 milioane de perle ,cum a mai postat un coleg mai sus cum a reust oare sa le achizitioneze daca nu cu programe interzise ,si cine stie cati jucatori din astia mai sunt,dar nui vede nimeni pentru ca cotizeaza la BP cu sume imense,si va este frica sa nui perdeti .Inca odata rusine daca mai strgeti postarile dar asta este adevaru gol golut .

20. House

House Guest

Stimate domn, am sters postarea respectiva pentru ca ea continea acuze nefondate dar si un limbaj necorespunzator. Te rog sa fii mai echilibrat in exprimare pe viitor.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.