Feedback Runda de discuții: Peste 10.000 conturi suspendate!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 10 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ok fie cum spuneti d-voastra. dar cu bugurile facute de voi care nu le reparati si pierdem multe este legal?de ce nu sipati si bugurile cand vi se transmit?tre sa treaca cateva zile pana il reparati si nu ne inapoiati nimic, ba mai mult nici nu sunteti suspendati.daca este vorba sa fim corecti si legali procedati la fel si cand e vorba de errorile seafight-ului.

2. aici este vorba de mine cu 13 milioane perle. iti dau o idee cum faci perlele si apoi poti acuza. cumpara rabat cand ai de ex. 3 milioane perle face 9 milioane munitie elita.din cele 9 milioane munitie elita tragi la tot ce da perle si dublezi. insa asta inseamna ani de joc si mult timp petrecut pe joc.deci nu mai vorbi fara sa gandesti. si incearca serverele care nus full de jucatori. eu nu joc pe globale.si ai dreptate ca am cotizat mult in 4 ani de joc.dar am fost si banata.

3. .-dev13-.

.-dev13-. Începător forum

bv domnilor vad ca va pricepeti la povestit dar in rest minica nu se intipla toata lumea scrie si scrie dupa parerea mea tot din cauza bp sa ajuns aici daca luau masuri din tinp era un joc frumos si placut dar din pacate a ajuns un joc careti cere multa rabdare acuma dupa cum vad toata lumea se ascunde dupa deget pacat ((

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.