Feedback Runda de discutii - Pokalul lui Bokor Martie

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 14 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Rain

Rain Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Pocalul lui Bokor - Martie. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

.vultur. apreciază asta.
  2. .vultur.

.vultur. Scriitor în devenire

imi place foartete mult va multumesc

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

As baga si eu la pocal, dar nu bag pentru ca ungurii primesc lazi x 2 - si bagam aceeasi bani si nu am nici o sansa sa castig. Am eu impresia, sau astia de la BigPoint sunt rasisti sau ceva de genu?

4. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

corect!!!! pe grecia totul la 1/2 din pret...

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Daca aveam si noi admini care ne reprezentau, poate aveam si noi oferte....

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Acolo adminii se lupta pentru tarile lor dar in Romania nu se practica asa ceva. In plus, cei din "afara" percep aceasta tara ca fiind una care "inghite" absolut orice fara sa comenteze si nu din cauza ca noi nu comentam ci fiindca multe din problemele noastre dispar din rapoartele saptamanale pentru a nu avea stim noi cine batai de cap. Pentru ce sa se lege ei la cap si sa trebuiasca sa dea explicatii sau sa urmareasca o problema cand este mult mai usor doar sa execute directivele primate de sus, indifferent care ar fi acestea.

dany_dany25121979 și Spirit_Breaker apreciază asta.
  7. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu nu mai bag nimic si punct. Am bagat acum 4 ani vreo cateva mii de euro dar nimic de la preluare fiindca jocul nu mai merita si nici nu am observat un plus pentru cei care au cotizat consistent. Prefer sa folosesc banii ca sa ma plimb, sa cumpar lucruri REALE utile etc. Spre exemplu, am cumparat un Clio Symbol pentru mama (nou si full option, bineinteles) si am facut mai multe excursii in Europa, toate cu banii pe care i-as fi bagat aici in ultimii 3 ani. Acum regret ca am bagat banii si atunci fiindca tot ce am facut "pe vremuri" nu mai valoreaza acum nici 2 lei - asta pe langa ca puteam, cu ce am bagat, sa fac o excursie in Tenerife si imi mai ramaneau si de shawarma pentru vreo ... 3 ani!

dany_dany25121979 apreciază asta.
  8. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Sa inteleg ca erai pregatit sa bagi banii pe care ai dat pe renault?:)) adica 10.000-12.000 euro?Sper ca te referi la actiunile jocului si nu la cheltuielile de la payment:))nu de alta dar ma faci sa cred ca esti cel mai afectat de pe acest joc....:D

9. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

:)))

10. SeafRO

SeafRO Duce forum

Atunci eram multi care bagam bani multi in joc. Fa tu un calcul cam cat au pierdut tinand cont ca eu am bagat 4500 euro +/- o suta sau doua si totul in decurs de 1 an. Multiplica suma cu 3 fiindca nu am mai bagat de 3 ani si vezi unde ajungi.
    Si da, ii bagam in continuare dar am incetat in momentul in care eram full tancuri lvl5 si ei baga amiralele care "simple" trageau mai bine si dadeau si bonusuri, fara sa imi ofere posibilitatea sa le schimb sau orice altceva. Fixin acel moment au renuntat sa cotizeze multi jucatori. Numai eu cunosc cel putin 100 care dadeau annual peste 1000-2000 euro si din care foarte multi au si renuntat la joc. Calculeaza tu cati au renuntat la nivel global si cati bani au pierdut iar pierderea ar fi fost un plus business la ceea ce au obtinut ei cu pachetelele si ce au mai facut de atunci.
    Si masina a costat pe langa 9000 euro cand am luat-o :)
    Ai dreptate: am fost printre cei mai afectati de acest joc dar in bine fiindca am fost trezit la realitate si m-am folosit de bani in loc sa ii dau pe ceva virtual. Am vazut tari, am luat o masina mamei (nu de alta dar asa poate sa imi aduca mai multe atunci cand vine in vizita :D), am inteles ca virtualul/irealul sunt lucruri intangibile, nenecesare, abureli pentru cei care uita de real sau ce pot face in realitate cu acei bani. Matematic: preferi sa iei 4 lazi bokor sau o pizza/shawarma cu un suc langa ea ori un bilet la un spectacol, cateva beri, o friptura buna, bilet cu familia la muzeu etc? Acum eu aleg ultimele variante oricand si regret ca nu am fost suficient de matur si/sau de inteligent atunci desi varsta ar fi impus. Cred ca am fost putin furat de val si nu am calculate ce puteam sa fac cu acei bani (vacanta in Caraibe si ceva pe langa ea spre exemplu).
    Eu le multumesc ca prin comportamentul lor eronat m-au si ne-au trezit la realitate. Iti garantez ca multi se vor trezi, mai devreme sau mai tarziu.

11. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

Cata dreptate poti avea....dar eu totusi cred ca unii nu se vor trezii niciodata.....

12. IS~GYBYLAN~

IS~GYBYLAN~ Începător forum

Vor fi vouchere la eventul asta?

13. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Codul voucher a fost postat // AICI//.

14. Zeusian

Zeusian Comisar forum

urat rau skinu asta. este de groaza. mie imi provoaca voma numai cand il vad. nus cine l-a desenat dar rugamintea mea este sa i se faca un control din partea unui psiholog si de ce nu .... psihiatru.

sincer,

15. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

:D
    Transmis!

Multumim pentru participarea la runda de discutii.
    Pocalul lui Bokor aferent lunii martie a luat sfarsit.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.