Anunț Runda de discuții: Război civil

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 14 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

:))))

2. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

daca observ a facut ceva perle inseamna ca nu a dat la ultima salva

3. mydyla

mydyla Conte forum

2017-06-21 16:20:29
    Ai primit 15 x Moneda lui Solon.
    Ai primit 106517 x Perle.
    Ai primit 264329 PE (puncte de experiență).
    Ai primit 50 x Flota Regentului.

si nu l-am luat ... a avut altcineva dmg-ul :)

4. banditblue

banditblue Novice forum

pot sa schimb factiunea la care ma aflu cand se restarteaza fazele? Asta vroiam si eu sa intreb :cum renunti la o factiune..??!! adica eu numai vreau in nicio factiune..! SAU , probabilnumai poti iesi .deloc :)

5. Cataleya

Cataleya Guest

Poti schimba echipa din care faci parte doar daca ajungi cu reputatie acumulata pana in acest moment, la 0. Acest lucru il poti face tragand pe navele ce apartin echipei tale, astfel incat punctele de reputatie ti se vor scadea in loc sa se adune.
    Sperand ca nu ai foarte multe puncte de reputatie si poti face acest lucru, iti doresc succes.

6. SOaD#

SOaD# Novice forum

Gresit!Scade reputatia daca trage la navele echipei adverse nu la navele echipei care apartine.

7. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Nu e nici o greșeală în afirmația colegului. Reputația se pierde atunci când scufunzi NPC-urile echipei din care faci parte.

8. .~Andreea~.

.~Andreea~. Novice forum

ce e cu recompensa corsarului de la piata ceva detalii daca se poateun cm??

9. ΛήÐÿ

ΛήÐÿ Începător forum

:)) sectiunea aia se deblocheaza daca achizitionezi pachetele lor de la payment :D :D :D

10. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Recompensa corsarului este o extensie suplimentară a Pieței Negre. Aceasta poate fi accesată în urma achziționării unui pachet din payment( Ladă robustă de transport/Ladă copioasă de transport/Ladă prețioasă de transport).

11. .~Andreea~.

.~Andreea~. Novice forum

si unde gasesc acele pachete ce sectiune si fiecare lada cat costa??

12. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Puteți accesa pachetele de pe prima pagină a jocului. Layer-ul este acesta:

13. .~Andreea~.

.~Andreea~. Novice forum

multumesc
    azinoapte am tras la 1 corsar sangeros 30 k munitie craniu si findca vremea a fost urata am ramas fara curent electric acum din cate am vazut nu am primit deloc perle de la acel corsar sangeros ce trebuie sa fac??

14. S^H^O^G^U^N

S^H^O^G^U^N Novice forum

sa resetat servarul si nu mai ai ce face

15. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Sistemul de creditare a recompenselor nu este valabil atunci când utilizatorul este deconectat de pe clientul de joc.

16. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Am cumparat skinul kaliful de la piata neagra VIP si nu l-am primit cu piatra speciala de 50 mii pvp. trebuiasa aiba 5 pietre, dar n-a avut decit 4. Va rog sa ma ajutati si pe mine in acest sens. Multumesc ! Am scris la suport.

17. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Acest tip de problema nu poate fi rezolvata prin intermediul forumului. Va rugam sa asteptati raspunsul suportului - daca deja ati transmis un tichet catre ei.

18. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Multumesc domnule, =Decadent= !

19. $...Meaka...$

$...Meaka...$ Începător forum

Buna ziua , piata aceea vip cand se deschide ? Ca am vazut pe forum ca se incheie pe data de 30 , dar mie imi apar blocate . Multumesc

20. _Cipy7

_Cipy7 Guest

Piața V.I.P. este deschisă dar pentru a debloca itemurile de joc afișate acolo trebuie sa achziționati unul din pachetele de la payment( Ladă robustă de transport/Ladă copioasă de transport/Ladă prețioasă de transport).

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Iun 2017
    _Hellsing_ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.