Feedback Runda de discuții: Războiul civil 2018

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 7 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta evenimentul Războiul civil 2018. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  2. SattiS

SattiS Junior Expert

buna ziua,
    am si eu o nelamurire , la care reputatie va referiti la cea facuta cu programul, sau cea facuta de jucatorii activi care nu folosesc programe?
    pt ca d-stra spuneti asa:
    Războiul civil include un nou mecanism de recompense care vă va premia în funcție de punctele de reputație pe care le dețineti. Cu cât mai multe puncte de reputație dețineți cu atât recompensa va fi mai substanțială.
    deci, dupa spusele dumneavoastra reiese ca cei care stau 24/24 pe joc ( adik cei care folosesc programe) au recompensa mai substantiala, gresesc?.......sau s-a rezolvat problema cu boti si nu ne-am dat seama:D

3. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

cand se crediteaza recompensele zilnice ?

4. Cataleya

Cataleya Guest

Recompensele zilnice sunt creditate automat de către sistem la finalul fiecarei faze, adică la ora 12:00, respectiv ora 13:00 în România, în fiecare zi.

5. Cataleya

Cataleya Guest

Reputația este doar una. Despre restul subtilităților, mentineți discuțiile in celelalte topic-uri deschise de către dvs in forum. Nu este nevoie să ieșiți in evidență cu corectitudinea dvs în fiecare temă din forum, fie că are legătură cu acest aspect, fie că nu. În această temă discuțiile se vor rezuma doar la acest event,. Va rog sa respectati cerințele temei.

6. SattiS

SattiS Junior Expert

daca asta ati remarcat ca ies in evidenta e grav, pt event, mecanismul de acordare al recompenselor, dupa reputatia acumulata de jucator nu este echitabil, cred ca asta trebuia sa remarcati.
    multumesc.

7. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

stie cineva cat dureaza sync-ul?
    sau ne mai vedem maine

8. warrior90

warrior90 Începător forum

poti schimba tabara la ora 1 pentru a face si celelalte monede fara a scade reputatia?in momentul resetari...

9. Ciresul

Ciresul Pretendent

odata aleasa "tabara" poti incepe se tragi la cealalta dar se scade din reputatie pana ajungi la zero.Dupa ce creste reputatia ptr tabara opusa incep sa acumulezi monede ca recompense de la nave event

10. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

restartul de azi pentru ce e ?

11. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Este secret, ce conteaza? Oricum se va posta in sectiunea de Patchday incat sa para ca a fost anuntat inainte :))))

12. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

am zis ca poate se deranjaza un moderator sa ne dea si noua o explicatie

13. Jerry-Ko-

Jerry-Ko- Începător forum

Domnillor Admini ... am castigat de 4 zile la rand locul 1 la eventul asta ... in primele 2 zile am luat nava de la ROGER FLYNT care are pietre de 16 toate ...dupa care ati postat pe forum ca ati avut ceva probleme si ca am primit recompensele de anul trecut ,, astazi 1 dintre colegii mei a luat nava cu pietre de 21 si 22 din WALTER asta dupa ce au fost modificarile facute la event si restart .. Noi cei care am primit designul ala de ... cu pietre de .... ce facem ?

14. Silviu2019

Silviu2019 Începător forum

La fel si la mine .....

15. =Decadent=

Restartul respectiv a fost legat de resetarea incorecta a misiunilor din cadrul evenimentului. Jucatorii care efectuasera misiunile de eveniment anul trecut nu le vedeau pe cele actuale. Dupa restart toata lumea a avut posibilitate de a accesa misiunile actuale.

16. =Decadent=

Da, in urma patch-ului s-a remediat eroarea legata de design-ul care putea fi acordat. Aveti posibilitatea de a trage si a lua design-ul corect. Sansele de drop sunt acum 50%, nu 5% cum era anterior.

17. Silviu2019

Silviu2019 Începător forum

problema e .... ca noi am luat Skin-ul cu pietre de LEVEL 16 si altii acuma dupa restart primesc nava cu pietre de 21 ..... vi se pare corect?

18. gica.urs

gica.urs Începător forum

off topic ..injuraturi ca la usa cortului pe globala 7 20:30 astazi si discutia e aprinsa de vreo cateva saptmani

19. Cataleya

Cataleya Guest

Pentru astfel de situatii, aveti Rubrica de reclamatii in forum. Va multumim anticipat pt sesizari.

20. Cataleya

Cataleya Guest

Daca o sa aveti noroc, sigur veti primi si design-ul cel nou. Sunt doua skin-uri diferite, deci, daca la inceputul eventului l-ati luat pe cel de anul trecut, acum il veti primi pe cel aferent acestui event.

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.