Anunț Runda de discuții: Război civil

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 14 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta evenimentul Război civil. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

aaaa.png

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  3. mydyla

mydyla Conte forum

Doamne ... vreau si eu piatra de dmg ca a corsarului sangeros .... cum credeti ca se poate face nava asta la asa dmg ... ????
    cred ca cel care a conceput eventul ori e nemultumit de salariu si isi bate joc de noi ...ori nu a gandit ...

=Decadent= apreciază asta.
  4. ^Imposible^

^Imposible^ Novice forum

Corsar Neînfricat: în funcție de daunele cauzate: puncte de experiență, monede Solon și reputație în tabăra Regentului. nu da nici macar o moneda.

banditblue apreciază asta.
  5. ThePequod

ThePequod Novice forum

Use bonus code: "CIVILWAR" to get 75.000 skull ammo and 15 event keys.

6. ^Imposible^

^Imposible^ Novice forum

• Walter Buckingham: perle, puncte de experiență, monede Solon și reputație în tabăra Regentului. Aveți de asemnea șanse să obțineți perle și New Vision of Justice. Fix (min. 3% din daunele alocate lui Walter Buckingham ) => Favoarea Reginei.nu da nimic?am tras mai bine de 30k munitie skull in ea si nimic?

7. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

• Corsar Neînfricat: în funcție de daunele cauzate: puncte de experiență, monede Solon și reputație în tabăra Regentului.
    • Nu da nici o moneda, asa trebuia sa fie sau cum?

8. carlosmm

carlosmm Maestru forum

Cod bonus : CIVILWAR

9. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

Nu stiu care este sistemul de selectie al navelor event(selectia jucatorilor pe care dau navele event)
    Navele event indiferent de cine are damageul doar pe mine dau si la walter Buckingham nici nu pot da cu toate ca sunt 100 de jucatori acolo ca da doar pe mine da walter ala...cum se rezolva problema asta?
    Vreau sa spun ca efectiv nu ma pot apropia de navele event chiar daca la acel npc dau 5 playeri si merg si eu la jumatatea hp-ului deci e imposibil sa am damage daca nu am dat nici o salva si ma ia la 11 metri....

Modificat ultima dată: 16 Iun 2017
  10. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Ai dat prima lovitura pe acel npc?

11. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

da dar la walter nu am dat nici macar 1 salva

12. Achilles[❶NE]

Probabil ai fost atacat de Buckingham pentru că susții Flota Regentului. De asemenea, fiecare NPC atacă jucătorii în funcție de reputația pe care o dețin. Spre exemplu tu daca ai 100 reputație pentru armada lui Dalton, și există jucători care au mai puțină reputație pentru aceiași facțiune, tu ești ținta principală pentru ca deții mai multă reputație.

13. .~Andreea~.

.~Andreea~. Novice forum

2017-06-16 09:20:28
    Ai primit 2 x Moneda lui Solon.
    Ai primit 3 x Flota Regentului.
    Ai primit 3876 PE (puncte de experiență).
    Ai scufundat nava lui Corsar neînfricat.
    Ai primit 1454 x Muniție craniu.
    2017-06-16 09:20:08
    Ai primit 1450 x Muniție craniu.
    Ai primit 3 x Flota Regentului.
    Ai primit 3617 PE (puncte de experiență).
    Ai primit 2 x Moneda lui Solon.

14. mydyla

mydyla Conte forum

Din cate am inteles din FAQ acel prag ...ieri de 2000 daca este ajuns vom fii rasfatati de un + in cadrul eventului ...
    Intrebarea mea este ..... pai ieri s-a tras ....destul de mult pai azi pragul este de 84.148 wow ....si pana vom atinge acel prag ciuciu monezi de la cufere , epave (nu stiu daca dadeau ca am facut putine) .... si nave cu taraita ....
    http://prntscr.com/fkge7h

Ceva nu merge bn la eventul asta ... cred ca au pus 5 roti in loc de 4 ...
    FAQ este incomplet , harta de grup (in care nu am inteles ce am de facut dar nu-i bai .... am timp 2 saptamani )... dupa parerea mea o greseala ... de ce ? ... pai intram 5 si sa spunem ca 2 cu obraz mai gros nu trag si beneficiaza dupa urma celor 3 inimosi .... incorect ... cat tragi atat iei si partea ciudata e ca nici nu poti sa-ti scufunzi camarazii de echipa ca sunt fara obraz .
    Pot sa spun ca este cel mai intortocheat si ciudat event de pana acum ...

15. -ANDRASY-

-ANDRASY- Începător forum

mie nu imi da nici o moneda,desi unor colegi le da.are si jocul asta preferinte...

16. Achilles[❶NE]

Contactează suportul.

17. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

si ce o sa ne raspunda suportul? Mie tot nu imi da nici o moneda!
    2017-06-16 14:14:23
    Ai primit 1 x Flota Regentului.
    Ai primit 4189 PE (puncte de experiență).
    2017-06-16 13:25:10
    Ai primit 1 x Flota Regentului.
    Ai primit 3958 PE (puncte de experiență).
    si doar atit imi da la fiecare corsar neinfricat nicidecum cum scria cineva mai sus ca ii da cite 1500 de munitie si cite 2 monede!
    ASta este nu e bai, inseamna ca eventul nu e pentru toti egal si eu o sa ma odihnesc frumusel 2 saptamani ;)

18. Achilles[❶NE]

Suportul poate rezolva problema cu care te confrunti. Au fost probleme privind creditarea de monede in urma scufundarii de npc-uri.

19. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

Achilles am citit mai sus ca Navele event dau pe cei care au reputatie mai multa,ok, norocul meu este ca navele event mai mici au damage mic ... Walter Buckingham de exemplu eu nu am putut trage la nava asta de cand a inceput eventul....nu mi se pare normal....
    De ce sa nu traga pe cel care are damageul sau un sistem asemanator(astfel permiti tuturor jucatorilor sa traga la nava event) da va trage pe cel care are damageul apoi pe urmatorul si tot asa
    Dar aici tragand in functie de reputatie...eu cine stie cand voi putea sau daca voi putea trage la el...

Modificat ultima dată: 17 Iun 2017
  20. .~Andreea~.

.~Andreea~. Novice forum

pot sa schimb factiunea la care ma aflu cand se restarteaza fazele?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.